[xxxxx] skruer op for den virksomhedsrettede indsats

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nordsjælland

Trives du med at formidle borgere i job? Brænder du for at tilbyde virksomhederne en god og målrettet virksomhedsservice? Så er du måske en af vores nye kolleger i et af landets bedste jobcentre.

Beskæftigelsesindsatsen er et vigtigt fundament i den danske model og vil også fremover være en central opgave i kommunerne. I Jobcenter Hillerød prioriterer vi at hjælpe borgerne i job igennem jobformidling til aktuelle jobordrer fra virksomhederne, via efteruddannelse, lønnede timer eller støttet beskæftigelse. I løbet af den kommende tid omstiller vi derfor vores indsats og skruer op for den virksomhedsrettede indsats og den gode service til erhvervslivet.

Vi søger en rekrutteringskonsulent


Som rekrutteringskonsulent bliver du en del af et hold på fire konsulenter, hvis vigtigste opgave er at yde en god virksomhedsservice og skabe relationer til det lokale erhvervsliv i Hillerød Kommune.

Vores rekrutteringskonsulenter er specialister i det lokale arbejdsmarked og har et indgående kenskab til opkvalificeringsmuligheder koblet til virksomhedernes fremtidige behov for arbejdskraft. Som rekrutteringskonsulent skal du etablere gode relationer til samarbejdspartnere på erhvervsområdet, herunder Erhvervshus Hovedstaden og Erhvervsforeningen C4.

Du varetager en vigtig rolle som samarbejdspartner for både offentlige og private virksomheder i Hillerød Kommune og tilbyder virksomhederne samarbejde omkring rekruttering, opkvalificering og fastholdelse. Sammen med dine tre kolleger skal du løbende bringe jobordrer og viden om det lokale arbejdsmarked hjem til dine kolleger i jobcentret.

Læs stillingsbeskrivelsen her

Vi søger virksomhedskonsulenter


Som virksomhedskonsulent i Jobcenter Hillerød er din vigtigste opgave at støtte alle ledige og sygemeldte borgere i at få en uddannelse eller fodfæste på arbejdsmarkedet. Du har ansvar for i et tæt og tillidsfuldt samarbejde med borgeren at udføre indsatserne i borgers Min Plan. Din faglighed består af en grundlæggende evne til at koble borgerens drømme og kompetencer til en konkret virksomheds behov for arbejdskraft. Du har kendskab til det lokale arbejdsmarked, til uddannelsesinstitutioner og til andre afdelinger i Hillerød Kommune, og du har øje for at bringe samarbejdspartnerne i spil.

Vi søger virksomhedskonsulenter til alle vores teams i jobcentret og derfor vil indhold i stillingen og forventninger til kompetencer variere alt efter hvilken målgruppe, du ønsker at arbejde med. Vi søger virksomhedskonsulenter til følgende områder:

En fuldtids og en deltids virksomhedskonsulent til jobparate borgere


Stillingerne er for dig, der brænder for den virksomhedsrettede indsats og for samarbejdet med jobparate ledige. Din vigtigste opgave er at formidle borgerne i ordinært job – eventuelt igennem efteruddannelsesforløb, der målretter sig brancher med mangel på arbejdskraft eller igennem virksomhedsrettede indsatser såsom virksomhedspraktik eller løntilskud. Stillingerne forudsætter, at du kan samarbejde med både borgere, virksomheder og jobkonsulenter, samt at du kan navigere i og benytte mulighederne i beskæftigelseslovgivningen for at understøtte borgernes vej i ordinær beskæftigelse.

Virksomhedskonsulent til sygemeldte borgere


Er du enig i, at en væsentlig del af behandlingen i et sygeforløb er, at man har tilknytning til arbejdsmarkedet? Og motiveres du af at fokusere på den sygemeldtes ressourcer og bringe dem i spil over for både borger og en potentielt kommende arbejdsplads? Så vil stillingen som virksomhedskonsulent til sygemeldte borgere være den rette for dig. Din vigtigste opgave bliver at opsøge potentielle arbejdspladser til de sygemeldte og understøtte borgernes tilbagevenden til arbejdsmarkedet i det omfang, det kan lade sig gøre under borgerens sygeforløb, alt sammen i et tæt samarbejde med borgeren og borgerens jobkonsulent.

Virksomhedskonsulenter til gruppen af borgere længst fra arbejdsmarkedet


Stillingerne er for dig, der brænder for den virksomhedsrettede indsats og som vil gøre en forskel for borgere med udfordringer ud over ledighed. Som virksomhedskonsulent i Sektionen Job & Kompetence skal du arbejde med udgangspunkt i IPS-metoden. IPS står for Individuelt Planlagt job med Støtte, og i Jobcenter Hillerød har vi gode erfaringer med metoden. Den overordnede filosofi i IPS er, at personer med det rette job og de rette arbejdsomgivelser kan opnå tilknytning til arbejdsmarkedet eller gennemføre en uddannelse. I jobbet skal du være parat til at arbejde tværfagligt og tværsektorielt.

