Skarpe kolleger søges til udvikling af rammerne for bæredygtigt byggeri i Social- og Boligstyrelsen (København)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København

Til byggeriområdet i styrelsen søger vi henholdsvis en chefkonsulent og en fuldmægtig, der skal være med til at skabe og udvikle rammerne for byggeriet. Hos os har du mulighed for at få en spændende hverdag med engagerede og dygtige kolleger, der arbejder i krydsfeltet mellem politik, teknik og jura.

Har du lyst til at tage ansvar for at drive en række spændende initiativer, så skynd dig at søg!

I Social- og Boligstyrelsen har vi to kontorer, som arbejder med byggereguleringen og i det hele taget rammerne for byggeriet i Danmark. De to kontorer er Bæredygtighed og Sikkerhed.
I begge kontorer arbejder vi tæt på de politiske beslutningsprocesser i nært samarbejde med vores departement og varetager derfor en række ministerbetjeningsopgaver.

Om opgaverne i Bæredygtighed og Sikkerhed
Opgaverne spænder bredt inden for byggeri og bæredygtighedsområdet. Vi er bl.a. i fuld gang med at implementere den politiske aftale, der ligger til grund for den nationale strategi for bæredygtigt byggeri – herunder krav til bygningers klimapåvirkning. Der er igangsat et projekt, der skal forenkle og effektivisere reguleringen af byggeriet, så lovgivningen fremadrettet er gearet til at rumme en grøn omstilling. Den opgave løses på tværs af de to kontorer i byggeri.

Om stillingerne
For begge stillinger gælder, at man kommer til at være en del af det hold, som arbejder med implementering af strategi for bæredygtigt byggeri og forenkling af byggereguleringen.

Stillingerne bevæger sig blandt andet omkring:

  • implementering og koordinering af forskellige initiativer og indsatser bl.a. i regi af national strategi for bæredygtigt byggeri
  • projektledelse
  • udvikling og tilpasning af rammerne for byggereguleringen, der balancerer bl.a. krav til brand, konstruktioner, indeklima og CO2 reduktion i byggeriet
  • departementsbetjening, herunder minister- og udvalgsbesvarelser og bidrag til politiske udspil
  • besvarelse af henvendelser fra byggebranchen, kommuner og presse
  • lov-, bekendtgørelses- og vejledningsarbejde
  • løbende dialog og samarbejde med interessenter, herunder KL, brancheorganisationer, forskere m.fl.

For begge stillinger gælder, at du har en relevant videregående uddannelse (cand.scient.pol., cand.jur, cand.soc., cand. mag., cand.scient.anth. el. lign.). Gerne erfaring fra fx centraladministrationen, en kommune eller relevant brancheorganisation. Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med bygningsreglementet. Som person er du åben, loyal og engageret. Du trives med at arbejde tæt på de politiske beslutninger, kan lide at tænke nyt og finde løsninger alene og sammen med dine kolleger.

Vores forventninger til dig
Som chefkonsulent forventes det, at du skal have ansvar for større projekter med en høj grad af kompleksitet. Det forventes ligeledes, at du vil kunne indgå i faglig sparring med ledelsen i byggeri. Hvis du er jurist, vil du ligeledes skulle spille en vigtig rolle ift. det forestående arbejde med forenkling af bygningsreglementet. Du er vant til at tage et stort ansvar og har god erfaring med projektledelse. Du har god politisk forståelse og gode samarbejdsevner, så du derved opnår følgeskab. Vi lægger vægt på, at du har erfaring med lovprocesser, har blik for detaljen, arbejder struktureret og formår at sikre helheden og overblikket i opgaveløsningen.

Som fuldmægtig forventes det, at du kan varetage mindre projektlederroller og også have mod på at varetage ministerbetjening. Du arbejder struktureret, er analytisk stærk, formår at sætte dig ind i teknisk komplekst stof og god til at videreformidle det kort, skarpt og forståeligt. Det vil være en fordel men ikke et krav, at du har erfaring med beslutningsprocesser i en politisk styret organisation.

Om Byggeri
I Byggeri løses vores opgaver både med stor selvstændighed, indflydelse, masser af faglig sparring og i samarbejde med dygtige og engagerede kollegaer, som både er teknikere, jurister og generalister. Kendetegnende for vores opgaveløsning er, at alle har respekt for hinandens fagligheder og kender værdien af samarbejde. Det forventes, at man også løser opgaver på tværs af de to byggerikontorer.

De to byggerikontorer har i alt ca. 35 medarbejdere og to kontorchefer.

Løn og ansættelsesforhold
Der er tale om to faste stillinger på 37 timer om ugen og med tiltrædelse snarest muligt og senest 1. april 2024.
Du ansættes som fuldmægtig, specialkonsulent eller chefkonsulent afhængig af uddannelsesniveau, erfaring og kompetencer.

Ansættelsen sker efter gældende overenskomst mellem relevant faglig organisation og Finansministeriet med mulighed for forhandling af tillæg efter kvalifikationer.

Der vil være perioder med en højere arbejdsbelastning, men vi tilstræber at tilrettelægge arbejdet fleksibelt og med respekt for, at der skal være god plads til fritid og familieliv. Der vil være god mulighed for hjemmearbejde, hvor der bliver stillet relevant udstyr og inventar til rådighed.

