Vikarstilling: Produkt koordinator - Barselsvikariat

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vikar - Rødovre

Flügger er en stolt producent og forhandler af maling med et stærkt DNA, kvalitetsprodukter, engagerede medarbejdere og loyale kunder. Hos Flügger er vi godt igang med at eksekvere på vores Going Green-strategi, som er baseret på bæredygtig produktion, produkter og emballage. Samtidig har vi ambitiøse vækst- og optimeringsmål og en stærk digitaliseringsagenda.

Er du klar til en ny mission?



Trives du med koordinering og ad-hoc opgaver, og kunne du tænke dig at prøve kræfter med koordinering af labelproduktion og nogle simple marketing opgaver? Har du sans for struktur, processer og korrekturlæsning med et grafisk øje for fejl? Så er du måske den vi søger.

Unicell nordic er en del af Flügger med egne brands f.eks. Yunik maling og Stiwex tool, samt private label produkter primært inden for maling og malerværktøj til bl.a. DIY kæder i Skandinavien.
Vi er et lille team på et stort hovedkontor med en flad struktur, hvor du vil møde engagerede kollegaer, der gør verden mere farverig dag for dag

Der er tre vigtige områder som du vil være koordinator af under dit vikariat:

Koordinering internt og eksternt af label:
• Forberedelse af datagrundlag til brug for oprettelse af labels og produkter i AX
• Oprettelse og korrektur af labels både tekst og grafisk i ENCODE (har du ikke kendskab til ENCODE læres det hurtigt)
• Opdatering af produktbilleder

Koordinator på Tool sortiment:
• Koordinering af ind og udfasninger af produkter i vores forretningssystem - AX
• Korrektur af labels både tekst og grafisk i ENCODE
• Opdatering af produktbilleder

Vigtigste ad hoc-opgaver kunne være:
• Kreative hylde-forkanter til kunder med produktbilleder og tekster
• Power point præsentationer
• Træk af statistikker på produkter
• Nyhedsbrev på produkter
• Bestilling og oprettelse af f.eks. farvekort, brochure

Teamet



Unicell nordic teamet består af et salgsteam, et customer support team, og et produkt og marketing team, hvor du vil blive tilknyttet. Vi har til huse på hovedkontoret i Rødovre, hvor vi spiller en vigtig rolle med at servicere vores salgsfunktion og kunder primært i Danmark, Norge og Sverige. Du vil referere til vores Head of Marketing & Product og arbejde tæt sammen med vores Projekt manager, salg og Flügger produkt specialister.

Din palette



Vi forventer, at du har relevant erfaring fra en lignende stilling som koordinator. Du kender til systemet AX, og evt. ENCODE til håndtering af grafiske opgaver, og du har forståelse for systemer og processer. Du har sikkert supporteret på diverse kommunikationsopgaver, og arbejder rutineret i power point, adobe reader og excel.
Du har sandsynligvis en relevant kontoruddannelse og taler flydende dansk og godt engelsk, mundtligt såvel som skriftligt.

Som person arbejder du struktureret med sans for detaljer, og tager gerne initiativ i forhold til opgaveløsninger. Du er pragmatisk og engageret, og er frisk på at lære nyt. Du er digitalt kompetent, og vant til at samarbejde med mennesker, og komfortabel med at arbejde med præcise deadlines og sætter en ære i at fange fejl første gang.

Gjorde vi dig nysgerrig? Det håber vi!



Har du spørgsmål, eller vil du bare høre mere, så tag fat i Unicell nordic Head of Marketing & Product, Luise Bjerrum på +45 40647560 eller [email protected]. Send din ansøgning via vores karriereside hurtigst muligt – vi gennemgår dem løbende!

Ansøgningsfrist: 31. marts 2023
Arbejdsplads: Rødovre

Beskæftigelsesgrad: Fuldtid
Varighed: Tidsbegrænset til 30. april 2024
Stilling: Product Coordinator

For mere information
Kontakt: Luise Bjerrum
E-mail: [email protected]
Telefon: (+45) 40647560

I Flügger ser vi udelukkende på kombinationen af personlige og faglige kompetencer og kvalifikationer, når vi vurderer kandidaters egnethed. Vi værdsætter mangfoldighed og individets ret til at være sig selv med lige muligheder.

Om Flügger

Flügger Group er en international koncern med base i Norden. Flügger er børsnoteret og har en årlig omsætning på cirka 2.500 millioner kroner og 2.700 medarbejdere, hvoraf cirka 500 arbejder i Danmark. Hos Flügger udvikler, producerer, markedsfører og sælger vi maling, træbeskyttelse, tapet, malerværktøj og meget mere i professionel kvalitet, samtidig med at vi hjælper kunderne med at finde de bedste løsninger. Vi er ikke tilfredse, før vores kunder er tilfredse.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Rødovre.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Rødovre

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Karnov Group Danmark har til huse i lækre faciliteter i hjertet af København. Har du evnerne, har vi mulighederne og arbejdspladsen. I Karnov Group modtager vi meget gerne uopfordrede ansøgninger til fuldtids - såvel som deltidsstillinger.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København K

    Fri kontakt
    Associate til IT Risk Assurance. Vi vækster i Grant Thorntons IT Risk Assurance & Advisory Services, og søger derfor en nyuddannet kollega. I afdelingen beskæftiger vi os med IT-revision, afgivelse af IT-erklæringer (ISAE 3402, ISAE 3000 mv.
    • Øvrige
    • København K
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Vil du arbejde med grøn omstilling af transporten og analyser af mobilitet? Vil du lære mere om politisk interessevaretagelse? Så har du mulighed for at blive en del af et stærkt team i Danmarks største erhvervsorganisation for transport.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Rødovre

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Rødovre over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
9. maj 2024 9
8. maj 2024 9
7. maj 2024 10
6. maj 2024 7
5. maj 2024 8
4. maj 2024 8
3. maj 2024 8
2. maj 2024 9
1. maj 2024 9
30. april 2024 9
29. april 2024 9
28. april 2024 11
27. april 2024 11
26. april 2024 11
25. april 2024 12
24. april 2024 11
23. april 2024 11
22. april 2024 11
21. april 2024 12
20. april 2024 12
19. april 2024 12
18. april 2024 13
17. april 2024 12
16. april 2024 13
15. april 2024 13
14. april 2024 14
13. april 2024 14
12. april 2024 14
11. april 2024 13
10. april 2024 13
9. april 2024 14