GENOPSLAG - Sikkerhedskonsulent til Områdekontorets Sikkerhedsenhedshed i [xxxxx] Vest med speciale inden...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Risskov

kriminalforsorgen er en del af den samlede straffesagskæde i Danmark. På baggrund af politiets og anklagemyndighedens arbejde udmåler Domstolene de straffe som kriminalforsorgen skal fuldbyrde. kriminalforsorgen er derfor en vigtig del af retsstaten og bidrager igennem straffuldbyrdelsen og en kriminalitetsforebyggende indsats til samfundets og borgernes tryghed og sikkerhed.

Om stillingen
Vi søger en sikkerhedskonsulent til Områdekontorets Sikkerhedsenhed inden for fagområdet Sikringsteknik, sikkerhedsstandarder og sikkerhedsbevidsthed, der skal bidrage til, at skabe tryghed for borgerne i Danmark, ansatte i kriminalforsorgen samt indsatte i fængsler og arrester.

Opgaverne er koncentreret omkring kvalificering af det generelle og specifikke sikkerhedsarbejde, herunder med sikringstekniske projekter, proceduresikkerhed samt implementering og opfølgning på strategiske og operative tiltag af Ordens- og sikkerhedsmæssige betydning for Områdets Institutioner.

kriminalforsorgens vedvarende fokus på samfundssikkerhed betyder, at du skal arbejde proaktivt og vidensbaseret for at understøtte kerneopgaven i driften men samtidig have øje for helheden for alle Områdets institutioner.

Om opgaverne og dig
Vi løser dagligt en lang række opgaver, som samlet set bidrager til at øge sikkerheden og trygheden for det omgivende samfund, kriminalforsorgens medarbejdere samt indsatte i vore institutioner. Opgaverne i sikkerhedsenheden tager udgangspunkt i tre fagområder, Efterretning og analyse incl. radikalisering og voldelig ekstremisme, indsatsen mod organiseret kriminalitet, Sikringsteknik, sikkerhedsstandarder og sikkerhedsbevidsthed samt kriminalforsorgens Exit-indsats. Opgaveporteføljen for vores nye sikkerhedskonsulent vil helt overvejende være inden for Sikringsteknik, sikkerhedsstandarder og sikkerhedsbevidsthed og vil hovedsageligt bestå af:

  • rådgivning og sparring i forhold til driftsunderstøttelse inden for fagområdet, herunder med institutionernes lokale sikkerhedskoordinatorer
  • proceduresikkerhed, herunder udarbejdelse af-, implementering og opfølgning på instrukser
  • tilsyn med områdets institutioner i forhold til sikringsteknik, sikkerhedsstandarder og sikkerhedsbevidsthed
  • sårbarhedsanalyser på sikringsteknik
  • bidrag til undersøgelse af sikkerhedshændelser med reference til sikkerhedsstandarder, sikkerhedsbevidsthed og retningslinjer
  • deltagelse i tværgående arbejdsgrupper inden for fagområdet

Hvem er du?
Du kan have en baggrund kriminalforsorgen, forsvaret eller politiet. Du kan også have en baggrund fra den private sektor, hvor du har beskæftiget dig med proceduresikkerhed og generelle og specifikke sikkerhedsopgaver eller fra en regional eller kommunal myndighed med tilsvarende opgaver.

Vi har et ønske om, at du kan spejle dig i en række af nedenstående forventninger til vores nye kollega:

  • Du besidder viden om og har betydelig erfaring inden for fysisk sikkerhed, sikringsteknik og sikkerhedsbevidsthed
  • du kan have en ledelsesmæssig baggrund fra et tilsvarende myndighedsjob eller fra kriminalforsorgen
  • Du behøver ikke, at have kendskab til og evt. erfaring med udbuds og kontraktforhold samt byggesagsbehandling men det vil være en fordel
  • Du er serviceminded og ønsker at bidrage til sammenhængskraften i området
  • Du har en tillidsvækkende personlighed og evner at kommunikere mundtligt og skriftligt på alle niveauer og kan følge struktureret op på aftaler
  • Du har personlig autoritet og gennemslagskraft, er målsøgende og kan levere resultater i samarbejde med forskellige faggrupper
  • Du har kendskab til kriminalforsorgens institutioner og gerne indsigt i personalets praksis og daglige udfordringer, enten som tjenestegørende i kriminalforsorgen, en samarbejdende myndighed eller på anden vis
  • Du har analytiske kompetencer og en solid skriftlighed.

Der må forventes kørsel inden for områdets geografi, der dækker fyn og jylland. Du skal derfor have kørekort til kategori B.

