Service Engineers til [xxxxx] Support & Services, Lystrup

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Lystrup

Terma er en globalt førende udvikler af avancerede og missionskritiske systemer og produkter, herunder radarsystemer til overvågning af lufthavne, havne-/kystområder, ombord på skibe, selvbeskyttelsessystemer til helikoptere, skibe, transport- og jagerfly samt kommando og kontrolsystemer på skibe.

Terma Service & Support (TSS) har ansvaret for alle after-sales aktiviteter inden for forretningsenhederne Aeronautics og Surveillance & Mission Systems. TSS yder desuden stor support til forretningsenheden Surveillance & Mission Systems (SMS) i forbindelse med leverance af bl.a. Naval- og Security systemer.

Dine primære opgaver
Som Service Engineer i Terma vil din hverdag blandt andet byde på:

  • Udførelse af installation af både hardware og software
  • Test af Surveillance & Mission systemer inklusive reparation og vedligeholdelse af elektronik dele og mekanisk arbejde
  • Ved teknisk udfordrede opgaver / projekter indenfor Field Service skal du medvirke til at sikre at arbejdet håndteres problemfrit og udføres korrekt i forhold til Projektafdelingerne i både Support & Services og Surveillance & Mission Systems

Du skal også kunne påtage dig ansvaret for planlægning og rapportering i henhold til rejseaktiviteter, herunder rejseforberedelse på den specifikke opgave i samarbejde med projektleder, selv foretage booking af fly, hotel, transport, visum ansøgning, servicerapport mv.

Din uddannelse og erfaring
Du har som minimum en baggrund som it- og elektronikteknolog med flere års erfaring inden for installation, konfiguration og test af tekniske løsninger – herunder udarbejdelse og brug af teknisk dokumentation. Du har stor IT, hardware og software kendskab samt grundlæggende viden om netværks- og kommunikationssystemer samt interesse i, at assistere kollegaer med installation, konfiguration og general service på alle TSS supporterede systemer.

Du behersker engelsk i både skrift og tale, og det kan være en fordel, hvis du også har kendskab til andre sprog.

Success i rollen som Service Engineer
Er du den rigtige til jobbet, skal du først og fremmest være praktisk anlagt, have et godt overblik og være i stand til at håndtere flere opgaver på samme tid. Opgavernes karakter kræver, at du er i stand til at arbejde selvstændigt og ikke mindst i et team. Du kan arbejde systematisk, omhyggeligt og efter givne procedurer, men ikke mindst selvstændigt kunne tænke ud af boksen når der ikke eksisterer en procedure.

Jobbet kræver desuden, at du er en proaktiv problemløser med gode kommunikations- og samarbejdsevner, ikke kun i Danmark, men i hele verden. Fælles for opgaverne er, at de kræver, du er udadvendt og serviceminded. Det må forventes at hverdagen til tider virker hektisk med mange opgaver samtidig og hurtigt skiftende arbejdsområder.

Nogle af opgaverne sker uden for Danmark, og du skal derfor have mulighed for at rejse, der forventes 60-80 dages rejseaktivitet om året. Jobbet kan til tider være fysisk krævende, og du må bl.a. ikke lide af højdeskræk, da arbejde i høje antennemaster vil forekomme.

Din uddannelse og erfaring
Du har som minimum en baggrund som it- og elektronikteknolog eller lign. med flere års erfaring inden for installation, konfiguration og test af tekniske løsninger – herunder udarbejdelse og brug af teknisk dokumentation. Du har stor IT, hardware og software kendskab samt grundlæggende viden om netværks- og kommunikationssystemer samt interesse i, at assistere kollegaer med installation, konfiguration og general service på alle TSS supporterede systemer.

Hvad kan Terma tilbyde som arbejdsplads?
Som ansat i Terma har du adgang til konkurrencedygtige medarbejderfordele, herunder sundhedsforsikring, gode barselsvilkår, massageordning samt en attraktiv pensionsordning.

Vi kan tilbyde dig en afvekslende hverdag med fagligt kompetente og inspirerende kolleger, fleksibel hverdag hvor du er medbestemmende for bl.a. arbejdstiden. Du kan imødese gode udviklingsmuligheder både fagligt og personligt. Derudover har Terma et stort og righoldigt tilbud af sociale aktiviteter, faciliteter til idræt, såvel som klubber og foreninger.

Vil du vide mere?
Hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere information, er du velkommen til at kontakte Michael Eriksen, Head of Field Services på telefon +45 3061 7036 eller e-mail [email protected].

Vi ser frem til at modtage din ansøgning og CV. For at sikre, at din ansøgning når frem til os og behandles korrekt, accepterer vi kun ansøgninger via www.Terma.com

Bear in mind that candidates must be able to obtain a security clearance by the Danish Defence Intelligence Service. This entails that candidates, as a minimum, have stayed within NATO/EU for the last 7 years only interrupted by short stays abroad.

The high-tech and innovative Terma Group develops products and systems for defense, non-defense and security applications, including command and control systems, radar systems, self-protection systems for aircraft and vessels, space technology, and aerostructures for the aircraft industry.

Headquartered in Aarhus, Denmark, Terma has subsidiaries and operations across Europe, in the Middle East, in Asia Pacific as well as a wholly-owned U.S. subsidiary, Terma Inc., with offices in Washington D.C., Georgia and Texas.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Lystrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.9.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Lystrup

Lignende jobs

  • Øvrige i Århus

    Øvrige søges til organisation/virksomhed i Århus
    • Øvrige
    • Århus
    Få mere info
  • Øvrige i Brabrand

    Job Description Uddannet mekaniker søges til virksomhed Aarhus området. Til Virksomhed i Aarhus området søger vi en uddannet mekaniker, som skal vedligeholde & servicere virksomhedens materie..
    • Øvrige
    • Brabrand
    Få mere info
  • Øvrige i Århus

    Øvrige søges til organisation/virksomhed i Århus
    • Øvrige
    • Århus
    Få mere info
  • Øvrige i Skanderborg

    Vil du være en del af et stærkt teknisk serviceteam? Er du service-minded og har lyst til at prøve kræfter med alsidige opgaver i en afdeling hvor dagene sjældent er ens? Har du lyst til at arbejde..
    • Øvrige
    • Skanderborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Lystrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Lystrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
19. maj 2024 7
18. maj 2024 7
17. maj 2024 7
16. maj 2024 7
15. maj 2024 7
14. maj 2024 7
13. maj 2024 8
12. maj 2024 6
11. maj 2024 6
10. maj 2024 7
9. maj 2024 7
8. maj 2024 7
7. maj 2024 7
6. maj 2024 7
5. maj 2024 7
4. maj 2024 7
3. maj 2024 7
2. maj 2024 6
1. maj 2024 5
30. april 2024 8
29. april 2024 8
28. april 2024 10
27. april 2024 10
26. april 2024 10
25. april 2024 10
24. april 2024 11
23. april 2024 10
22. april 2024 10
21. april 2024 9
20. april 2024 9
19. april 2024 10