Virksomhedskonsulent til unge mellem 18-30 år


Brænder du for at være en del af en indsats, der sikrer, at unge mennesker får fodfæste i livet, og er du god til at spotte potentialer og motivere unge mennesker i forhold til job og uddannelse? I så fald skal du søge stillingen som virksomhedskonsulent i Hillerød Uddannelses- og Vejledningscenter (HUV). HUV danner rammerne om den sammenhængende og koordinerede ungeindsats. Ud over vores samarbejde med relevante afdelinger i kommunen, har vi et bredt samarbejde med en række virksomheder samt det lokale civilsamfund, herunder bl.a. et tæt samarbejde med Hillerød Fodbold og Frivilligcentret.

Vi forventer af dig


  • At du har erfaring med virksomhedsrettet kontakt
  • At du brænder for beskæftigelsesområdet og for at gøre en forskel for borgere og/eller virksomheder
  • At du har erfaring med at skabe lønnede timer/hente jobordrer hos arbejdsgiverne/arbejde med rekruttering
  • At du har en grundlæggende høj datadisciplin. Uagtet hvilken stilling du sidder i, skal du registrere og dokumentere dit arbejde.
  • At du har forståelse og respekt for det tillidshverv, det er at være offentlig ansat med ansvar for at hjælpe borgere og Hillerød Kommunes virksomheder
  • At du er en holdspiller, der ved, at vi kan nå længst med samarbejde og dialog
  • Det er naturligvis en fordel med erfaring fra beskæftigelsesområdet men ikke en forudsætning.

Vi tilbyder


En fantastisk arbejdsplads på et af landets bedste jobcentre. Hos os er der højt til loftet og mange ildsjæle, der brænder for samarbejdet med virksomhederne og borgerne. Vi kan lide at gå foran og vise vejen i afprøvningen af nye metoder, og så er vi fælles forpligtet på at skabe en god arbejdsplads.

Vores rådhus er nyt og lyst og kendetegnet ved åbne kontorlandskaber med mulighed for at trække i stillerum ved behov. Vi har gratis parkering og rigeligt af parkeringspladser. Derudover har vi dejlige udenoms arealer, en god kantine, veludstyret træningslokale og andre attraktive personalefordele.

Ansættelsesprocedure


Du søger stillingen online, og ansøgningsfristen er 15. maj 2023 kl. 12.00. Forventet tiltrædelse er senest 1. august 2023.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 21.

Når du sender din ansøgning, så angiv i overskriften, hvis du har ønsker til at arbejde med en specifik målgruppe i jobcentret.

Løn og ansættelsesvilkår


  • Arbejdsstedet er Jobcenter Hillerød, Hillerød Rådhus, Trollesmindealle 27, 3400 Hillerød, og du vil referere til sektionslederen for den sektion, du bliver ansat i.
  • Stillingerne er på 37 timer ugentlig og ansættelse vil være efter gældende overenskomst. Der er én deltidsstilling.

Yderligere oplysninger


Vil du vide mere om stillingerne, er du velkommen til at sende en mail med dine spørgsmål og dit telefonnummer til Udviklingskonsulent Anne Therese Schultz på mail: [email protected]. Anne Therese vil sørge for, at du bliver ringet op.

Følg Jobcenter Hillerød på LinkedIn

Hillerød Kommune er en dynamisk og udviklingsorienteret kommune centralt placeret i det skønne Nordsjælland. Vi er en stor arbejdsplads med mere end 5.000 ansatte, og vi servicerer ca. 54.000 borgere. Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen. I Hillerød Kommune har vi røgfri arbejdstid.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Nordsjælland

Jobbet er oprettet på vores service den 7.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Nordsjælland
  • Mandag den 15. maj 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Nordsjælland

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Nordsjælland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige i Nordsjælland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Nordsjælland over tid

Dato Alle jobs som øvrige
6. maj 2024 610
5. maj 2024 610
4. maj 2024 610
3. maj 2024 602
2. maj 2024 587
1. maj 2024 592
30. april 2024 597
29. april 2024 500
28. april 2024 548
27. april 2024 541
26. april 2024 537
25. april 2024 531
24. april 2024 515
23. april 2024 530
22. april 2024 540
21. april 2024 534
20. april 2024 534
19. april 2024 530
18. april 2024 532
17. april 2024 516
16. april 2024 511
15. april 2024 524
14. april 2024 540
13. april 2024 532
12. april 2024 537
11. april 2024 533
10. april 2024 534
9. april 2024 518
8. april 2024 518
7. april 2024 548
6. april 2024 552