Økonomifuldmægtig til Roskilde Stift

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Roskilde

Trods sit støvede image har folkekirken tradition for at være en arbejdsplads i konstant forandring og med gode udviklingsmuligheder

Økonomi er vigtig! Med en række nye opgaver på tapetet samt en relativ ny biskop og en ny stiftskontorchef er stillingen opnormeret til en fuldtidsstilling. Vores trofaste medarbejder gennem 12 år har nemlig valgt at gå på pension.

Du kommer til at samarbejde og være sparringspartner for biskop og stiftskontorchef, foruden resten af teamet med jurister, bispesekretariat, SLM (Stifternes Løncenter for Menighedsråd) og AdF (Folkekirkens administrative fællesskab). Vi er 19 medarbejdere, der har vores gang i Det gule Palæ i hjertet af Roskilde.

DINE OPGAVER: DRIFT - ØKONOMISTYRING – CONTROLLING

Vi lover, at du kommer til at sætte dit præg på processer og vil være med til at forme din rolle.

De løbende opgaver

  • Sikre at den daglige økonomiske drift fungerer på operationelt niveau og være støttefunktion til ledelsen inkl. regnskab og fakturering i økonomisystem, kontering og afstemning. Udarbejdelse af mindre regnskaber for udvalg og events (Landemode, stiftsdag, stiftspræstestævne, mv.)
  • Udarbejdelse af det kommende års budget samt løbende budgetopfølgning for stiftets bevillinger til præsteløn, administration og løncenter
  • Kirkeministeriet: Kvartalsvis budgetopfølgning og årsrapport
  • Afstemningsarbejder, rapportering til Stiftsrådet om brug af midler under det bindende stiftsbidrag, gennemgang af årsregnskaber for provstiudvalgenes kasser, mv.

Udviklingsopgaver

  • Den fremtidige tilrettelæggelse af stifternes økonomi, herunder opdatering af regnskabsinstrukser, analyser, scenarieplanlægning og business-cases inkl. at beregne, opstille og anvende relevante nøgletal. Likviditetsstyring, herunder performancestyring inkl. rapportering til ledelse og stiftsråd. Du deltager i disse vigtige processer.
  • Ny budgetmodel for stiftsadministrationen
  • Implementering af ny model for opfølgning på forbrug under præstebevillingen samt implementering af nye retningslinjer for intern finansiel kontrol og aktivitetsbaserede budgetter

Du samarbejder med medarbejdere i stiftsadministrationen samt eksterne samarbejds­part­nere. Samtidig vil du arbejde selvstændigt. Du indgår i en ERFA-gruppe på landsplan med repræsentanter fra hver af de 10 stifter, der mødes to gange årligt.

SOM PERSON HAR DU:
Uddannelse: HD, cand.merc., revisor eller anden relevant baggrund. Din specifikke faglige baggrund er mindre vigtig.

  • Værktøjer: Ferm til Excel, Bruger af et økonomisystem. Vi anvender Navision.
  • Kompetencer: Solid viden om økonomi, og du er en god formidler af dit stof.
  • Jobtilgang: Struktureret, selvkørende og resultatorienteret. Du er servicemindetmed en problem­løsende tilgang. Du er åben og lyttende, og du trives med mange opgavetyper i en travl hverdag.


VI TILBYDER


En grundig oplæring og gode udviklingsmuligheder i et dynamisk miljø

  • Vekslende opgaver mellem drift og udvikling på en arbejdsplads med en hjælpsomhedskultur samt mange nye medarbejdere og nye måder at gøre ting på.
  • Gensidig fleksibilitet ved tilrettelæggelse af arbejdet.

Stillingen er i udgangspunkt en fuldtidsstilling efter Overenskomst for akademikere i staten eller anden relevant overenskomst. Der er mulighed for forhandling i forhold til arbejdstid.

Du refererer til Stiftskontorchefen.

YDERLIGERE INFORMATION & ANSØGNING

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Stiftskonsulent Birgit O’Sullivan, [email protected], M 5122 1979.

Send venligst CV, ansøgning og dokumentation for uddannelse med ”Økonomisk specialkonsulent, Roskilde Stift” i emnefeltet til [email protected].

Ansøgninger behandles løbende, og alle henvendelser behandles naturligvis fortroligt.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Tiltrædelse: Den 1. december 2023 eller efter nærmere aftale.

OM ROSKILDE STIFT

Roskilde Stift strækker sig fra Odden til Østmøn. Stiftet består af 12 provstier, 313 sogne, 230 frivillige menighedsråd og 289 præster. I Roskilde stift er 75,8 % af befolkningen medlem af folkekirken.

Din arbejdsplads ligger i historiske rammer i Det gule Palæ ved Roskilde Domkirke. Du får 18 daglige kolleger inden for jura, økonomi og administration i Roskilde Stiftsadministration.

Stiftsadministrationen med Biskoppen i spidsen har ansvar for:

  • Økonomisk styring af stiftets økonomi
  • Øverste ankemyndighed for sager fra menighedsråd
  • Tilsyn med varetagelsen af bygningsvedligeholdelse, kirkegårdudvidelse og lignende

Biskoppen er den øverste myndighed i stiftet, og varetager det teologiske tilsyn med præster, der er tilknyttet provstier og sogne under stiftet.

Arbejdsstedet er Stændertorvet 3A, 4000 Roskilde
Læs mere på www.roskildestift.dk

Roskilde Stift ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund og opfordrer derfor alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Roskilde.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.9.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Roskilde
  • Fredag den 27. oktober 2023

Lignende jobs

  • Øvrige i Kalundborg

    Ønsker du en spændende karriere, hvor du kan udnytte dine kompetencer til at samarbejde med dedikerede og erfarne fagfolk i etableringe en ny fabrik? Og drømmer du om at være en del af fremtiden hv..
    • Øvrige
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Øvrige i Kalundborg

    About the job Are you passionate about maintaining compliance and handling documentation while ensuring the validation of IT systems? Do you enjoy working in a complex stakeholder landscape where..
    • Øvrige
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Øvrige på Midt-og Vestsjælland

    It-kyndig med smedeerfaring søges.Vi søger en erfaren It-kyndig medarbejder med tidligere erfaring som smed og med ekspertise inden for isometriske tegninger til dokumentation, svejselogs og kontro..
    • Øvrige
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info
  • Øvrige i Roskilde

    Jobbeskrivelse:Vi søger for vores kunder dedikerede og pålidelige medarbejdere til deres fødevareproduktionslinjerved Roskilde. Som en del af teamet vil du være ansvarlig for at stå ved pakkebå..
    • Øvrige
    • Roskilde
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Roskilde

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Roskilde over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
19. maj 2024 56
18. maj 2024 56
17. maj 2024 57
16. maj 2024 53
15. maj 2024 51
14. maj 2024 58
13. maj 2024 57
12. maj 2024 59
11. maj 2024 60
10. maj 2024 60
9. maj 2024 60
8. maj 2024 58
7. maj 2024 53
6. maj 2024 52
5. maj 2024 50
4. maj 2024 52
3. maj 2024 48
2. maj 2024 51
1. maj 2024 47
30. april 2024 47
29. april 2024 45
28. april 2024 40
27. april 2024 41
26. april 2024 41
25. april 2024 41
24. april 2024 41
23. april 2024 41
22. april 2024 42
21. april 2024 46
20. april 2024 46
19. april 2024 46