ERP forretningskonsulent til Business Central

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nærum

ERP forretningskonsulent til Business Central



DCC Energi



Har du solid forretningsforståelse, og vil du spille en central rolle i eksekveringen og optimeringen af ERP-strategien i et af DCC Energis søsterselskaber? Så er her en spændende mulighed for dig.

Vi er et moderne energiselskab, der sætter en ære i at udvikle og levere fleksible og solide kvalitetsløsninger til vores kunder. Vi tilbyder produkter af højeste kvalitet fra nogle af branchens stærkeste brands, hvilket sammen med vores store ekspertise og fokus på gode kundeoplevelser betyder, at vi kan skabe holdbare energiløsninger.

Vi er i gang med en spændende udvikling, og ambitionen er at styrke aktiviteter imod fremtidens energiformer. Nye forretningsløsninger og områder er højt på dagsorden og det betyder, at vores IT-infrastruktur skal være klar til at understøtte denne udvikling

Et af vores søsterselskaber, Flogas, der opererer i Sverige og Norge, skal flyttes over på en Business Central løsning. Til at varetage dette spændende projekt søger vi derfor en dygtig ERP forretningskonsulent. Du bliver en del af et ambitiøst projektteam med base på kontoret i Nærum. Dine kollegaer arbejder med lignende projekter andre steder i forretningen og bliver dermed dine faglige sparringspartnere.

Stillingen omfatter flere vigtige ansvarsområder:

  • Tovholder på udskiftning af eksisterende ERP-platform til ny Business Central løsning
  • Optimering af processer og funktionalitet på bruger- kunde- og forretningsniveau
  • Lede projektteam
  • Leverandørstyring og -opfølgning

Når projektet hos Flogas i Sverige og Norge er fuldført, vil du have bidraget til at skabe en moderne og tidssvarende ERP-løsning, der afspejler forretningens og kundernes krav. Efterfølgende vil du blive tilknyttet andre IT-projekter i organisationen

Spil en nøglerolle og bliv bindeled


Da kollegaerne i Flogas sidder i Sverige og Norge, vil du få nogen rejseaktivitet til henholdsvis Oslo og Stockholm. Der vil helt sikkert også være en del arbejde og koordinering, der kan foregå virtuelt. Det er derfor en fordel, hvis du taler og forstår svensk og norsk. Alternativt vil dialogen foregå på engelsk.

Om dig


  • Din uddannelse er ikke alt afgørende, men du har forventeligt nogle års erfaring med ERP-systemer og -projekter, hvor du har styret disse i mål fra start til slut med stort overblik og sans for detaljen.
  • Kendskab til Business Central er en fordel – Vi med version 20 fra april 2022.
  • Stærk erfaring med analyse og beslutningstagen på forretningsniveau
  • Solid erfaring med leverandør styring og opfølgning
  • Du har et nørdet touch i at forstå og nedbryde processer
  • Du har en god evne til at designe og beskrive nye løsninger – såvel inden for Business Central universet som i sammenhæng med andre systemer
  • Du er en teamplayer
  • Du er åben, positiv og en stærk kommunikator og kan inspirere dine kollegaer
  • Du taler og skriver både dansk og engelsk flydende – har gode skriftlige formuleringsevner. Kendskab til svensk og norsk er en fordel.

Ud over ovenstående, finder du glæde ved at kommunikere med mange forskellige kollegaer i forretningen, og du er komfortabel, når du undersøger hændelser og udfordringer inklusive den efterfølgende dialog med de berørte systemejere.

Spændende udviklingsmuligheder og godt arbejdsmiljø med frihed under ansvar


Vi tilbyder et spændende job med stor frihedsgrad og medindflydelse på din arbejdsdag. Der er personlige og faglige udviklingsmuligheder samt gode kollegaer og en uformel omgangstone.

Som medarbejder får du en attraktiv lønpakke inkl. Pension, fri mobiltelefoni og internetopkobling, helbredsforsikring, gruppelivsforsikring.

Vi stolte af vores gode arbejdsmiljø og det skal være sjovt og udfordrende at gå på arbejde. Vi løfter i flok og tror på, at vi i fællesskab skaber de bedste resultater. Vi er i alt ca. 170 medarbejdere.

Rekrutteringen sker i samarbejde med konsulentfirmaet Compass Human Resources Group. Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Research Consultant Pernille Kudsk på +45 70 20 12 75. Vi læser ansøgninger løbende og beder dig derfor indsende din ansøgning samt CV hurtigst muligt. Bemærk venligst, at vi behandler alle henvendelser fortroligt, og at vi returnerer svar til den mailadresse, som du oplyser.

*** DCC Energi er et partnerskab mellem DLG og den irske koncern DCC PLC. DCC Energi er Danmarks største forhandler af Shell-produkter og eneimportør af Gulf smøremidler. DCC Energi leverer energiprodukter til private kunder, landbrug og erhvervsvirksomheder fordelt over hele Danmark. Den brede vifte af energiprodukter omfatter bl.a. fyringsolie, diesel, marinegasolie, smøremidler og naturgas.

DCC Energi er også leverandør af flybrændstof til de danske lufthavne og selskabet bag det landsdækkende netværk af over 240 Shell tankstationer.***

Ansøgningsfrist: Så hurtigt som muligt
Reference: 2221.370
Arbejdssted; Nærum
Virksomhed: DCC Energi


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Nærum.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Nærum

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Nærum

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Nærum over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
29. april 2024 3
28. april 2024 3
27. april 2024 3
26. april 2024 3
25. april 2024 3
24. april 2024 3
23. april 2024 3
22. april 2024 3
21. april 2024 4
20. april 2024 4
19. april 2024 4
18. april 2024 4
17. april 2024 4
16. april 2024 3
15. april 2024 3
14. april 2024 3
13. april 2024 3
12. april 2024 3
11. april 2024 3
10. april 2024 3
9. april 2024 2
8. april 2024 2
7. april 2024 2
6. april 2024 2
5. april 2024 2
4. april 2024 2
3. april 2024 2
2. april 2024 2
1. april 2024 2
31. marts 2024 2
30. marts 2024 2