Enhedsleder til KiF Odense i Institution Odense og Sydøstjylland - GENOPSLAG

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense C

kriminalforsorgen Syddanmark søger en enhedsleder med socialrådgiveruddannelse til Institution Odense og Sydøstjylland, KiF Odense. Stillingen er en fuldtidsstilling og er ledig til besættelse snarest muligt.

Om stillingen:
Som enhedsleder bliver du faglig leder for vores administration, tilsynsafsnit og fodlænkeafdeling.
Du har, i samarbejde med enhedschefen, ansvaret for at sikre, at fuldbyrdelse i sagerne sker efter gældende krav og regler på området, herunder regeloverholdelse for tilsynsarbejde samt vores fodlænkeafsonere.
I er to enhedsledere i afdelingen, og I vil sammen have et tæt samarbejde omkring sikring af ensartethed i sagsbehandlingen. Derudover er der et tæt samarbejde mellem enhedsledere og enhedschef. Du vil indgå i ledelsesmøder, hvor der også er repræsenteret ledelse fra andre områder i institutionen.

Som enhedsleder skal du have flair for systematik, overblik og kunne omsætte lovgivning til praksis. Ledelsestilsyn/sagsgennemgang vil være en del af opgaven som enhedsleder.
Klientarbejdet indeholder flere aspekter, som i øvrigt afspejler sig i vores værdigrundlag, nemlig evnen til at kunne agere i et spændingsfelt mellem at være den kontrollerende myndighed, men samtidig også være støttende og vejledende.

I vores tilsynsarbejde, arbejder vi ud fra metoden MOSAIK, som er et struktureret samtaleforløb, samt LS/RNR, som er et risiko- og behovs vurderingsredskab. Du vil som en obligatorisk del blive uddannet heri.
Enhedslederen er socialfaglig ansvarlig i afdelingen, og du skal være med til, at vi sikrer kvalitet i faglige drøftelser på gruppemøder med socialrådgiverne, give socialrådgiverne sparring på handleplansarbejde, journalføring mv. Du skal bidrage til implementering og kvalitetssikring af arbejdsmetoder samt nye tiltag i afdelingen. Du skal være i besiddelse af gode relationelle færdigheder.

Vi tillægger i øvrigt vores tværfaglige arbejde stor værdi. Vi har et godt tværfagligt samarbejde med retspsykiatrien, politi, kommuner mm. Dette vil du aktivt skulle bidrage til.

Vores forventninger og ønskede kvalifikationer til dig som leder:
Det er vigtigt, at du motiveres af faglig ledelse og har interesse og flair for, at omsætte lovtekst til praksis. Vi lægger vægt på, at du er handlekraftig, har god energi og godt humør. Ligeledes er det væsentligt, at du er driftssikker og kan løse opgaver selvstændig, men samtidig indgå i dialog og samarbejde med den øvrige ledelse.

Derudover finder vi det vigtigt, at du har en ledelsesstil, der er inddragende, lyttende og dialogbasseret i din tilgang til medarbejderne.

Kendskab til ledelse er ikke et krav, men det er vigtigt, at du som person er udadvendt og kan formidle foran en stor gruppe, også i svære situationer. Du må meget gerne kunne bidrage med nye ideer, og se udvikling i opgaveløsningen.

Endvidere at:

  • Du er uddannet socialrådgiver og har en solid socialfaglig fundering
  • Det vil være en fordel, om du kender til kriminalforsorgens område, men det er ikke et krav
  • Du har gode formuleringsevner både på skrift og i tale
  • Du ser vigtigheden i stabilitet og at deadlines overholdes
  • Du har erfaring med ledelse – det er ikke et krav, men en fordel
  • Du er indstillet på tage lederuddannelse

Kørekort er påkrævet.

Vi tilbyder:

  • En god arbejdsplads, hvor der er plads til forskellighed
  • Et spændende og alsidigt arbejde
  • Mulighed for selv at strukturere arbejdsdagen
  • Uddannelsesmuligheder
  • Dygtige og imødekommende medarbejdere
  • En grundig introduktion til lovgivning på området samt til selve opgavevaretagelsen.


