Bliv specialist på en national applikation

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ringsted

Vi har brug for dig! Du bliver en væsentlig brik i forvaltningen af en platform til hele landets klinikere og borgere. Vi søger en ny kollega, der brænder for kliniske løsninger, og som har det tekniske overblik.

Koncern IT søger en dygtig og engageret applikationsspecialist. Du skal bl.a. forvalte en platform til nationalt forsøgsoverblik. Vi, i Koncern IT, skal drive og udvikle platformen på vegne af alle fem regioner, og du får mulighed for at være med fra begyndelsen.

En spændende hverdag med alsidige opgaver
Som vores nye applikationsspecialist arbejder du med at udvikle og vedligeholde applikationer og integrationer. Du holder overblik over flere datakilder, nationale behov, udviklingsønsker samt sikrer en sikker og stabil drift af platformen, som også har en borgervendt indgang.

Med Koncern IT som arbejdsplads, vil du få et stort ansvar og medbestemmelse. Der er højt til loftet, en uformel tone og mange gode, dedikerede kollegaer. Du bliver en del af et yderst dedikeret team, hvor vi samarbejder og sparre med hinanden, også selvom vi har ansvaret for forskellige applikationer. Det forventes, at du har overblikket over dine egne opgaver og du proaktivt søger at komme i mål, men samtidig kan se opgaverne i et større fælles perspektiv.

Hovedparten af dine opgaver vil skulle løses gennem samarbejde med kollegaer i Koncern IT fx forretningskonsulent, arkitekter, infrastruktur mv. samt ikke mindst ledere og medarbejdere fra alle frem regioner. Det er derfor vigtigt, du vægter kommunikation, samarbejde og konstruktiv dialog højt og forstår vigtigheden af alles input til opgaveløsningen – du er afhængig af den.

Vi tilbyder en stilling med opgaver, der spænder bredt og giver masser af gode udfordringer.
Du kommer fx til at håndtere opgaver som:

  • At have en tæt dialog med leverandører vedr. opgaveløsning, support mm.
  • At deltage i arbejdet omkring den daglige drift og optimering af systemer
  • At sikre at applikationerne vedligeholdes løbende gennem relevante opgraderinger
  • Planlægge, styre, lede og sikre kommunikation med samarbejdspartnere.
  • Sikre at leverandøren leverer de relevante opgraderinger samt udvikler mest hensigtsmæssigt
  • At deltage i udbudsprocesser med din ekspertviden
  • At udbygge viden om arbejdsgange og processer indenfor et eller flere områder i tæt samarbejde med forretningen
  • At have kendskab til testprocessen og være udøvende på det operationelle plan
  • 2. level support og i nogle tilfælde 3. level support

Har du stor teknisk interesse, og er du optaget af de gode samarbejde?
Du har enten en it-faglig- eller sundhedsfaglig baggrund enten via uddannelse eller erfaring. Du kan tilegne dig teknisk viden om specifikke applikationer/software, og du er god til at bevare overblikket. Du har indsigt i sundhedsvæsnet, enten via en sundhedsfaglig uddannelse (fx Sundhedsteknologi eller Medicin og Teknologi) eller via dit arbejde i branchen.

Du har forståelse for og erfaring med at navigere i et komplekst setup med tekniske løsninger, integrationer og mange interessenter, som du er afhængige af, for at løse dine opgaver. Du vil opleve en forskelligartet hverdag, hvor du både vil være opsøgende over for forretningen og regionerne, du vil indgå i dialog med vores teknisk tunge kollegaer, når der skal fejlfindes, opgraderes eller etableres nye integrationer eller andet.

Vi forventer, at du:

  • Har lyst til at opnå teknisk indsigt og forståelse for drift og udvikling af applikationer
  • Har en struktureret tilgang til opgaveløsning, selvstændigt såvel som teambaseret
  • Har et stort drive i dit arbejde, er videbegærlig, og er villig til at påtage dig ansvar
  • Arbejdsom og pragmatisk i din tilgang til opgaver
  • Har gode samarbejdsevner
  • Kan håndtere mange bolde i luften og alligevel bevare roen
  • Er målrettet og ser en ære i at færdiggøre opgaver
  • Er proaktiv og kan selv drive processerne
  • Er god til at formulere dig både mundtligt og skriftligt samt i stand til at sikre løbende dialog med samarbejdspartnere.
  • Har lyst til at samarbejde med personer med forskellig faglig baggrund og kvalifikationer.

