Vedligeholdelsesplanlægger (Facility Manager)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nordsjælland

Vi har brug for dig som en del af vores stærke vedligeholdelsesteam – hvis du kan lide at arbejde med vedligeholdelsesopgaver, er en god kollega og har lyst til en varieret arbejdsdag.

Vi har brug for en kollega, som har lyst til at hjælpe os med både en række planlagte opgaver i forbindelse med bygningssyn og med at følge op på vores akutte sager, som ikke kan planlægges.

Hillerød Ejendomme varetager den overordnede forvaltning, drift og vedligeholdelse af kommunens ejendomme. Kommunen udvikler løbende ejendomsporteføljen ved at bygge nyt, bygge om og bygge til, og forvalter ca. 220 ejendomme med et samlet etageareal på ca. 300.000 m2.

Dine opgaver


Vi har i dag et team på fire dygtige vedligeholdelsesplanlæggere, som varetager opgaverne i forbindelse med vedligehold – men har fået muligheden for at udvide teamet til fem, sådan at arbejdsopgaverne og ressourcerne matcher hinanden.

Vi forestiller os, at den bedste måde at bruge dine kompetencer på er, at du får følgende primære opgaver


  • ansvarlig for opfølgning på vores akutte skader
  • ansvarlig for opfølgning på evt. påbud fra Arbejdstilsynet om vores bygningers tilstand
  • understøtte vores opgaver med at udføre og især følge op på vores bygningssyn
  • ansvar for det løbende vedligehold på en mindre portefølje af bygninger
  • være med til løbende at udvikle og opdatere vores tekniske standarder.
  • bidrage til vores fortsatte digitale udvikling inden for vedligeholdelsesarbejdet
  • bidrage til at udvikle os på bæredygtighedsdagsordenen inden for vedligehold
  • opgavestyring af dine opgaver i FM-systemet DaluxFM.


Ovenstående er vores bedste bud på opgavens indhold, men vi er åbne for at justere dine opgaver sammen med dig og teamet, hvis du kan se, at vi kan bruge dine kompetencer endnu bedre, når vi har været i gang med opgaverne et stykke tid.

Som ansvarlig for de akutte skader og evt. påbud vil du opbygge en fast viden og struktur for, hvordan vi bedst håndterer for eksempel vand-, brand- og stormskader i forhold til gode løsninger, samarbejde med vores forsikringsselskab, sådan at vi får en fast proces for at håndtere skaderne. De konkrete skader vil selvfølgelig blive behandlet i samarbejde med dine kollegaer, som kender de respektive bygninger i deres portefølje godt.

Arbejdstilsynet kan give påbud om at en bygning for eksempel ikke har god nok akustik, at køkkenet ikke har tilstrækkelig udluftning eller noget helt tredje som vedrører bygningen i sig selv. Disse påbud har Ejendomme ansvaret for at løse i samarbejde med brugerne af bygningen. Ansvaret for at følge disse opgaver til dørs vil ligge i din stilling i tæt samarbejde med dine kollegaer både i vedligehold og i vores energi- og teknikteam. En stor ventilationsopgave vil blive løst af energi- og teknikteamet, som har særlige tekniske kompetencer – men det samlede overblik over om vi har styr på vores opfølgning på påbuddene vil ligge i din stilling.

Vi udfører bygningssyn årligt på vores store bygninger og hvert andet/hver tredje år på vores øvrige bygninger. Bygningssynene kræver ofte en del opfølgning, hvor vi forestiller os, at du hjælper vores strategiske vedligeholdelsesplanlægger med en del af disse opgaver – og over tid også vil kunne være ansvarlig for selv at gennemføre nogle af bygningssynene.

Hver vedligeholdelsesplanlægger har det faste ansvar for en række bygninger, men med mulighed for tæt faglig sparring med resten af teamet, når der er behov for det. I din stilling vil omfanget af faste bygninger være mindre end hos resten af teamet for at sikre, at du har tid og mulighed for at håndtere akutte skader, opfølgning fra bygningssynene og evt. opgaver i forbindelse med påbud.

Du kommer til at være en vigtig del af, at Ejendomme sikrer, at kommunens bygninger er bedst muligt vedligeholdt inden for de eksisterende midler og at vi får forankret udvalgte opgaver tydeligere end de er i dag.

