Er du certificeret statiker? Og er du klar til det næste skridt i din karriere? Så se med her

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Roskilde

Kan du se dig selv som en del af en kompetent konstruktionsafdeling i rivende udvikling og stadig voksende organisation, hvor du har alle muligheder for at præge dit eget arbejde?

Vi har organisationen med 6 certificerede statikere der bakker dig op

Som konstruktionsingeniør hos OJ Rådgivende Ingeniører i Roskilde tilbydes du udviklingsmuligheder og et kompetent bagland, der vil understøtte og hjælpe med at bygge din karrierevej. Du bliver en del af en større fagligt stærk afdeling og en organisation KK2, KK3- og KK4-certificerede statikere, der gør en indsats for at være en aktiv del af byggebranchen og præge udviklingen på landsplan. Konstruktionsafdelingen værdsætter et godt arbejdsmiljø og mødes fast til sociale aktiviteter, både for afdelingen og hele kontoret. Kontoret er velrepræsenteret i organisationens fagudvalg og har i stor grad præget arbejdet med skabeloner og paradigmer på landsplan. Som certificeret statiker bliver du del af certificeringsgruppen, som hver 14. dag planlægger og erfaringsudveksler certificeringsopgaver efter tilstræbt opgavefordeling 20/80 i favør på projektering. Dertil mødes gruppen fysisk hvert kvartal, for at gå i dybden med faglige emner/problemstillinger. Det er en målsætning at blive stadig flere certificerede i afdelingen og organisationen, hvor flere kolleger allerede nu deltager i efteruddannelse.

På et kontor i hjertet af Midtsjælland og i en levende bydel

På kontoret i Roskilde tilbydes du en række opgaver inden for bærende konstruktioner ved både nybyggeri og renovering. Du bliver en del af en virksomhed med en imponerende ordrebog med komplekse og tværfaglige projekter, lige fra kontordomiciler til større strategiske partnerskaber omkring renovering af den almene boligsektor. Du bliver desuden en del af en fagligt stærk konstruktionsafdeling, der har fingeren på pulsen og stor indflydelse på den interne, landsdækkende fagtekniske organisation i OJ Rådgivende Ingeniører.

Du bliver blandt andet ansvarlig for:

  • Certificering af egne og organisationens opgaver på landsplan.
  • Projektering fra A til Z af alsidige nybyggeri- og renoveringssager samt udførelse af tilsyn og registreringer.
  • Kvalitetssikring af kollegers konstruktionsprojekter, både renovering og nybyg.
  • Projektering af konstruktionsdesign af nye konstruktioner samt risikoafdækning og projektering af forstærkninger for ombygninger af eksisterende konstruktioner.
  • Planlægning og eksekvering, som disciplinleder for konstruktionsprojekter.
  • Tæt samarbejde med afdelingens konstruktører i styringen af udarbejdelsen af tegnings- og beskrivelsesmaterialet for udførelsesprojekter.
  • Samspil med dygtige BIM-kolleger om 3D-modellering af projekter til både udbud og totalentreprise.
  • Repræsentation af virksomheden udadtil i kontakten og samarbejdet med eksterne samarbejdspartnere såsom arkitekter, bygherrer, myndigheder, entreprenører og producenter.

Du er ingeniør og brænder for bærende konstruktioner

Vi forventer, at du har evnerne til at sikre fremdrift på egne opgaver og har lysten til at indgå i et tæt samarbejde med dine kolleger, hvor vidensdeling er i højsædet.
Derudover forventes det, at:

  • Du er certificeret statiker.
  • Begår dig hjemmevant i projektering/kontrol efter DS/EN, SBI271 og DS1140.
  • Du har erfaring med både nybyg og renoveringsprojekter samt kendskab til beton-, træ-, murværk- og stålkonstruktioner.
  • Har kendskab til FEM programmer, Molios beskrivelsessystemer, ydelsesbeskrivelser og gældende lovgivning og standarder.
  • Du begår dig hjemmevant i tværfaglige projekter og koordinering af grænseflader i forhold til teknikfag.
  • Du evner at kommunikere forståeligt på dansk i tale og på skrift til forskellige bygherrer, der har forskellige forudsætninger for at forstå ingeniørdisciplinen.
  • Du har en positiv tilgang til dine kolleger, og du lytter til dine samarbejdspartnere og søger kompromiser, hvor det er nødvendigt.
  • Du bidrager med faglig sparring og opsøger aktivt dine kolleger for vidensdeling.

OJ Rådgivende Ingeniører tilbyder dig

På kontoret i Roskilde får du 50 kompetente kolleger, hvoraf de 20 sidder i konstruktionsafdelingen. Kontoret ligger centralt på Sjælland og midt i den kulturelle og ”levende” bydel Musicon. Du vil opleve et stærkt samarbejde med dine kolleger i et åbent kontormiljø i nye og moderne faciliteter i domicilet, hvor man siger ”godmorgen” og tager sig tiden til hyggesnak og faglig sparring. I baggrunden spiller Sonos’en og selskabsspillene opfordrer til at komme hinanden ved. Du vil være i øjenhøjde med den daglige nærværende ledelse, hvorfor du oplever korte beslutningsveje, ansvar og mulighed for indflydelse på projekterne og arbejdspladsen. Dine kommende kolleger har stort fokus på faglig sparring på alle projekter, og de er alle villige til at give en hjælpende hånd. På kontoret værdsætter vi et positivt og socialt arbejdsmiljø med forskellige aktiviteter som teambuilding, bowlingturneringer, fredagsbarer og inden-/udenrigs studieture.

