Børneinstruktør til Den Kongelige Ballet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København

Det Kongelige Teater søger en børneinstruktør til Den Kongelige Ballet, med baggrund som aktiv balletdanser og børneballetlærer, og med en god fornemmelse for en balletelevs udvikling både i og uden for prøve- og træningssalen. Kandidaten skal besidde stor viden om og have sin base i klassiske balletteknikker.

Vi søger en person med empati og med en innovativ tilgang til balletinstruktion og -coaching, der kan afholde prøver med og coache eleverne på Det Kongelige Teaters Balletskole når de medvirker i Den Kongelige Ballets forestillinger.

Kandidaten skal have stærke samarbejdsfærdigheder i relation til balleteleverne og Den Kongelige Ballets kunstneriske ledelse og medarbejderstab. Desuden forventes et kendskab til produktionsforhold, og koordinering og planlægning inden for scenekunstproduktion og i et balletkompagni.

Jobbet

Som børneinstruktør bliver du en del af et team på to børneinstruktører. De nærmeste kunstneriske samarbejdspartnere er Den Kongelige Ballets kunstneriske team, som består af balletmesteren og fem balletinstruktører, freelance-ansatte koreografer, samt den kunstneriske leder for Balletskolen.

Sammen med din børneinstruktør-kollega repræsenterer I balletmesteren og den kunstneriske leder for Balletskolen i alle instruktør- og castingrelaterede spørgsmål, der vedrører balletelevernes medvirken i forestillinger, og I står sammen for fordelingen af børneinstruktøropgaver. Teamet varetager den daglige planlægning af prøverne i samarbejde med Balletten og Balletskolens planlæggere.

Du vil i løbet af sæsonen skulle instruere Balletskolens balletelever i en række balletforestillinger. Når tiden tillader det, vil der være mulighed for, at du kan instruere balletkompagniets dansere i enkelte balletforestillinger.

Kvalifikationer, baggrund og erfaring

Vi forventer, at du trives med at arbejde i et hektisk og varieret miljø og let kan tilpasse dig de skiftende arbejdsrytmer på et teater.

Desuden forventer vi, at du:

  • Har en stærk baggrund som balletdanser
  • Har en stærk baggrund som børneballetlærer
  • Har indsigt i strukturerne i et balletkompagni og på en balletskole
  • Har forståelse for strukturer og processer på et producerende teater, særligt kostumeproduktion
  • Har et bredt kendskab til balletrepertoire
  • Har erfaring med at undervise og coache både balletelever og professionelle balletdansere, gerne suppleret med yderligere uddannelsesmæssige kvalifikationer inden for ballet og klassisk dans
  • Kan håndtere og følge op på konflikter, og er løsningsorienteret
  • Er en god kommunikator og nyder at samarbejde med mange aktører
  • Er initiativrig, og ved også, hvordan man lytter, før man træffer beslutninger
  • Besidder engelskkundskaber på et professionelt niveau i tale såvel som på skrift

Løn- og ansættelsesvilkår

Stillingen er en deltidsstilling på 18 timer. Aften- og weekendarbejde forekommer.

Løn og øvrige vilkår, fastsættes ved individuel kontrakt i overensstemmelse med relevante aftaler.

Ansættelsessted er på Det Kongelige Teater på Kongens Nytorv og du vil referere til balletmesteren.

Stillingen forventes besat hurtigst muligt.

Sådan ansøger du

Send motiveret ansøgning og CV ved at klikke på ”Søg stillingen” nederst til højre i annoncen.

Vi opfordrer alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Ansøgningsfristen er fredag d. 25. august 2023 kl. 12.00. Der afholdes samtaler i uge 35.

Det bemærkes, at der indhentes børneattest i forbindelse med ansættelsen.

Om Den Kongelige Ballet

Den Kongelige Ballet er et af verdens mest anerkendte balletkompagnier. Kompagniet har med sin unikke Bournonville-tradition samt et øje for fornyelse altid formået at præsentere et alsidigt repertoire af høj kvalitet.

En af Den Kongelige Ballets kerneopgaver er at videreføre og udvikle Bournonvilles balletter, der er karakteristiske med deres fine sans for mimisk fortælling og ubesværet lethed, og arven fra Bournonville vil altid være grundstammen i kompagniets repertoire. Men samtidig har kompagniet også kapacitet til at fortolke de prægtige balletter fra den russiske tradition samt en ambition om til stadighed at udvide og forny repertoiret med værker af George Balanchine og Jerome Robbins såvel som nye værker af koreografer inden for moderne ballet.

At kunne præsentere et så bredt og krævende repertoire af høj kunstnerisk kvalitet kræver et stort kompagni af dygtige og talentfulde dansere, der i alle godt 100 forestillinger om året mestrer de mange afvekslende opgaver og stilarter.

