Kulturens Analyseinstitut søger kvantitativ analytiker

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Roskilde

Vil du være med til at styrke forståelsen for kulturens betydning i samfundet? Kan du lide at arbejde med både kvantitative analyser, og har du erfaring med formidling? Så er dette job måske noget for dig.

Du får primært opgaver knyttet til vores analysearbejde, men du skal forvente også at løse opgaver inden for instituttets andre fagområder.

Som ansat på instituttet har du din daglige gang i vores lokaler i hjertet af Roskilde. Der får du dygtige og ambitiøse kolleger og et arbejdsmiljø, hvor der er højt til loftet, let til smil, og hvor du har stor indflydelse på eget arbejde.

Om stillingen
Som en del af Kulturens Analyseinstituts analytikerteam kommer du til at have en fremtrædende rolle i arbejdet med kvalificering og udarbejdelse af analyser og formidlingen af deres resultater. Du vil samtidig blive en del af et tværgående arbejdsfællesskab, som arbejder med partnerskaber og udvikling af instituttet.

Vores nye analytiker skal kunne dokumentere høj faglig kvalitet inden for analyse og vidensproduktion, have gode formidlingsevner samt brændende interesse for kulturens samfundsmæssige værdi.

Du skal primært mestre kvantitative analysemetoder, men gerne have kendskab til kvalitative metoder. Du skal have flair for IT, kunne håndtere store mængder data og udlede relevant viden. Du skal kunne overskue et komplekst kulturpolitisk landskab og have blik for, hvordan viden kan kvalificere debat og sætte dagsorden.

Du skal have erfaring med at designe og gennemføre kvantitative analyser. Du skal være fleksibel i opgaveløsningen og kunne arbejde både selvstændigt og i samspil med kolleger og eksterne partnere. Du skal tænke proaktivt og kunne lede projekter og processer med flere eksterne partnere. Du skal være nysgerrig overfor data, viden og kulturpolitiske perspektiver.

Du skal være god til at formidle på skrift og i tale på både dansk og engelsk.

Ud over ovenstående vil opgaveporteføljen også bestå af andre organisatoriske opgaver som fx at optimere sagsgange, udarbejde faglige oplæg til formidling og organisere formidlingsbegivenheder eller koordinere processer på tværs af instituttet.

Det er desuden en fordel, hvis du har beskæftiget dig med kvantitative analyser, såsom spørgeskemaundersøgelser mm. i samarbejde med kommuner og kulturaktører med f.eks. fokus på teater, musik, billedkunst, da vi aktuelt har projekter eller er ved at oparbejde projekter indenfor disse områder.

Egenskaber, der vægtes i stillingen, er nysgerrighed, en positiv tilgang og et stærkt drive i opgaveløsningen. Ansøgere til stillingen skal have en relevant uddannelse og meget gerne faglig erhvervserfaring herunder erfaring med køb og salg af markedsanalyseprojekter.

Om os
I Kulturens Analyseinstitut er vi ambitiøse og skarpe medarbejdere, der arbejder hårdt for at tydeliggøre kulturens rolle i flere sektorer og samfundsdagsordener. Vi er både seriøse omkring vores faglige output og de kollegiale input. Vi har til huse i Det Gule Palæ ved siden af Roskilde Domkirke.
Vi er ikke et stort institut, så en fælles holdånd og hjælp til hinanden er en stor del af hverdagen.

Analyseteamets opgaveportefølje rummer i grove træk projektledelse, udviklingsopgaver, analysearbejde og formidling. Vi er afhængige af gode kollegaers input for at levere resultater, og samarbejdet med ledelse og medarbejdere i resten af instituttet er afgørende for analyseteamets virke.

Ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår sker i overensstemmelse med kvalifikationer og gældende overenskomst.
Den ugentlige arbejdstid er 30 timer.
Vi ønsker stillingen besat pr. 1. december 2023 eller snarest muligt.

Yderligere information
Vil du videre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte direktør Esben Danielsen på mail [email protected]

Du kan også læse mere om Kulturens Analyseinstitut og lovgrundlaget kan læses her.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Ansøgningen fremsendes på [email protected] – ansøgningsfristen er fredag den 27.oktober 2023 kl. 10:00. Vi forventer at afholde samtaler i den efterfølgende uge.

Kulturens Analyseinstitut
Kulturens Analyseinstitut er et uafhængigt institut, som understøtter mere viden om kulturbranchens forhold og kulturens betydning for borgere og samfund. Kulturens Analyseinstitut eksisterer for at skabe overblik over og indsigt på kunst og kulturområdet "på scenen, foran scenen og bag scenen", herunder for kunstnere, organisationer, institutioner og øvrige ansatte på kunst- og kulturområdet.

Esben Danielsen er direktør i Kulturens Analyseinstitut.
Kulturens Analyseinstituts bestyrelsen er udpeget af Kulturministeren og sammensat således: Christina Rosendahl, filminstruktør (bestyrelsesleder), Elsebeth Gerner Nielsen, formand for The Danish Unesco National Commission, medlem af Poul Due Jensen fonden og partner i Copenhagen Public Affairs, Jens Nielsen, stifter og konsulent i konsulentfirma for den kreative og kulturelle sektor, Artana, Nanna Hjortenberg, direktør for Gl Strand, Egil Bjørnsen, leder af Rytmisk Center København, Jakob Rathlev, prorektor på Erhvervsakademi Aarhus Sigrid Røyseng, professor i kultursociologi ved Norges Musikkhøgskole, Julie Rokkjær Birch, direktør for Museum Jorn og har sæde i Dansk Industris Kultur- og turismeudvalg og i bestyrelsen for Spar Nord Norden, Peter Lodahl, musikchef for landsdelsorkesteret Copenhagen Phil og operasanger.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Roskilde.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Roskilde
  • Fredag den 27. oktober 2023

Lignende jobs

  • Øvrige på Midt-og Vestsjælland

    Overvejer du en fremtid indenfor sundhedsfaget? Er du allerede elev eller studerende? så er der mulighed for at prøve kræfter med faget hos os. Vi har brug for stabile og dygtige medarbejdere til..
    • Øvrige
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info
  • Øvrige i Kalundborg

    Brænder du for at skabe gode realtioner med mennesker på tværs af faggrupper? Motiveres du af at have styr på deadlines og være nysgerrig på processer? Trives du i en stilling, hvor dit fokus vil l..
    • Øvrige
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Øvrige i Kalundborg

    Are you passionate about laboratory equipment and ensuring compliance with good laboratory practices? Are you ready to take on a role where you can make independent decisions and continuously impro..
    • Øvrige
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Øvrige i Kalundborg

    Do you want to be a part of our great adventure and become a part of a team that ensures the right quality level in Product Supply API? If you enjoy being a part of a dedicated team and takes pride..
    • Øvrige
    • Kalundborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Roskilde

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Roskilde over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
3. juni 2024 47
2. juni 2024 48
1. juni 2024 48
31. maj 2024 50
30. maj 2024 50
29. maj 2024 51
28. maj 2024 50
27. maj 2024 52
26. maj 2024 49
25. maj 2024 51
24. maj 2024 54
23. maj 2024 54
22. maj 2024 56
21. maj 2024 51
20. maj 2024 55
19. maj 2024 56
18. maj 2024 56
17. maj 2024 57
16. maj 2024 53
15. maj 2024 51
14. maj 2024 58
13. maj 2024 57
12. maj 2024 59
11. maj 2024 60
10. maj 2024 60
9. maj 2024 60
8. maj 2024 58
7. maj 2024 53
6. maj 2024 52
5. maj 2024 50
4. maj 2024 52