Din baggrund


Du har en relevant uddannelse fra branchen – måske som bygningskonstruktør, maskinmester eller en håndværksuddannelse.

Da teamet består af fire erfarne kollegaer, så er vi åbne over for, at du kun har kort erfaring på området, så længe du har lysten til at arbejde med vedligehold og til at lære nyt.

Det vil være en meget stor fordel, at du har stærk digital forståelse, og at du kan bidrage positivt til, at vi bliver stærkere på bæredygtighedsdagsordenen inden for vedligehold.

Du kommer til at have en del kommunikation med brugerne af ejendommene og med vores kollegaer i teknisk service rundt om på ejendommene – og det vil derfor vægte positivt, hvis du har erfaring med bruger- eller kundekontakt af den ene eller anden art.

Da vores bygninger ligger spredt ud over hele kommunens geografiske afstand, er det et krav, at du har kørekort B. Hillerød Kommune har en række puljebiler, primært på el, som kan bruges i hverdagen til transport.

Stillingen er som udgangspunkt på fuld tid, men det vil også være muligt at drøfte deltidsansættelse på 30-32 timer.

Som person


Du er først og fremmest grundlæggende positivt indstillet over for arbejdet, dine kollegaer og dine mange kontakter rundt om i kommunen. Vi tilbyder en arbejdsplads, hvor vi holder humøret højt både i godt og dårligt vejr.

Derudover er du god til at formulere dig i tale og på skrift. Mange af vores brugere og kollegaer er bedst på dansk, hvorfor det er et krav, at du taler og skriver dansk. Du er selvstændig og selvkørende i forhold til at drive projekter, tage ansvar og udfylde din rolle, men formår på samme tid at løfte opgaver i teams. Desuden evner du at sætte dig i øjenhøjde med brugere og forskellige faggrupper – internt som eksternt.

Hillerød Kommune tilbyder


En spændende og alsidig stilling i en afdeling med ambitioner. Du bliver en del af et proaktivt team, der fremmer tværgående og effektive løsninger på fagområdet. Dine kollegaer er en blanding af konstruktører, arkitekter, ingeniører og teknikere i alle aldre. Vi sidder i storrum med fleksible pladser og mulighed for at arbejde hjemme 1-2 dage om ugen afhængig af dine arbejdsopgaver.

Ansøgningsfrist


Der er ansøgningsfrist til stillingen søndag den 7. januar 2024 med dagens udgang.

Vi forventer at holde samtaler til stillingen mandag den 22. januar 2024 med henblik på ansættelse i stillingen den 1. marts 2024.

Du er velkommen til at kontakte sektionsleder Nikolaj Vandrup på [email protected] for at høre mere om stillingen.

Hillerød Kommune er en dynamisk og udviklingsorienteret kommune centralt placeret i det skønne Nordsjælland. Vi er en stor arbejdsplads med mere end 5.000 ansatte, og vi servicerer ca. 54.000 borgere. Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen. I Hillerød Kommune har vi røgfri arbejdstid.

Hillerød Kommune er en dynamisk og udviklingsorienteret kommune centralt placeret i det skønne Nordsjælland. Vi er en stor arbejdsplads med mere end 5.000 ansatte, og vi servicerer ca. 54.000 borgere. Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen. I Hillerød Kommune har vi røgfri arbejdstid.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Nordsjælland

Jobbet er oprettet på vores service den 19.12.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Nordsjælland
  • Søndag den 07. januar 2024

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Nordsjælland

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Nordsjælland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige i Nordsjælland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Nordsjælland over tid

Dato Alle jobs som øvrige
10. juni 2024 506
9. juni 2024 525
8. juni 2024 528
7. juni 2024 525
6. juni 2024 516
5. juni 2024 501
4. juni 2024 504
3. juni 2024 545
2. juni 2024 543
1. juni 2024 554
31. maj 2024 557
30. maj 2024 565
29. maj 2024 552
28. maj 2024 558
27. maj 2024 555
26. maj 2024 549
25. maj 2024 548
24. maj 2024 555
23. maj 2024 563
22. maj 2024 576
21. maj 2024 583
20. maj 2024 596
19. maj 2024 597
18. maj 2024 602
17. maj 2024 597
16. maj 2024 734
15. maj 2024 733
14. maj 2024 622
13. maj 2024 608
12. maj 2024 613
11. maj 2024 618