Den Kongelige Ballet har et kompagni bestående af ca. 80 dansere. Ud over danskere består kompagniet af dansere fra USA, England, Frankrig, Belgien, Polen, Østrig, Sverige, Spanien, Australien, Canada, Brasilien, Korea, Rumænien, Monaco og Kasakhstan.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København

Jobbet er oprettet på vores service den 11.8.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København K

    Fri kontakt
    Associate til IT Risk Assurance. Vi vækster i Grant Thorntons IT Risk Assurance & Advisory Services, og søger derfor en nyuddannet kollega. I afdelingen beskæftiger vi os med IT-revision, afgivelse af IT-erklæringer (ISAE 3402, ISAE 3000 mv.
    • Øvrige
    • København K
    Få mere info
  • Øvrige (praktik) i København

    Fri kontakt
    Ønsker du at prøve kræfter med en journalistisk arbejdsplads, hvor der er kort vej fra tanke til handling? Har du mod på at prøve dine kompetencer af i et idérigt miljø med høje krav til fagligheden? Og vil du være en del af en af Europas måske vigtigste virksomheder for retssikkerhed? Så er det dig, vi mangler! Om os.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 12. juni 2024 København On-site. Er du ambitiøs og målrettet og god til at håndtere alverdens spørgsmål, så tror vi på, at du er vores nye Shiftleader på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar, har overblik og handler hurtigt, når det gælder.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige i København.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i København over tid

Dato Alle jobs som øvrige
18. maj 2024 1295
17. maj 2024 1304
16. maj 2024 1351
15. maj 2024 1358
14. maj 2024 1229
13. maj 2024 1203
12. maj 2024 1224
11. maj 2024 1221
10. maj 2024 1235
9. maj 2024 1236
8. maj 2024 1232
7. maj 2024 1214
6. maj 2024 1202
5. maj 2024 1213
4. maj 2024 1213
3. maj 2024 1163
2. maj 2024 1177
1. maj 2024 1190
30. april 2024 1176
29. april 2024 1049
28. april 2024 1082
27. april 2024 1078
26. april 2024 1083
25. april 2024 1081
24. april 2024 1086
23. april 2024 1092
22. april 2024 1121
21. april 2024 1121
20. april 2024 1119
19. april 2024 1120
18. april 2024 1113

Værd at vide når du søger job som øvrige i København

Har du også drømt om at bo og arbejde i de charmerende gader i København? Så er du ikke alene! Men drømmene bliver sjældent til virkelighed uden lidt hårdt arbejde.

Mens København måske for nogle først og fremmest vækker billeder af hyggelige cafeer og historiske bygninger, banker et travlt erhvervsliv i hjertet af København. Hovedstaden huser et væld af brancher, men nogle skiller sig ud med et særligt højt antal ansatte.

Bydele i København

København byder på mere end smukke gader og hyggelige cafeer. De forskellige kvarterer har hver deres unikke atmosfære og erhvervsliv, hvilket kan påvirke din jobsøgning. Lad os dykke ned i nogle populære områder:

Indre By: Pulsens centrum med internationale virksomheder, finansverden og detailhandel. Perfekt for jobsøgende inden for finans, jura, medier og marketing. Tempoet er højt, og konkurrencen kan være hård.

Find ledige jobs i Indre By

Østerbro: En blanding af moderne boliger, historiske bygninger og innovative virksomheder. Hjem til Novo Nordisk og Vestas Wind Systems. Gode muligheder inden for life science, teknologi og bæredygtige løsninger.

Find ledige jobs i Østerbro

Nørrebro: Multikulturelt og kreativt med studerende, kunstnere og små startups. Populært blandt unge fagfolk og jobsøgende inden for den kreative sektor og servicebranchen.

Find ledige jobs i Nørrebro

Vesterbro: Tidligere industriområde forvandlet til et trendy sted med restauranter, barer og designvirksomheder. Tiltrækker kreative sjæle og jobsøgende inden for mode, design og underholdning.

Find ledige jobs i Vesterbro

Valby: Familievenligt og roligt med gode skoler og grønne områder. Mange offentlige institutioner og virksomheder inden for service og administration. Attraktivt for børnefamilier og jobsøgende i den offentlige sektor.

Find ledige jobs i Valby

Amager: Et område i rivende udvikling med fokus på moderne arkitektur og bæredygtighed. Hjem til Ørestad og store virksomheder som DSV og Ørsted. Gode muligheder inden for logistik, energi og transport.

Find ledige jobs på Amager

Mere information om København

Hvis du er på udkig efter et job i København, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om København, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om København i denne guide: København: Byen der byder på både drømmejob og spændende udfordringer