Akademikere med teknisk baggrund til at arbejde med grøn omstilling

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ribe

Færdselsstyrelsen søger akademikere med teknisk baggrund til at gå forrest i den grønne omstilling af den danske vognpark

Er du nyuddannet ingeniør eller tilsvarende, eller har du med din ingeniørmæssige baggrund en mangeårig solid erfaring med især tunge køretøjer, og kunne du tænke dig at være en del af den grønne omstilling på transportområdet? Kan du holde fokus på opgaven, og ønsker du at udvikle dig i en organisation, hvor opgaveløsningen også foregår i tæt samarbejde med andre fagligheder? Så ser vi i team Køretøjsteknik, gerne en ansøgning fra dig.

Om stillingen

Opgaverne i dagligdagen vil være varierende, og kommer til at række ud i transportområdets mange forskellige brancher, men også ud i EU og FN. Den politiske aftale om grøn omstilling på vejtransportområdet, som blev vedtaget i 2020, fylder allerede rigtigt meget, og bliver derfor også en del af din opgaveportefølje. Stillingen byder dig indenfor i maskinrummet, hvor der teknisk arbejdes med dele af politiske aftaler, som bidrager til fremkommeligheden på vejene, skaber forudsætningerne for den grønne omstilling af den tunge vejtransport, men også i høj grad har fokus på trafiksikkerhed.

Team Køretøjsteknik er et team på 12 medarbejdere, der til dagligt arbejder tæt sammen. I denne stilling som akademiker med en teknisk baggrund, vil du blandt andet samarbejde med teamets ingeniører og køretøjstekniske specialister og jurister, hvor I sammen vil bidrage til løsninger af en lang række opgaver på det køretøjstekniske område. Du vil komme til at arbejde med både EU- og FN-regulering på det køretøjstekniske område, men vil også i fællesskab med dine kollegaer træffe afgørelser, og besvare henvendelser fra borgere og virksomheder. Derudover vil dit arbejde også bestå af ministersager, med henblik på at understøtte Transportministeriets arbejde på transportområdet.

Team Køretøjsteknik er i en udvikling hvor teknik og jura, samt formidlingen af disse skal gå op i en højere enhed. Nysgerrighed og åbenhed over for andre fagligheder, og gode samarbejds- og kommunikative evner er afgørende. Der er gode muligheder for at sætte dit præg på teamets arbejdsgange, og vi forventer, at du vil bidrage til den gode teamånd.

Færdselsstyrelsen

Værdier som handlekraft, fællesskab, læring og meningsskabelse er centrale i vores arbejde, og vi ønsker en kultur, hvor du som medarbejder oplever fleksibilitet i hverdagen, indflydelse på egne opgaver og plads til ambitioner.

Har du lyst til at vide mere om Færdselsstyrelsens organisation, strategi og vision kan du læse herom på www.fstyr.dk.

Du vil få engagerede kolleger som tager ansvar, viser omsorg og hjælper hinanden. Selvom vi har en spændende, og til tider hektisk og udfordrende hverdag, prioriterer vi et godt og fleksibelt arbejdsmiljø, der også rummer plads til fritid og familieliv.

Vi forventer, at du:

  • har en ingeniørmæssig eller en tilsvarende akademisk baggrund
  • har gode kommunikative evner, og evnen til at formidle svær teknisk tekst til almindeligt sprog
  • har et godt blik for, eller er interesseret i den politiske dagsorden, og gerne med erfaring fra anden politisk ledet organisation
  • kan lide at arbejde selvstændigt, men også ser værdien i tværfagligt samarbejde, og drives af at finde den rigtige løsning

Derudover ønsker vi os en kollega, som:

  • har bredt kendskab til, og interesse for især de tunge køretøjer i transportbranchen
  • har grundlæggende kompetencer i MS Office
  • har kendskab til AutoCAD, (ikke et krav)
  • går analytisk og nysgerrigt til opgaverne, og komplekse problemstillinger
  • har lyst til at lytte og lære af kolleger, men også har lysten til at tage ansvar for egen læring

Løn og ansættelsesforhold

Der er tale om en fast stilling på 37 timer pr. uge. Ansættelsen sker efter gældende overenskomst, og er til besættelse hurtigst muligt.

Dit ansættelsessted vil som udgangspunkt være på Færdselsstyrelsens hovedkontor i Ribe. Hvis din geografi er svær at få til at harmonere med denne lokation, er der mulighed for andre løsninger. Du vil opleve, at vi har en fleksibel tilgang til arbejdstid og sted. Det er derfor helt naturligt for os at gøre brug af hjemmearbejde, når dette kan forenes med opgaverne.

Yderligere information

Har du lyst til at høre mere om stillingen, så kontakt teamleder Stefan Baik Dyrberg på telefon 4187 5576 eller send en sms, så vender Stefan tilbage til dig hurtigst muligt.

Ansøgning

Send din ansøgning, CV og eksamenspapirer via Færdselsstyrelsens ansøgningsportal på www.fstyr.dk senest den 13. december 2023.

Vi forventer at gennemføre samtaler i uge 51.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Ribe.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.11.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Ribe
  • Onsdag den 13. december 2023

Lignende jobs

  • Øvrige i Esbjerg

    Fri kontakt
    Øvrige søges til organisation/virksomhed i 6700 Esbjerg
    • Øvrige
    • Esbjerg
    Få mere info
  • Øvrige i Vejle

    Har du erfaring med service, vedligehold og reparationer i industrien? Er du systematisk i din opgaveløsning, og vægter du sikkerhed i det daglige arbejdsmiljø højt? Så har vi den helt rigtige .
    • Øvrige
    • Vejle
    Få mere info
  • Øvrige i Fredericia

    Kan du også holde balancen på store bolde?Vores leder af Træning og Forebyggelse har valgt nye udfordringer, så nu har du chancen for at blive leder af Danmarks bedst beliggende arbejdsplads i .
    • Øvrige
    • Fredericia
    Få mere info
  • Øvrige i Vejle

    Øvrige søges til organisation/virksomhed i 7100 Vejle
    • Øvrige
    • Vejle
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Ribe

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Ribe over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
20. maj 2024 10
19. maj 2024 10
18. maj 2024 10
17. maj 2024 9
16. maj 2024 10
15. maj 2024 11
14. maj 2024 11
13. maj 2024 11
12. maj 2024 9
11. maj 2024 9
10. maj 2024 9
9. maj 2024 9
8. maj 2024 10
7. maj 2024 10
6. maj 2024 8
5. maj 2024 8
4. maj 2024 8
3. maj 2024 8
2. maj 2024 8
1. maj 2024 8
30. april 2024 5
29. april 2024 5
28. april 2024 4
27. april 2024 4
26. april 2024 5
25. april 2024 5
24. april 2024 6
23. april 2024 6
22. april 2024 7
21. april 2024 6
20. april 2024 6