Graduate hos Analyse, Strategi, Digitalisering og IT

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København

Vil du være med til at designe din egen karriere i et fagligt udfordrende, socialt og ambitiøst miljø? Drømmer du om en fremtidssikret karriere, hvor du er i stand til at løse komplekse problemer med et analytisk mindset og viden om teknologi? Og kan du se dig selv i et struktureret læringsforløb på 18 måneder med en garanteret fastansættelse efterfølgende? Så håber vi, at du bliver vores nye kollega!

Vi skræddersyer et forløb, der passer til dig og dine ønsker
I vores afdeling er vi heldige at have en bred opgaveløsning inden for data, analyse, IT og digitalisering. Det gør, at vi kan tilbyde dig et graduateprogram, der kan indebære alt fra f.eks. at udarbejde analytiske beslutningsgrundlag til vores topledelse til at beskæftige sig med IT-arkitektur eller komplekse programmeringsopgaver.
Rammen for vores graduateprogram er et 18 måneders forløb, hvor du selv vælger tre teams, som du hver vil blive tilknyttet i 6 måneder. Du vil i forlængelse af forløbet være sikret en fastansættelse, og vi afklarer undervejs, hvilket team du bedst kan se dig være i på sigt. Du kan vælge mellem følgende teams:
  • Digitalisering: Arbejder med automatisering ved brug af primært softwarerobotter (RPA) på Microsoft Power Platform. Over tid er ambitionen at tage flere teknologier i brug, herunder f.eks. Proces Mining eller forskellige teknologier relateret til kunstig intelligens (chatbots, machine learning eller lign.).
  • Analyse og Strategi: Løser store og komplekse analyse- og strategiprojekter, der understøtter direktionen i at styrke kvaliteten og effektiviteten i opgaveløsningen på tværs af fagområder. Det kunne fx være, hvordan kommunen sikrer et sammenhængende og nært sundhedsvæsen på Frederiksberg, eller hvilke fokusområder der skal indgå i en ny strategi for digitalisering. Analyserne indebærer som ofte både dataanalyse af kvantitativt materiale samt kvalitative inputs i form af workshops og lign.
  • IT-Infrastruktur og Arkitektur: Arbejder for at sikre, at kommunens mere end 5000 IT-brugere oplever, at deres digitale arbejdsplads understøtter deres opgaver bedst muligt. Opgaverne spænder vidt, men består bl.a. af arbejde med kommunens it-arkitektur, drift og udvikling af Mobil Device Management, M365-platformen, AAD/AD og brugerstyring, Exchange, server og netværk. Kort sagt vil du få fingrene i alle de centrale IT-valg, der har betydning for brugerne.
  • IT-Service: Har den gode brugeroplevelse og service i høj sæde. Teamet servicerer de over 5000 IT-brugere, der hver dag er helt afhængige af at kunne få god og tilgængelig support på deres digitale arbejdsplads. Vigtige opgaver i teamet er fx at løse incidents, indkøbe, klargøre og administrere pc’er og mobiltelefoner, support af printere, tildele IT-rettigheder til brugere, levere VIP-support mv.
  • IT-projektstyring og systemvedligeholdelse: Projektleder de store tværgående IT-projekter i kommunen, fx NSIS, IdM, Næste generation af Digital Post eller udskiftning af telefoniplatform – altid i tæt samarbejde med resten af organisationen og leverandører. Derudover har teamet også ansvaret for en række systemet og værktøjer, der allerede er i drift i kommunen og for at sikre anvendelsen af dem i kommunens fagområder.

Fælles for alle teams er interessen for teknologi og nye løsninger samt et stærkt analytisk mindset. I vores ansættelsesforløb vil vi bruge en del tid på at fortælle dig nærmere om opgaveløsningen i ovenstående teams, så du kan træffe en kvalificeret beslutning om, hvad du bedst kan se dig selv i.