Løn og ansættelsesvilkår er i henhold til LC/CO10-fællesoverenskomsten og organisationsaftale for socialrådgivere i staten samt aftale om Ny løn.

Ansættelsesområdet er kriminalforsorgen. Arbejdsstedet er Institution Odense og Sydøstjylland, KiF Odense, Ørstedsgade 28 C, 5000 Odense C.

Stillingen er en fuldtidsstilling og er ledig til besættelse snarest muligt. Du er ikke omfattet af reglerne om højeste arbejdstid (tjenestetid). Som udgangspunkt er din arbejdstid 37 timer om ugen, og du har pligt til at påtage dig merarbejde.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du i forbindelse med samtalen giver dit samtykke til, at kriminalforsorgen må indhente og vurdere oplysninger om dig i det Centrale Kriminalregister.
Sikkerhedsgodkendelse er en forudsætning for ansættelsen, ligesom at du skal kunne opretholde sikkerhedsgodkendelsen gennem din ansættelse. Sagsbehandlingstiden for dette er minimum 2 måneder.

Om os:
kriminalforsorgen er en politisk styret organisation og kerneopgaven er straffuldbyrdelse, kriminalitetsforebyggelse og resocialisering.

Institution Odense og Sydøstjylland består af KiF Odense, KiF Kolding, KiF Haderslev, KiF Esbjerg, Ungekriminalforsorgen, Odense Arrest, Kolding Arrest, Haderslev Arrest, Sønderborg Arrest, Aabenraa Arrest og Vejle Arrest

Din ansøgning, CV, dokumentation for uddannelse og forudgående erfaring samt andet relevant materiale skal være modtaget senest den 29. januar 2023.

Hvis du indkaldes til samtale, så skal du til samtalen medbringe billedidentifikation (kørekort). Inden ansættelse skal vi modtage dokumentation for CV, f.eks. ansættelsesbeviser.

Har du spørgsmål til stillingen kan du kontakte enhedsleder Mette Knudsen 72557172 eller enhedschef Diana Christensen, tlf. 72557188

kriminalforsorgen opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense C.

Jobbet er oprettet på vores service den 16.12.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Odense C
  • Søndag den 29. januar 2023

Lignende jobs

  • Øvrige i Odense M

    Øvrige søges til organisation/virksomhed i 5230 Odense M
    • Øvrige
    • Odense M
    Få mere info
  • Øvrige i Odense

    Øvrige søges til organisation/virksomhed i Odense
    • Øvrige
    • Odense
    Få mere info
  • Øvrige i Odense SØ

    ApplyDo you want to manage digital advertising campaigns across various social media platforms? Then you have the opportunity to drive impactful marketing initiatives and contribute to our miss..
    • Øvrige
    • Odense SØ
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i Odense SØ

    AnsøgVil du kickstarte din karriere indenfor IT i en global virksomhed? Så har du nu muligheden for at få værdifulde erfaringer og værktøjer som Student Assistant i Group IT på vores hovedkonto..
    • Øvrige
    • Odense SØ
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Odense C

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Odense C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
5. maj 2024 33
4. maj 2024 33
3. maj 2024 32
2. maj 2024 32
1. maj 2024 33
30. april 2024 31
29. april 2024 31
28. april 2024 35
27. april 2024 35
26. april 2024 34
25. april 2024 33
24. april 2024 34
23. april 2024 34
22. april 2024 34
21. april 2024 38
20. april 2024 38
19. april 2024 38
18. april 2024 38
17. april 2024 40
16. april 2024 40
15. april 2024 39
14. april 2024 41
13. april 2024 41
12. april 2024 42
11. april 2024 38
10. april 2024 38
9. april 2024 37
8. april 2024 41
7. april 2024 46
6. april 2024 48
5. april 2024 49