To Analysts til Corporate Finance-afdelingen i København - fokus på M&A og børsnoteringer

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Grant Thornton Danmark, København

To Analysts til Corporate Finance-afdelingen i København - fokus på M&A og børsnoteringer


Vi søger to Analysts (studerende), som har en forretningsmæssig nysgerrighed, ønsker at arbejde i teams og synes, at det kunne være spændende at arbejde med ledelsen i nogle af Danmarks mest interessante selskaber - som enten skal sælges eller børsnoteres.


Du vil lære en masse inden for…


  • Regnskabsanalyse, cash flow-modellering og peer group-analyse
  • Gennemgående strategisk analyse af en virksomhed og dens marked
  • Udarbejdelse af køber/investor materiale, samt hvordan man optimaltpræsenterer en investeringscase
  • Gennemførelsen af forskellige typer af transaktionsprocesser


Vi har brug for dine kompetencer for at kunne løfte i flok

Er du klar til at hjælpe os med at levere den bedste rådgivning, samt være med til at spille dine kommende kollegaer og dig selv gode? Hos Grant Thornton tror vi på, at de bedste kollegaer er dem, som er glade for at gå på arbejde. Vores mål er at skabe den bedst mulige arbejdsplads. Vi tror på, at vi kan udvikle de bedste rådgivere, hvis vi skaber de bedste rammer for dig mens du studerer. Der vil dog være tidspunkter, især op til bestemte deadlines, hvor du og dit team må forvente at skulle yde en ekstra indsats.

Vi har en sjov og spændende hverdag, i et miljø hvor alle bliver udfordret, og hvor alle har et fælles mål om at levere den bedst mulige rådgivning til vores kunder. Uanset om det er at finpudse dine finansielle færdigheder eller opbygge dit netværk, ved vi, at succes ikke kan komme uden sparring og samarbejde. Vores ambition er at give dig den viden og de erfaringer, som du har brug for, for at blive en værdifuld del af vores team. Vi håber, at det giver dig de bedste muligheder for en langsigtet karriere hos Grant Thornton.

Som en del af Corporate Finance-afdelingen vil du stifte bekendtskab med alle nuancer af en M&A- og børsnoteringsproces. Vi forventer ikke, at du nødvendigvis har erfaring med M&A eller børsnoteringer, men blot at du har passion, gåpåmod og er klar til at yde dit bedste sammen med dine 13 nye kollegaer, og blive en del af studenterteamet på tre personer.

For at sikre en optimal proces med adgang til sparring og mulighed for personlig udvikling, bliver alle opgaver løst i teams, som er sammensat på tværs af erfaringsniveau.

Vi giver dig den viden og de færdigheder, som giver dig grundlaget for at lykkes i Corporate Finance

Den ideelle kandidat har følgende kvalifikationer og egenskaber…

  • Er i gang med en finansiel/økonomisk uddannelse (sidste år af bachelor eller første år af kandidat)
  • Er dedikeret og passioneret – samt trives med at arbejde i teams
  • Et ønske om at udvikle en dybere forståelse for Corporate Finance (M&A og børsnoteringer)
  • Gode kommunikationsevner på både engelsk og dansk
  • Erfaring med Excel og PowerPoint


Sådan søger du

Du bedes uploade din ansøgning, CV og karakterudskrift senest d. 1. marts 2023 via ”Quick Apply”, tryk på ”ansøg”-knappen for at sende din ansøgning til os. Vi begynder at gennemgå ansøgninger inden deadline og opfordrer dig derfor til at ansøge hurtigst muligt. Der vil blive afholdt samtaler løbende på Grant Thorntons kontor på Stockholmsgade 45, 2100 København Ø.

For yderligere information, er du velkommen til at kontakte Mads Riis Møller på [email protected] eller +45 22 83 82 34 eller Simon Ginnerup Andersen på [email protected] eller +45 60 94 72 80.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København

Jobbet er oprettet på vores service den 7.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

For os hos Grant Thornton er revision og rådgivning to sider af samme sag. Vi hjælper virksomheder med at frigøre deres potentiale for vækst, ved at give meningsfuld, fremadrettet rådgivning inden for revision, regnskab og skat.

Proaktive teams, ledet af ubureaukratiske partnere, bruger deres indsigt og erfaring til at forstå og formidle komplekse problemstillinger og hjælpe med at finde de optimale løsninger.

Vi går højt op i at blive anbefalet af andre, for det, at andre anbefaler os, er den ultimative test på, om vi er dygtige revisorer og rådgivere. Det er sådan vores kunder altid er kommet til os.