Arbejdssted
Social- og Boligstyrelsen
Holmens Kanal 22
1060 København K

Arbejdsstedet er helt centralt i København med gode forbindelser til offentlig transport. Der er begrænset parkeringsmulighed i husets egen gård.

Om Social- og Boligstyrelsen
Social- og Boligstyrelsen er en arbejdsplads med en spændende, relevant og travl hverdag, et stærkt kollegialt sammenhold, en uformel omgangstone og højt ambitionsniveau. Vi tilbyder fleksible arbejdsvilkår med mulighed for hjemmearbejdsdage efter aftale.

Ansøgningsfrist og afholdelse af samtaler
Hvis det lyder som noget for dig, så send din ansøgning, CV og eksamensbevis senest 5. februar 2024. Samtaler afholdes løbende og der vil indgå evt. en case-opgave til samtalen.

Vil du vide mere om stillingerne, kan du kontakte kontorchef for Bæredygtighed Berit Ipsen Hansen på tlf:. 2917 7810 eller kontorchef for Sikkerhed Søren H. Thomsen på tlf:. 4195 5547.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København

Jobbet er oprettet på vores service den 1.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København
  • Mandag den 05. februar 2024

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København K

    Fri kontakt
    Associate til IT Risk Assurance. Vi vækster i Grant Thorntons IT Risk Assurance & Advisory Services, og søger derfor en nyuddannet kollega. I afdelingen beskæftiger vi os med IT-revision, afgivelse af IT-erklæringer (ISAE 3402, ISAE 3000 mv.
    • Øvrige
    • København K
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Vil du arbejde med grøn omstilling af transporten og analyser af mobilitet? Vil du lære mere om politisk interessevaretagelse? Så har du mulighed for at blive en del af et stærkt team i Danmarks største erhvervsorganisation for transport.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Øvrige i København V

    Fri kontakt
    Vil du være med til at skabe forståelse for og bedre rammer for en central sektor i samfundsudviklingen og den grønne omstilling, så er arbejdet som konsulent i DI Ejendom måske noget for dig.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige i København.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i København over tid

Dato Alle jobs som øvrige
15. maj 2024 1358
14. maj 2024 1229
13. maj 2024 1203
12. maj 2024 1224
11. maj 2024 1221
10. maj 2024 1235
9. maj 2024 1236
8. maj 2024 1232
7. maj 2024 1214
6. maj 2024 1202
5. maj 2024 1213
4. maj 2024 1213
3. maj 2024 1163
2. maj 2024 1177
1. maj 2024 1190
30. april 2024 1176
29. april 2024 1049
28. april 2024 1082
27. april 2024 1078
26. april 2024 1083
25. april 2024 1081
24. april 2024 1086
23. april 2024 1092
22. april 2024 1121
21. april 2024 1121
20. april 2024 1119
19. april 2024 1120
18. april 2024 1113
17. april 2024 1090
16. april 2024 1081
15. april 2024 1086

Værd at vide når du søger job som øvrige i København

Har du også drømt om at bo og arbejde i de charmerende gader i København? Så er du ikke alene! Men drømmene bliver sjældent til virkelighed uden lidt hårdt arbejde.

Mens København måske for nogle først og fremmest vækker billeder af hyggelige cafeer og historiske bygninger, banker et travlt erhvervsliv i hjertet af København. Hovedstaden huser et væld af brancher, men nogle skiller sig ud med et særligt højt antal ansatte.

Bydele i København

København byder på mere end smukke gader og hyggelige cafeer. De forskellige kvarterer har hver deres unikke atmosfære og erhvervsliv, hvilket kan påvirke din jobsøgning. Lad os dykke ned i nogle populære områder:

Indre By: Pulsens centrum med internationale virksomheder, finansverden og detailhandel. Perfekt for jobsøgende inden for finans, jura, medier og marketing. Tempoet er højt, og konkurrencen kan være hård.

Find ledige jobs i Indre By

Østerbro: En blanding af moderne boliger, historiske bygninger og innovative virksomheder. Hjem til Novo Nordisk og Vestas Wind Systems. Gode muligheder inden for life science, teknologi og bæredygtige løsninger.

Find ledige jobs i Østerbro

Nørrebro: Multikulturelt og kreativt med studerende, kunstnere og små startups. Populært blandt unge fagfolk og jobsøgende inden for den kreative sektor og servicebranchen.

Find ledige jobs i Nørrebro

Vesterbro: Tidligere industriområde forvandlet til et trendy sted med restauranter, barer og designvirksomheder. Tiltrækker kreative sjæle og jobsøgende inden for mode, design og underholdning.

Find ledige jobs i Vesterbro

Valby: Familievenligt og roligt med gode skoler og grønne områder. Mange offentlige institutioner og virksomheder inden for service og administration. Attraktivt for børnefamilier og jobsøgende i den offentlige sektor.

Find ledige jobs i Valby

Amager: Et område i rivende udvikling med fokus på moderne arkitektur og bæredygtighed. Hjem til Ørestad og store virksomheder som DSV og Ørsted. Gode muligheder inden for logistik, energi og transport.

Find ledige jobs på Amager

Mere information om København

Hvis du er på udkig efter et job i København, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om København, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om København i denne guide: København: Byen der byder på både drømmejob og spændende udfordringer