Træningssupporter til nyt team i C2 retrofit afdelingen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Måløv

Har du lyst til at spille en central rolle i at udvikle og sikre det mest effektive træningssetup samt supportere kompetenceudvikling og udvikling af træningsmaterialer? Sætter du en ære i, at sikre vores dokumentation overholder GMP-standarder? Har du mod på at arbejde både med daglig support til vores afdelinger samt løbende være involveret i optimerings- og forbedringsprojekter med fokus på træningsområdet? Så er du måske den træningssupporter, som vi mangler til vores nye clinic organisation i Måløv, med start hurtigst muligt.

Jobbet
Som træningssupporter er det dit hovedansvar, at være med til at sikre at medarbejdere i afdelingen får en korrekt og effektiv træning. Du vil komme til at arbejde med: • Vurdering af træningsbehov, herunder hjælpe med valg af bedste træningsmetode
• Udvikling af træningsmaterialer og sikring af at de lever op til GMP krav
• Dokumentation af træning
• Optimering og vedligehold af træningssystemer, herunder til- og afmelding af træning, opdatering af moduler og jobfunktioner Du vil være med til løbende optimeringer af processer og vil blandt andet skrive instruktioner samt være tovholder på opdateringer ifbm. projektet. Du kommer til at få indgående kendskab til dokumentstyringssystemet i Novo Nordisk og supportere andre i brugen heraf. Du vil være en af de første som starter i et nyoprettet team, som på sigt vil vokse sammen med projektet til også at skulle supportere driften, når vi ser et par år ud i fremtiden.
Du kommer til at arbejde tæt sammen med andre træningssupporter der er i andre afdelinger i forhold til at opstarte hele vores setup så du skal kunne være aktivt opsøgende i dit landskab af stakeholders. Kvalifikationer For at blive en succes i rollen er det vigtigt, at du har følgende: • Relevant videregående uddannelse inden for naturvidenskab, kommunikation, lærer eller træning.
• Du skal have erfaring med at bevæge dig i en organisation med mange stakeholders.
• Det er en fordel, hvis du har kendskab til GMP produktion
• Hvis du tidligere har arbejdet i en clinik produktion er det et plus.
• Kan kommunikerer både på dansk og engelsk.
• Det er afgørende at du er vant til at arbejde med de gængse it systemer f.eks. Microsoft pakken. Deruover, ser vi gerne at du har et stærkt kvalitetsmindset og er serviceminded, og du skal kunne snakke godt med alle typer af medarbejdergrupper og ikke være bange for at få dit budskab igennem f.eks. over for andre supportere og kollegaer i dit team. Du har et godt overblik og en skarp analytisk sans, som gør det nemt for dig at skære ind til benet og gennemskue sammenhænge mellem processer, materialer og udstyr Som person bidrager du til et engageret team, hvor vi lægger stor vægt på samarbejde og trivsel. Derfor er det helt essentielt, at du er både åben og udadvendt og samtidig har en god portion humor og empati. Du skal desuden kunne arbejde selvstændigt med at løse opgaver. Du er dit ansvar bevidst og formår at træffe de nødvendige beslutninger for at løse udfordringer med sans for effektivitet og kvalitet. Om afdelingen
Oral Finished Products (OFP) er et stødt voksende område forankret i Emerging technologies. C2 retrofit, er en afdeling der vokser ud af en eksisterende organisation og som er ved at ombygge en bygning til clinisk produktion. Vi har derfor mulighed for at tage det bedste vi kender og samle til at lave det bedst mulige træningssetup for vores fremtidige produktion.
Vi lykkes i fællesskab og stræber efter at være på forkant med udviklingen inden for bl.a. teknologi, systemer og processer. Om Oral Finished Products i Novo Nordisk
I 2004 initierede Novo Nordisk den ambitiøse plan at være først på markedet med et GLP-1 baseret alternativ til type-II diabetes patienter i hele verden. I 2019 fik vi den første godkendelse på rybelsus, som er en GLP-1 baserede tablet, til markedet og vi er allerede repræsenteret i både USA, EU og andre dele af verden. Hver dag gør vi vores bedste for at optimere og udvikle vores produktion for at kunne hjælpe endnu flere patienter verden over. Kontakt
Kontakt Senior Manager Christian Rønsov ved spørgsmål til stillingen på +45 30777116 eller via mail på [email protected] Deadline
30 oktober 2023.
Vi gennemgår ansøgningerne løbende, så vi anbefaler dig at søge snarest muligt. Vi vil bede dig om ikke at indsætte et foto i dit CV, da det hjælper os til en bedre og mere fair proces. 

Vi forpligter os til en inkluderende rekrutteringsproces og lige muligheder for alle vores jobansøgere.   Hos Novo Nordisk erkender vi, at det ikke længere er godt nok at stræbe efter at være den bedste virksomhed i verden. Vi er nødt til at stræbe efter at være den bedste virksomhed for verden. Og vi ved, at dette kun er muligt med talentfulde medarbejdere, der bidrager med forskellige perspektiver, baggrunde og kulturer. Vi forpligter os derfor til at skabe en inkluderende kultur, der fejrer den mangfoldighed vores medarbejdere repræsenterer, patienterne, og de samfund vi opererer i. Sammen ændrer vi liv.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Måløv.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Måløv

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København K

    Fri kontakt
    Associate til IT Risk Assurance. Vi vækster i Grant Thorntons IT Risk Assurance & Advisory Services, og søger derfor en nyuddannet kollega. I afdelingen beskæftiger vi os med IT-revision, afgivelse af IT-erklæringer (ISAE 3402, ISAE 3000 mv.
    • Øvrige
    • København K
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Vil du arbejde med grøn omstilling af transporten og analyser af mobilitet? Vil du lære mere om politisk interessevaretagelse? Så har du mulighed for at blive en del af et stærkt team i Danmarks største erhvervsorganisation for transport.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Øvrige i København V

    Fri kontakt
    Vil du være med til at skabe forståelse for og bedre rammer for en central sektor i samfundsudviklingen og den grønne omstilling, så er arbejdet som konsulent i DI Ejendom måske noget for dig.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Måløv

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Måløv over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
17. maj 2024 25
16. maj 2024 25
15. maj 2024 22
14. maj 2024 23
13. maj 2024 23
12. maj 2024 32
11. maj 2024 32
10. maj 2024 30
9. maj 2024 29
8. maj 2024 30
7. maj 2024 31
6. maj 2024 38
5. maj 2024 38
4. maj 2024 40
3. maj 2024 34
2. maj 2024 32
1. maj 2024 33
30. april 2024 32
29. april 2024 31
28. april 2024 34
27. april 2024 34
26. april 2024 32
25. april 2024 34
24. april 2024 37
23. april 2024 34
22. april 2024 37
21. april 2024 37
20. april 2024 37
19. april 2024 36
18. april 2024 32
17. april 2024 31