Løn- og ansættelsesvilkår
Ansættelse sker i henhold til relevant gældende overenskomst, afhængig af din uddannelsesmæssige baggrund. Aflønning sker efter principperne i Ny Løn.

Såfremt du på nuværende tidspunkt er ansat i kriminalforsorgen som tjenestemand, bevarer du din tjenestemandsansættelse. Lønindplacering sker da i henhold til lønaftalen mellem kriminalforsorgen og Fængselsforbundet i Danmark og principperne om Ny Løn.

Som tjenestemandsansat er ansættelsesområdet Justitsministeriet med tilhørende institutioner.
Hvis du i forvejen er tjenestemandsansat i staten, vil der være mulighed for at bevare din tjenestemandsansættelse.

Som overenskomstansat er ansættelsesområdet kriminalforsorgen.

Tjenestestedet er kriminalforsorgen Vest, Områdekontoret i Aarhus, Mosevej 5, 8240 Risskov.

Stillingen er på 37 timer ugentligt med fleksibel arbejdstid og ønskes besat hurtigst muligt.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan sikkerhedsgodkendes til HEM, ligesom du skal kunne opretholde denne sikkerhedsgodkendelse gennem hele din ansættelse.

Din arbejdsplads
Vi tilbyder en attraktiv stilling i en professionel myndighed inden for straffesagskæden og som fortsat udvikler sig i takt med det omgivende samfunds behov. Du ansættes i Områdesikkerhed på Områdekontoret, Mosevej 5, 8240 Risskov. Områdesikkerhed er en stabsenhed i kriminalforsorgen Vest og indgår i kriminalforsorgens samlede og styrkede sikkerhedsorganisation. Du kommer til at indgå i et team med dedikerede specialister, der på tværs af fagspecialer sætter en ære i, at levere rettidige produkter af høj kvalitet, der kan omsættes til gavn for kriminalforsorgens kerneopgaver.

Der afholdes ansættelsessamtaler i perioden 13. marts 2024 til 15. marts 2024 i Aarhus.

Tjenestemænd i kriminalforsorgen skal senest den 14. marts 2024 tillige have uploadet en bedømmelse fra sin nærmeste chef.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du i forbindelse med samtalen giver dit samtykke til, at kriminalforsorgen må indhente og vurdere oplysninger om dig i det Centrale Kriminalregister. Inden ansættelse skal vi modtage dokumentation for CV, f.eks. ansættelsesbeviser.

Hvis du indkaldes til samtale, så skal du til samtalen medbringe identifikation f.eks. pas eller kørekort. Kørekort skal fremvises til samtalen.

kriminalforsorgen opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge.

Yderligere oplysninger.
Du kan få yderligere oplysninger om stillingen hos områdechef for sikkerhed, Allan Overgaard på tlf. 7255 3166 eller fg. Enhedsleder Hanne Stevens på tlf. 72559802

Du kan i øvrigt læse om os på www.kriminalforsorgen.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Risskov.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.2.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Risskov
  • Fredag den 08. marts 2024

Lignende jobs

  • Øvrige i Århus

    Øvrige søges til organisation/virksomhed i Århus
    • Øvrige
    • Århus
    Få mere info
  • Øvrige i Brabrand

    Job Description Selvstændig udekørende montør - mekaniker til virksomhed i Brabrand området Er du en erfaren montør eller uddannet mekaniker, som har kendskab til flere forskellige typer af .
    • Øvrige
    • Brabrand
    Få mere info
  • Øvrige i Brabrand

    Job Description Uddannet mekaniker søges til virksomhed Aarhus området. Til Virksomhed i Aarhus området søger vi en uddannet mekaniker, som skal vedligeholde & servicere virksomhedens materie..
    • Øvrige
    • Brabrand
    Få mere info
  • Øvrige i Brabrand

    Job Description Intern udlejnings konsulent til Brabrand området Er du en person som brænder for pc arbejde og godt kunne tænke sig at arbejde for en virksomhed som har travlt, og kan lide at..
    • Øvrige
    • Brabrand
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Risskov

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Risskov over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
18. maj 2024 4
17. maj 2024 4
16. maj 2024 4
15. maj 2024 4
14. maj 2024 5
13. maj 2024 5
12. maj 2024 5
11. maj 2024 5
10. maj 2024 5
9. maj 2024 5
8. maj 2024 4
7. maj 2024 4
6. maj 2024 2
5. maj 2024 2
4. maj 2024 2
3. maj 2024 2
2. maj 2024 2
1. maj 2024 3
30. april 2024 3
29. april 2024 3
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 2
25. april 2024 1
24. april 2024 1
18. april 2024 1