Ambulance Syd søger COVID-19 podeassistenter

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense SØ

Ambulance Syd søger podeassistenter, som i samarbejde med vores nuværende podeassistenter kan indgå i arbejdet omkring podning af borgere for COVID-19 i Region Syddanmark.

Vi søger kolleger til vores mobile testenheder, som kører ud fra Odense, Esbjerg/Bramming og Haderslev.

Så kunne du tænke dig, at være med til at gøre en forskel i bekæmpelsen af COVID-19, er du god til at skabe tryghed omkring dig, og kan du starte i jobbet med kort varsel, så er det måske dig, som vi leder efter.

Der er tale om en begivenhedsbestemt opgave. Ansættelsesperiode afhænger af de beslutninger der overordnet træffes på nationalt niveau.

Der er tale om fuldtidsstillinger, som består af 12-timers vagter fra kl. 7 - 19. Vi har åbent alle ugens dage og du vil skulle varetage weekendvagter ca. hver 3. uge.

Om jobbet
Din primære opgave vil blive at teste/pode borgere for COVID-19. Testen foretages som en svælgprøve med en speciel vatpind. Endvidere består opgaven i at sikre et trygt og roligt miljø for de borgere, som møder op. Herudover vil opgaverne bestå i at registrere borgerne digitalt, samt oppakning af bil ift. vores mobile enheder og øvrige forefaldende opgaver omkring den samlede podningsopgave.

I dagligdagen samarbejder du almindeligvis med én eller flere kollegaer omkring den specifikke opgave, og du vil yderligere have et tæt samarbejde med vores sundhedsfaglige supervisorer og også koordinatorer, sidstnævnte primært i tilknytning til de administrative opgaver omkring vores COVID-19 testbiler.

Vi sørger for, at du får en grundig oplæring både i opgaverne og i at sikre din egen og borgernes sikkerhed under arbejdets udførelse. Nødvendige værnemidler, herunder bl.a. kirurgisk mundbind og engangshandsker, vil skulle bæres under arbejdets udførelse.

Du vil skulle møde ind på dit hovedarbejdssted og efter anvisning køre ud derfra i vores testbiler.

Om dig
Du er som person rolig og er god til at skabe overblik. Du har et godt humør, er imødekommende, venlig og god til at skabe tryghed omkring dig. Ligeledes er du effektiv i din opgaveløsning, og søger altid det gode samarbejde med kolleger.

Vi stiller ikke krav om nogen specifik uddannelse, men om at du er hurtig til at lære nyt, har erfaring med IT og vil gå til opgaven med energi og viljelyst. Vi forventer også, at du er mødestabil. Har du erfaring med at arbejde med mennesker og tidligere haft et arbejde med fokus på hygiejne, er det en fordel.

Yderligere forstår du vigtigheden af at overholde retningslinjer, procedurer og tavshedspligt, og at du til alle tider følger disse.

Herudover stiller vi krav om, at du:

  • agerer efter og følger Region Syddanmarks værdier i opgaven og mødet med samarbejdsparter og borgere
  • kan indgå i en professionel dialog med samarbejdsparter og borgere
  • har kørekort, minimum til kategori B
  • fremvise en straffeattest forenelig med jobbet og en ren børneattest.

Er du i besiddelse af et chaufførkort, er det ligeledes en fordel, men ikke et krav.

Vi kan tilbyde dig:

At blive del af en virksomhed inden for en unik branche og et job med en samfundsmæssig vigtig opgave. Et tæt samarbejde med en masse engagerede og hjælpsomme kolleger.

Du tilbydes løn efter gældende overenskomst - som udgangspunkt FOA-overenskomst for ufaglærte sundhedspersoner. Timelønnen er 130,66 kr./timen + arbejdstidsbestemte særydelser + pension.

Kan du se dig selv hos os?
Så glæder vi os til at modtage din motiverede ansøgning. I ansøgningsprocessen vil du blive spurgt om hvilket arbejdssted du ønsker. Kun ansøgninger sendt via linket vil blive taget i betragtning.

Ansøgningsfrist løber til den 17. november 2021. Vi indkalder løbende til samtaler.

Har du yderligere spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte vores hr-afdeling via mail på [email protected]. Vær dog opmærksom på, at vi grundet øget travlhed i denne periode, kan være nogle dage om at svare på din eventuelle henvendelse.

Sådan søger du:

Motiveret ansøgning sendes sammen med dit CV ved at bruge linket nedenfor.

Vedhæft venligst yderligere følgende:

  • Kopi eller billede af dit kørekort (for- og bagside)
  • Kopi eller billede af dit chaufførkort (for- og bagside), såfremt du er i besiddelse heraf (ikke et krav)

OBS!! Du behøver ikke vedhæfte udd. papirer med mindre, at du har en sundhedsfaglig uddannelse og kan i stedet i ansøgningen vedhæfte dit kørekort, når der efterspørges om uddannelsespapirer, da du ellers ikke kan komme videre i ansøgningen.

Om Organisationen:
Ambulance Syd er Region Syddanmarks egen ambulanceorganisation. Vi servicerer borgerne i Region Syddanmark med akut ambulancekørsel og patienttransport. Almindeligvis er vi ca. 720 medarbejdere, som sørger for at dette lykkedes. I øjeblikket er vi vokset større og har ansat yderligere ca. 130 podeassistenter i kampen mod COVID-19. Vi har hovedsæde i Odense, men er til stede på hele Fyn og i Sydvest- og Sønderjylland. Læs mere på vores hjemmeside www.ambulancesyd.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense SØ.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Odense SØ
  • Onsdag den 17. november 2021

Lignende jobs

  • Øvrige i Odense NØ

    Smilende og ansvarsfuld assistance søges til Danmarks største lavprisbyggemarkedBliver du motiveret af at være en del af et team hvor samarbejde og fælles succes vægtes højt? Søger du et sted h..
    • Øvrige
    • Odense NØ
    Få mere info
  • Øvrige i Odense V

    Vi søger en dynamisk og ambitiøs Support konsulent til vores team i Odense. Hos os bliver du en nøgleperson for vores kunder på Fyn, og du vil have en central rolle i flere spændende områder. Still..
    • Øvrige
    • Odense V
    Få mere info
  • Øvrige i Odense

    Are you ready to be a part of an exciting new project at Novo Nordisk? We are expanding our production capacity, and we are looking for an Associate Manager to one of our support teams in the new p..
    • Øvrige
    • Odense
    Få mere info
  • Øvrige i Odense

    Do you have a background in the maintenance of manufacturing equipment? Is maintenance engineering something you’re passionate about? Would you like to play a key role in driving performance improv..
    • Øvrige
    • Odense
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Odense SØ

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Odense SØ over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
15. juni 2024 18
14. juni 2024 18
13. juni 2024 16
12. juni 2024 15
11. juni 2024 14
10. juni 2024 16
9. juni 2024 15
8. juni 2024 15
7. juni 2024 14
6. juni 2024 14
5. juni 2024 14
4. juni 2024 14
3. juni 2024 14
2. juni 2024 14
1. juni 2024 14
31. maj 2024 14
30. maj 2024 16
29. maj 2024 16
28. maj 2024 16
27. maj 2024 16
26. maj 2024 17
25. maj 2024 17
24. maj 2024 17
23. maj 2024 16
22. maj 2024 15
21. maj 2024 15
20. maj 2024 15
19. maj 2024 15
18. maj 2024 15
17. maj 2024 15
16. maj 2024 14