Produktions teknikere til New Product Entry team, som arbejder med orale produkter (tabletter)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Måløv

Har du en stærk proces forståelse og en særlig interesse for at arbejde med udvikling i et produktionsmiljø? Og drømmer du om en stilling, hvor du kan udvikle dig, sætte et personligt aftryk og samtidig gøre en forskel for patienter over hele verden? Så er du måske vores nye Tekniker til Clinical Operations i Måløv. Stillingen er en fast dagholdsstilling med flekstid. Om afdelingen Clinical Operations består af over 85 dedikerede medarbejdere fordelt på 6 teams. Afdelingens arbejdsopgaver består af optimering, opskalering og transfer af produktionsprocesser fra udviklingsstudier til kommerciel produktion. Dette inkluderer transfer til GMP produktioner. Afdelingen er en del af samspillet med andre afdelinger, der skal bringe nye orale produkter frem til markedet. I teamet er vi pt 11 teknikere, der arbejder på flere forskellige projekter og stillingen her er en udvidelse. Jobbet Som tekniker i New Product Entry Team vil du komme til at arbejde i udviklingsprojekter, hvor du både skal håndtere praktisk arbejde, dokumentations opgaver og overførsel af produktion til Phase 3 studier. Det betyder, at du skal tage ansvar for nye, ikke færdigudviklede processer og udstyr. Det praktiske arbejde inkluderer fremstillingsprocesser såsom afvejning, blanding, granulering samt tablettering. Dette arbejde kan foregå i udviklingsafdelingerne, eller i afdelingens produktionsfacilitet. Dokumentations opgaverne indebærer bl.a. opdatering af SOP’er, JI (job instructions) og træningsmateriale. Desuden vil træning af kolleger og deltagelse på linerne under studier og ved transfer være en vigtigt del af jobbet. Der er mange forskellige samarbejdspartnere i både egen og andre afdelinger. Kvalifikationer Vi håber vores nye kollega har følgende kompetencer: Du er uddannet procesteknolog, levnedsmiddeltekniker, produktionsteknolog, laborant eller har lignende relevant baggrund.
Vi forventer, at du møder ind med et godt humør, og at du glæder dig til at samarbejde med dine kommende kollegaer.
Det falder dig naturligt at arbejde selvstændigt og bidrage med din viden.
Du har overblik og mod på at løse nye typer af opgaver, du skal kunne trives med opgaver, der er et mix af praktiske og dokumentations opgaver – og da der er tale om udviklingsopgaver, vil der også være tidspunkter, hvor prioriteringer skifter hurtigt.
Kendskab til produktion, udvikling, pulver, granulater eller tabletter er en stor fordel, men ikke et krav.
Du skal tale og skrive flydende dansk og engelsk
Du skal have lyst til at træne kolleger i nye processer og kunne veksle mellem udviklingsopgaver og GMP styret produktion. Du har lyst til at arbejde med produktionsudstyr og pulverblandinger i stor skala, og er nysgerrig på at løse de problemer, der opstår undervejs. Du er grundig, når det kræves ved blandt andet udfyldelse af GMP dokumentation, data indtastning og udførelse af IPC analyser i produktionen. Du har overblik, går foran, og byder ind på alle typer af opgaver, når dine kollegaer har brug for hjælp. Du mestrer evnen til at omstille dig mellem de forskellige typer af opgaver og trives med at samarbejde med mange forskellige medarbejdergrupper såsom f.eks. operatører, andre teknikere og kemikere. Om Novo Nordisk Hos Novo Nordisk benytter vi vores kompetencer, dedikation og ambitioner til at hjælpe patienter med diabetes. Samtidig tilbyder vi muligheden for at blive en del af en global arbejdsplads, hvor passion og engagement bliver mødt med mulighederne for personlig og professionel udvikling. Kontakt For yderligere informationer omkring stillingen kontakt Associate Manager Lone Overholdt på tlf. +45 30 75 71 23. Ansøgningsfrist Deadline for ansøgning er d. 23 november 2023. Vi afholder løbende samtaler, så send gerne din ansøgning snarest. Du behøver ikke vedhæfte en ansøgning, men vi ser gerne, at du skriver om din motivation for at søge jobbet i dit CV. Vi vil også bede dig om ikke at indsætte et foto i dit CV, da det hjælper os til en bedre og mere fair proces. Vi forpligter os til en inkluderende rekrutteringsproces og lige muligheder for alle vores jobansøgere. Hos Novo Nordisk erkender vi, at det ikke længere er godt nok at stræbe efter at være den bedste virksomhed i verden. Vi er nødt til at stræbe efter at være den bedste virksomhed for verden. Og vi ved, at dette kun er muligt med talentfulde medarbejdere, der bidrager med forskellige perspektiver, baggrunde og kulturer. Vi forpligter os derfor til at skabe en inkluderende kultur, der fejrer den mangfoldighed vores medarbejdere repræsenterer, patienterne, og de samfund vi opererer i. Sammen ændrer vi liv. Vi forpligter os til en inkluderende rekrutteringsproces og lige muligheder for alle vores jobansøgere. Hos Novo Nordisk erkender vi, at det ikke længere er godt nok at stræbe efter at være den bedste virksomhed i verden. Vi er nødt til at stræbe efter at være den bedste virksomhed for verden. Og vi ved, at dette kun er muligt med talentfulde medarbejdere, der bidrager med forskellige perspektiver, baggrunde og kulturer. Vi forpligter os derfor til at skabe en inkluderende kultur, der fejrer den mangfoldighed vores medarbejdere repræsenterer, patienterne, og de samfund vi opererer i. Sammen ændrer vi liv.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Måløv.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.11.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Måløv

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København K

    Fri kontakt
    Associate til IT Risk Assurance. Vi vækster i Grant Thorntons IT Risk Assurance & Advisory Services, og søger derfor en nyuddannet kollega. I afdelingen beskæftiger vi os med IT-revision, afgivelse af IT-erklæringer (ISAE 3402, ISAE 3000 mv.
    • Øvrige
    • København K
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 19. juni 2024 København On-site. Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at rydde vanetænkning af bordet, så tror vi på, at du er vores nye Assisterende Restaurant Manager på Scandic Kødbyen.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i København K

    Fri kontakt
    Studentermedhjælper til Procesafdelingen. Kan du være med til at effektivisere og digitalisere vores interne arbejdsgange, og være med til at bygge broer med bæredygtige løsninger - ganske enkelt sørge for at alle medarbejdere har de bedste betingelser for at levere deres ydelser?
    • Øvrige
    • København K
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Måløv

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Måløv over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
15. juni 2024 14
14. juni 2024 14
13. juni 2024 13
12. juni 2024 13
11. juni 2024 13
10. juni 2024 13
9. juni 2024 15
8. juni 2024 15
7. juni 2024 15
6. juni 2024 13
5. juni 2024 16
4. juni 2024 18
3. juni 2024 18
2. juni 2024 18
1. juni 2024 21
31. maj 2024 21
30. maj 2024 21
29. maj 2024 18
28. maj 2024 18
27. maj 2024 15
26. maj 2024 15
25. maj 2024 15
24. maj 2024 15
23. maj 2024 16
22. maj 2024 17
21. maj 2024 25
20. maj 2024 25
19. maj 2024 25
18. maj 2024 25
17. maj 2024 25
16. maj 2024 25