PTA-medarbejder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ølgod

Vil du være med til at understøtte og optimere PTA-funktionen ved BoConcept? Brænder du for kvalitet og produktionsoptimering og har du flair for tekniske tegninger? Så er det måske dig, vi søger til vores møbelproduktion i Ølgod.

Med reference til Head of Production får du en væsentlig rolle i at opbygge, udvikle og optimere produktionsprocesser. En af dine opgaver bliver at etablere pålidelige processer, dokumentere disse og sikre deres implementering i virksomheden. Dette omfatter også træning af kolleger, udarbejdelse af arbejdsinstruktioner og standarder.

Du identificerer problemer/forbedringer i vores produktion og give de nødvendige anvisninger til løsninger og procesforbedringer. Du vil desuden samarbejde tæt med vores kvalitetsansvarlig om de nødvendige tiltag til forbedring af vores kvalitet og produktivitet.

Som PTA-medarbejder får du ansvaret for:

  • Optimering af arbejdsgange og processer
  • Udarbejde tegninger (Inventor)
  • Vejlede kollegaer via diverse arbejdsinstruktioner og med stort maskinkendskab
  • Projektledelse, hvor du er en vigtig spiller, når der udvikles nye møbler og hvor du driver forskellige interne projekter
  • Analysearbejde af diverse data

I takt med din udvikling i jobbet vil der på sigt også blive tale om indkøb af maskiner og udstyr til produktionen.

Vi ønsker hele tiden at forbedre os, og du bliver derfor involveret i koordinering, introduktion og udrulning af forskellige forbedringstiltag. Dette arbejde udføres i tæt dialog med dine kollegaer i produktionen og på lageret.

Vi søger dig, som har DRIVE!
Vi forestiller os at du er uddannet produktionsteknolog eller produktionsingeniør, og at du har nogle års erfaring med PTA og tegnearbejde. Vi ser gerne at du har erfaring fra en produktionsvirksomhed, og hvis du har erfaring fra en møbelproduktion, vil det være en fordel. Vi forventer derudover at du er en erfaren bruger af Inventor og evt. AutoCAD og at du har erfaring med LEAN på minimum facilitator niveau.

Som person er du udadvendt og dygtig til at kommunikere og dele viden på tværs af organisationen. Du involverer dine kollegaer og sikrer derigennem ejerskab. Du arbejder målrettet og vedholdende og er en dygtig problemløser, også når du møder modstand på vejen. Du er generelt struktureret og systematisk i dit arbejde, og har gode koordineringsevner.

Vi forventer at du behersker dansk i skrift og tale. Engelsk vil være en fordel men er ikke et krav.

Vil du træde ind i en verden af kvalitet, design og møbler?

Vi tilbyder fleksible arbejdsforhold i et inspirerende og internationalt miljø, hvor der er god mulighed for at påvirke egen hverdag, ligesom der er gode faglige og personlige udviklingsmuligheder. Du tilbydes desuden konkurrencedygtige ansættelsesvilkår – herunder personalegoder, hvor du bl.a. har mulighed for at krydre dit eget hjem med det nyeste inden for boligindretning. Vi brænder for vores arbejde og vi lever efter et fælles DRIVE værdisæt, som du kan læse mere om på vores hjemmeside; https://www.BoConcept.com/da-dk/aboutBoConcept/values

Har du høje ambitioner for din fremtidige karriere og er du klar til at gøre en forskel?
Send os din motiverede ansøgning og CV ved at klikke på "ANSØG" senest den 29. februar 2024. Tiltrædelse er hurtigst muligt, og vi behandler indkomne ansøgninger løbende.

Hvis du ønsker yderligere information om stillingen, er du velkommen til at kontakte Head of Production, Lars Jensen på telefon 2710 2837.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Ølgod.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Ølgod

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Ølgod

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Ølgod over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
1. maj 2024 1
30. april 2024 1
29. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1
11. april 2024 2
10. april 2024 2
9. april 2024 2
8. april 2024 2
7. april 2024 2
6. april 2024 2
5. april 2024 2
4. april 2024 2
3. april 2024 2