Personlig og faglig udvikling i højsædet
Uafhængig af hvilke teams, som du bliver en del af i dit forløb, vil vi have fokus på din faglige og personlige udvikling. Du bliver en del af et struktureret forløb, hvor vi kombinerer forskellige læringsmetoder (kurser, workshops, sidemandsoplæring, online-læring), der samlet har til formål at videreudvikle dig til at tage stadig større ansvar i opgaveløsningen. Vi arbejder struktureret med feedback og sørger også for, at du har værktøjerne til både at modtage og give god feedback.
De konkrete læringsaktiviteter vil være afhængig af dit valg af teams, men eksempler kunne være:
  • Lær at kommunikere tydeligt og effektivt til en topledelse
  • Forstå din egen og teamets personprofiler med fokus på det gode samarbejde
  • Introduktion og udvikling af programmeringsfærdigheder (f.eks. SQL eller R)
  • Forstå datacentre (både on-prem og cloud).
  • Lær at lave sikkerhedsvurderinger af IT- og digitaliseringsløsninger inkl. GDPR
  • Basis og udvidet introduktion til at automatisering (RPA) på Microsoft Power Platformen
  • Introduktion til agile værktøjer
  • … Og meget mere!

Til at understøtte din læring og trivsel vil du ligeledes være tilknyttet en fast mentor fra afdelingens ledergruppe i hele forløbet. Det er dig og din mentor, der sammen udforsker, hvilket team der vil være det rette for dig på sigt. Efter ansættelsen i ét af teamene vil vi stadig have fokus på det tværgående arbejde i afdelingen, hvorfor det er en fordel at have prøvet kræfter med forskellige opgaver undervejs.

Hvad vi er på udkig efter
Du er nyuddannet eller har maksimalt to års erfaring. Din uddannelsesretning er ikke det vigtigste for os, men vi lægger vægt på, at du:
  • Er nysgerrig, ansvarsfuld og ambitiøs i din opgaveløsning.
  • Er en holdspiller med et stærkt ønske om at lykkes som team.
  • Trives i en omskiftelig hverdag med variation i din opgaveløsning.
  • Værdsætter det sociale på en arbejdsplads.
  • Kan sætte dig hurtigt ind i komplicerede tekniske områder og kommunikere komplekse problemstillinger på en letforståelig måde.
  • Har relevant erfaring ift. ét eller flere af vores teams.
  • Har opnået gode resultater fra en videregående uddannelse.

Et afslappet og stærkt fællesskab
Organisatorisk bliver du en del af afdelingen Analyse, Strategi, Digitalisering og IT, som er en tværgående stabsfunktion, der understøtter hele kommunen med velfungerende IT i dagligdagen, og som samtidig bidrager til, at kommunen bliver mere datadrevet i beslutningerne og endnu bedre til at inkorporere (ny)teknologi i opgaveløsningen.
Du vil blive en del af en afdeling, hvor vi tager fælles ansvar for vores opgaveløsning og hinandens læring/trivsel, og hvor vi altid vægter det gode faglig argument højest i vores beslutninger. Yderligere tilbyder vi et balanceret arbejdsliv med fleksibilitet i hverdagen.

Løn og ansættelsesvilkår
Løn og ansættelsesvilkår sker i henhold til gældende overenskomst med indplacering efter erfaring. Forventet tiltrædelse 1. september 2023 (eller før efter aftale). Send din ansøgning, CV, fulde karakterbevis fra din uddannelse og eventuelt yderligere materiale hurtigst muligt og senest d. 1. maj. Du må meget gerne i din ansøgning indikere hvilke af vores teams, som du kan se dig selv i. Vi holder løbende øje med ansøgninger og indkalder til samtaler undervejs.

For yderligere oplysninger om stillingen er du velkommen til at kontakte IT-chef Malene Hedegaard på tlf. 28 98 20 83 eller Strategi- og digitaliseringschef Emil Sydendal på tlf. 28 98 26 60.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Frederiksberg er en levende by med et dynamisk bysamfund. Byens sjæl bygger på vores historie og klassiske arv og er med til at præge den spændende udvikling af Frederiksberg som en grøn, sund og pulserende del af Hovedstaden.
Vi er en moderne kommune, der betjener 104.305 borgere. Frederiksberg Kommune ønsker at fremme ligestillingen og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge uanset alder, køn, religion, etnisk tilhørsforhold eller handicap.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København