Vi er pt ca. 350 kompetente og engagerede medarbejdere, hvilket er en ideel størrelse. Store nok til at vi kan løse alle nationale og internationale opgaver - men ikke større end at vores kunder er sikret personlig rådgivning og faste medarbejdere.

Vores medlemskab af Grant Thorntons internationale netværk giver os i tilgift adgang til globale ressourcer og metoder, til gavn for vores kunder.

Vores kontorer er i København, Hillerød og Roskilde Syd, men vi har kunder i hele Danmark. Så ligegyldigt hvor din virksomhed er beliggende, kører vi meget gerne ud til dig.
Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 30. april 2024 København On-site. Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at rydde vanetænkning af bordet, så tror vi på, at du er vores nye Assisterende Restaurant Manager på Scandic Kødbyen.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København K

    Fri kontakt
    Associate til IT Risk Assurance. Vi vækster i Grant Thorntons IT Risk Assurance & Advisory Services, og søger derfor en nyuddannet kollega. I afdelingen beskæftiger vi os med IT-revision, afgivelse af IT-erklæringer (ISAE 3402, ISAE 3000 mv.
    • Øvrige
    • København K
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 5. maj 2024 København On-site. Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at hjælpe? Så tror vi på, at du er vores Bellboy på Scandic Spectrum. Vi ved, at du er skarp og handler hurtigt, når situationen kræver det.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige i København.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i København over tid

Dato Alle jobs som øvrige
30. april 2024 1176
29. april 2024 1049
28. april 2024 1082
27. april 2024 1078
26. april 2024 1083
25. april 2024 1081
24. april 2024 1086
23. april 2024 1092
22. april 2024 1121
21. april 2024 1121
20. april 2024 1119
19. april 2024 1120
18. april 2024 1113
17. april 2024 1090
16. april 2024 1081
15. april 2024 1086
14. april 2024 1112
13. april 2024 1103
12. april 2024 1110
11. april 2024 1104
10. april 2024 1080
9. april 2024 1054
8. april 2024 1063
7. april 2024 1088
6. april 2024 1088
5. april 2024 1079
4. april 2024 1091
3. april 2024 1068
2. april 2024 1085
1. april 2024 1134
31. marts 2024 1171

Værd at vide når du søger job som øvrige i København

Har du også drømt om at bo og arbejde i de charmerende gader i København? Så er du ikke alene! Men drømmene bliver sjældent til virkelighed uden lidt hårdt arbejde.

Mens København måske for nogle først og fremmest vækker billeder af hyggelige cafeer og historiske bygninger, banker et travlt erhvervsliv i hjertet af København. Hovedstaden huser et væld af brancher, men nogle skiller sig ud med et særligt højt antal ansatte.

Bydele i København

København byder på mere end smukke gader og hyggelige cafeer. De forskellige kvarterer har hver deres unikke atmosfære og erhvervsliv, hvilket kan påvirke din jobsøgning. Lad os dykke ned i nogle populære områder:

Indre By: Pulsens centrum med internationale virksomheder, finansverden og detailhandel. Perfekt for jobsøgende inden for finans, jura, medier og marketing. Tempoet er højt, og konkurrencen kan være hård.

Find ledige jobs i Indre By

Østerbro: En blanding af moderne boliger, historiske bygninger og innovative virksomheder. Hjem til Novo Nordisk og Vestas Wind Systems. Gode muligheder inden for life science, teknologi og bæredygtige løsninger.

Find ledige jobs i Østerbro

Nørrebro: Multikulturelt og kreativt med studerende, kunstnere og små startups. Populært blandt unge fagfolk og jobsøgende inden for den kreative sektor og servicebranchen.

Find ledige jobs i Nørrebro

Vesterbro: Tidligere industriområde forvandlet til et trendy sted med restauranter, barer og designvirksomheder. Tiltrækker kreative sjæle og jobsøgende inden for mode, design og underholdning.

Find ledige jobs i Vesterbro

Valby: Familievenligt og roligt med gode skoler og grønne områder. Mange offentlige institutioner og virksomheder inden for service og administration. Attraktivt for børnefamilier og jobsøgende i den offentlige sektor.

Find ledige jobs i Valby

Amager: Et område i rivende udvikling med fokus på moderne arkitektur og bæredygtighed. Hjem til Ørestad og store virksomheder som DSV og Ørsted. Gode muligheder inden for logistik, energi og transport.

Find ledige jobs på Amager

Mere information om København

Hvis du er på udkig efter et job i København, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om København, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om København i denne guide: København: Byen der byder på både drømmejob og spændende udfordringer