Du bliver en del af en stærk faglig og struktureret afdeling med Martin Grys, som din afdelingsleder, hvor der er fokus på inddragelse i planlægning, opgaveløsning, udvikling og trivsel. Afdelingen består af certificerede statikere, erfarne projektledere og konstruktionsingeniører både i OJ Rådgivende Ingeniører i Roskilde, men også på tværs af landets kontorer. Virksomhedens konstruktionsafdelinger består i alt af +60 konstruktionsingeniører og 6 certificerede statikere (10%). OJ Rådgivende Ingeniører er medlem af normudvalget, hvor de aktivt deltager og præger udviklingen i byggebranchen og grundlaget for deres arbejde.

Du får muligheden for at arbejde med både de store komplekse byggerier og med små særprægede sager i en organisation, som ikke er mere ”kasseopdelt”, end at den individuelle i stor grad kan præge egne opgaver og bringe egne kompetencer i spil. OJ Rådgivende Ingeniører værdsætter det gode samarbejde, det personlige drive og den kompetente rådgivning i øjenhøjde. Ved at lytte til kunden, samarbejdspartneren eller kollegaen og tale et sprog, som alle forstår, baner vi vejen for skræddersyede løsninger til specifikke problemstillinger.

OJ Rådgivende Ingeniører er blandt landets førende rådgivere med mere end 75 års erfaring og +325 medarbejdere. Vi har en bred portefølje af referencer fra de fleste sektorer i Danmark, og med en række nye projekter på bedding, går vi en spændende fremtid i møde.

Er du blevet nysgerrig?

Hvis stillingen har fanget din interesse, ser vi frem til en ansøgning via denne side. Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte tegnestuechef Carsten Sørensen på tlf. +45 41 98 50 80. Alle henvendelser behandles fortroligt, og vi kalder løbende ind til samtale.

Vi ansætter, så snart vi har den rette kandidat. Løn i henhold til kvalifikationer

Transforming Society Together

OJ Rådgivende Ingeniører A/S og datterselskabet OJ Brandrådgivning A/S er blevet opkøbt af Sweco Danmark A/S. Sweco er Europas førende arkitekt- og ingeniørvirksomhed. Vi planlægger og designer fremtidens byer og samfund. Sammen med vores kunder skaber vores arkitekter, ingeniører og andre eksperter løsninger, der adresserer urbanisering og digitalisering og gør vores samfund mere bæredygtigt.

Som en del af OJ Rådgivende Ingeniører og Sweco i Danmark får du 1.800 kolleger. I Europa er vi i alt 21.000 eksperter, der hvert år løser opgaver i 70 lande over hele kloden.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Roskilde.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.9.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Roskilde

Lignende jobs

  • Øvrige i Kalundborg

    Vil du arbejde med produktion i verdensklasse? Vil du være med fra start til pakning af [xxxxx]’s nyeste produkter? Er du klar til et stort ansvar med fokus på kvalitet, produktion og proces..
    • Øvrige
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Øvrige i Kalundborg

    Om jobbet Entreprenørservice snarest muligt 1 specialarbejder til græsklipning. Stillingen er midlertidig og forventes at ophøre med udgangen af oktober 2024. Vi er i øjeblikket 45 medarbejdere o..
    • Øvrige
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Øvrige (vikar) i Haslev

    Om jobbetVi søger en medarbejder, der er frisk på en arbejdsdag fyldt med forskellige arbejdsopgaver. Arbejdet vil primært foregå ved et byggecenter, hvor listen over arbejdsopgaver blandt andet .
    • Øvrige
    • Haslev
    Få mere info
  • Øvrige i Hørve

    Vi er på udkig efter en passioneret og engageret Maître d'hôtel, der vil bidrage til vores Michelin-restaurant, kendt for sin udsøgte gastronomi og unikke atmosfære. Vores køkken, under ledelse af .
    • Øvrige
    • Hørve
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Roskilde

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Roskilde over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
24. maj 2024 54
23. maj 2024 54
22. maj 2024 56
21. maj 2024 51
20. maj 2024 55
19. maj 2024 56
18. maj 2024 56
17. maj 2024 57
16. maj 2024 53
15. maj 2024 51
14. maj 2024 58
13. maj 2024 57
12. maj 2024 59
11. maj 2024 60
10. maj 2024 60
9. maj 2024 60
8. maj 2024 58
7. maj 2024 53
6. maj 2024 52
5. maj 2024 50
4. maj 2024 52
3. maj 2024 48
2. maj 2024 51
1. maj 2024 47
30. april 2024 47
29. april 2024 45
28. april 2024 40
27. april 2024 41
26. april 2024 41
25. april 2024 41
24. april 2024 41