Jobbet er oprettet på vores service den 31.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København
  • Mandag den 01. maj 2023

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København K

    Fri kontakt
    Associate til IT Risk Assurance. Vi vækster i Grant Thorntons IT Risk Assurance & Advisory Services, og søger derfor en nyuddannet kollega. I afdelingen beskæftiger vi os med IT-revision, afgivelse af IT-erklæringer (ISAE 3402, ISAE 3000 mv.
    • Øvrige
    • København K
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 5. maj 2024 København On-site. Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at hjælpe? Så tror vi på, at du er vores Bellboy på Scandic Spectrum. Vi ved, at du er skarp og handler hurtigt, når situationen kræver det.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 5. maj 2024 København On-site. Er du ambitiøs og målrettet og god til at håndtere alverdens spørgsmål, så tror vi på, at du er vores nye Shiftleader på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar, har overblik og handler hurtigt, når det gælder.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige i København.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i København over tid

Dato Alle jobs som øvrige
3. maj 2024 1163
2. maj 2024 1177
1. maj 2024 1190
30. april 2024 1176
29. april 2024 1049
28. april 2024 1082
27. april 2024 1078
26. april 2024 1083
25. april 2024 1081
24. april 2024 1086
23. april 2024 1092
22. april 2024 1121
21. april 2024 1121
20. april 2024 1119
19. april 2024 1120
18. april 2024 1113
17. april 2024 1090
16. april 2024 1081
15. april 2024 1086
14. april 2024 1112
13. april 2024 1103
12. april 2024 1110
11. april 2024 1104
10. april 2024 1080
9. april 2024 1054
8. april 2024 1063
7. april 2024 1088
6. april 2024 1088
5. april 2024 1079
4. april 2024 1091
3. april 2024 1068

Værd at vide når du søger job som øvrige i København

Har du også drømt om at bo og arbejde i de charmerende gader i København? Så er du ikke alene! Men drømmene bliver sjældent til virkelighed uden lidt hårdt arbejde.

Mens København måske for nogle først og fremmest vækker billeder af hyggelige cafeer og historiske bygninger, banker et travlt erhvervsliv i hjertet af København. Hovedstaden huser et væld af brancher, men nogle skiller sig ud med et særligt højt antal ansatte.

Bydele i København

København byder på mere end smukke gader og hyggelige cafeer. De forskellige kvarterer har hver deres unikke atmosfære og erhvervsliv, hvilket kan påvirke din jobsøgning. Lad os dykke ned i nogle populære områder:

Indre By: Pulsens centrum med internationale virksomheder, finansverden og detailhandel. Perfekt for jobsøgende inden for finans, jura, medier og marketing. Tempoet er højt, og konkurrencen kan være hård.

Find ledige jobs i Indre By

Østerbro: En blanding af moderne boliger, historiske bygninger og innovative virksomheder. Hjem til Novo Nordisk og Vestas Wind Systems. Gode muligheder inden for life science, teknologi og bæredygtige løsninger.

Find ledige jobs i Østerbro

Nørrebro: Multikulturelt og kreativt med studerende, kunstnere og små startups. Populært blandt unge fagfolk og jobsøgende inden for den kreative sektor og servicebranchen.

Find ledige jobs i Nørrebro

Vesterbro: Tidligere industriområde forvandlet til et trendy sted med restauranter, barer og designvirksomheder. Tiltrækker kreative sjæle og jobsøgende inden for mode, design og underholdning.

Find ledige jobs i Vesterbro

Valby: Familievenligt og roligt med gode skoler og grønne områder. Mange offentlige institutioner og virksomheder inden for service og administration. Attraktivt for børnefamilier og jobsøgende i den offentlige sektor.

Find ledige jobs i Valby

Amager: Et område i rivende udvikling med fokus på moderne arkitektur og bæredygtighed. Hjem til Ørestad og store virksomheder som DSV og Ørsted. Gode muligheder inden for logistik, energi og transport.

Find ledige jobs på Amager

Mere information om København

Hvis du er på udkig efter et job i København, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om København, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om København i denne guide: København: Byen der byder på både drømmejob og spændende udfordringer