En velfungerende afdeling med et stærkt fokus på opgaven

Vi kan tilbyde en afdeling, hvor du vil indgå i et mangfoldigt team på 17 specialister, og du vil få mulighed for at udvikle dig fagligt og personligt. Vi er optaget af, at vi løser vores opgaver med stor kvalitet, da vi skaber værdi for Danmarks borgere.Vi har en travl hverdag, men samtidig formår vi at skabe et godt og sundt arbejdsklima med høj medarbejdertilfredshed. Det er vigtigt for os. Vi er også en fleksibel arbejdsplads med fix-tid fra 9-15, og hvor man i høj grad selv kan påvirke ferie- og fridage.

Lyder det som noget for dig?

Der er ansøgningsfrist den 16. juni 2022, og der vil blive afholdt to samtalerunder i uge 25 og i uge 26. Vi ønsker ansættelse hurtigst muligt.

Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst efter principperne om ny løn. Arbejdstid er 37 timer inkl. frokost med flextidsordning.

Skulle du have spørgsmål til stillingen eller Koncern IT generelt, er du velkommen til at kontakte teamleder Gitte Ramløse på: 93 56 77 79 eller på [email protected]

Om Koncern IT

Koncern IT er Region Sjællands fælles it-organisation med ca. 420 medarbejdere. Vi leverer digitale løsninger til regionens virksomhedsområder og i særdeleshed til regionens sygehuse. Og vi er med vores supportorganisation placeret på regionens sygehuse tæt på mange af vores 19.000 brugere. Koncern IT ønsker at være en stærkt serviceorienteret organisation. Vi arbejder efter værdisættet FLER – Forandringsparat, Loyal, Engageret, Respektfuld og forventer, at nye kollegaer konstruktivt vil bidrage til, at vi får FLER gode arbejdsdage.

Vi har et uformelt og udviklende arbejdsmiljø, og vi holder os ajour med trends og teknologiske fremtidsmuligheder og kombinerer det med løbende kompetenceudvikling.

Vi råder over moderne kontorfaciliteter i tilknytning til vores datacenter i Ringsted, tæt på Ringsted station og motorvejen.

Du kan læse mere om Koncern IT på regionens hjemmeside: http://www.regionsjaelland.dk/koncern-it

Vi glæder os til at høre fra dig.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Ringsted.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.6.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Ringsted
  • Torsdag den 16. juni 2022

Lignende jobs

  • Øvrige i Kalundborg

    Brænder du for at skabe gode realtioner med mennesker på tværs af faggrupper? Motiveres du af at have styr på deadlines og være nysgerrig på processer? Trives du i en stilling, hvor dit fokus vil l..
    • Øvrige
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Øvrige i Køge

    Are you motivated by taking responsibility, setting direction, and ensuring Quality Control (QC) of high standards? Are you ready to engage, support and mobilise colleagues in our journey towards a..
    • Øvrige
    • Køge
    Få mere info
  • Øvrige i Kalundborg

    Are you passionate about laboratory equipment and ensuring compliance with good laboratory practices? Are you ready to take on a role where you can make independent decisions and continuously impro..
    • Øvrige
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Øvrige i Kalundborg

    Do you want to be a part of our great adventure and become a part of a team that ensures the right quality level in Product Supply API? If you enjoy being a part of a dedicated team and takes pride..
    • Øvrige
    • Kalundborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Ringsted

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Ringsted over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
2. juni 2024 9
1. juni 2024 11
31. maj 2024 11
30. maj 2024 11
29. maj 2024 12
28. maj 2024 11
27. maj 2024 11
26. maj 2024 14
25. maj 2024 15
24. maj 2024 14
23. maj 2024 16
22. maj 2024 17
21. maj 2024 17
20. maj 2024 17
19. maj 2024 18
18. maj 2024 18
17. maj 2024 19
16. maj 2024 20
15. maj 2024 22
14. maj 2024 22
13. maj 2024 23
12. maj 2024 24
11. maj 2024 24
10. maj 2024 26
9. maj 2024 26
8. maj 2024 27
7. maj 2024 26
6. maj 2024 28
5. maj 2024 28
4. maj 2024 28
3. maj 2024 30