Meneta søger endnu en HSE koordinator til at styrke den daglige arbejdsmiljøindsats.

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense N

Ønsker du nye udfordringer i et job med ansvar og indflydelse, og er en af dine kernekompetencer, at du selvstændigt kan planlægge og drive projekter, så har du muligheden for at få et spændende job som HSE koordinator hos Meneta.

Stillingen:

Som HSE koordinator bliver du ansvarlig for at drive den daglige sikkerhedsledelse, samt de projekter, der bliver afledt heraf for de danske Meneta selskaber, i samarbejde med en anden HSE koordinator.

Din primære arbejdsopgave og ansvarsområde bliver, at sikre det kontinuerlige arbejde med fastholdelse af Menetas HSE strategi, herunder bl.a. implementering af sikkerhedstiltag afledt af APV handleplaner. Du vil desuden komme til at indgå i samarbejdet omkring nyt procesudstyr, med særligt fokus på risikovurdering af konkrete løsninger.

Du bliver en del af et fagligt stærkt og velfungerende team, som har en central rolle i realiseringen af virksomhedens vækstmål over de næste år.

Kvalifikationer:

Du har en stor interesse for sikkerhed/arbejdsmiljø. Det er vigtigt, at du arbejder struktureret og systematisk og evner at sikre forankring af forandring. Du brænder for at finde de optimale løsninger, du er nysgerrig og sætter derved spørgsmålstegn ved eksisterende metoder og procedurer, med henblik på hele tiden at optimere.

Du er gerne nyuddannet eller har et par års erfaring fra en lignende stilling i industrien. Er du uddannet ingeniør, maskinmester eller har en anden relevant teknisk baggrund, er det en fordel, men ikke et krav.

Vi tilbyder:

Et spændende job, hvor du kan se frem til en varieret hverdag med indflydelse og ansvar i en international organisation, med en fri og uformel omgangstone. Løn efter kvalifikationer

Yderligere informationer:

Meneta Holding A/S er en global virksomhed, som har tre drift selskaber i Stige, dette er Meneta Danmark ApS, Meneta Advanced Shims Technology A/S og Meneta Composite Materials ApS. Selskaberne i Meneta Gruppen fremstiller en række produkter til automobilindustrien, herunder diverse bremsedele, fra egne fabrikker i Danmark, USA, Indien og Kina. Meneta Gruppen beskæftiger globalt ca. 2.200 ansatte.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense N.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.6.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Odense N
  • Onsdag den 12. juli 2023

Lignende jobs

  • Øvrige i Odense M

    Øvrige søges til organisation/virksomhed i 5230 Odense M
    • Øvrige
    • Odense M
    Få mere info
  • Øvrige i Odense

    Are you passionate about building positive relationships with external stakeholders? Do you have experience in strategic communications and public affairs? We are looking for a Communications & Pub..
    • Øvrige
    • Odense
    Få mere info
  • Øvrige i Odense

    Øvrige søges til organisation/virksomhed i Odense
    • Øvrige
    • Odense
    Få mere info
  • Øvrige i Odense SØ

    ApplyDo you want to manage digital advertising campaigns across various social media platforms? Then you have the opportunity to drive impactful marketing initiatives and contribute to our miss..
    • Øvrige
    • Odense SØ
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Odense N

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Odense N over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
4. april 2024 1