Øvrige i Silkeborg

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Silkeborg

Spica Technology i Silkeborg søger en lagermedarbejder

Brænder du for at arbejde i en virksomhed, der er 100% dedikeret til vindmølleindustrien og hvor du kommer til at spille en nøglerolle? Trives du med at løse alle de daglige opgaver, der er påkrævet for at få et lager, værksted og en hel virksomhed til at fungere optimalt? Så har vi jobbet til dig!


Spica Technology er en international samarbejdspartner samt underleverandør til vindmølleindustrien. Vi leverer udstyr til vindmølleindustrien i hele verden. Dette gælder både udstyr til de nyeste møller samt el-tekniske reservedele til ældre møller.

Vi oplever hos Spica Technology en stor efterspørgsel efter vores unikke løsninger, og med et fyldt lager og travlhed, trænger både vores lager og hus til en medarbejder, der kan dedikere sin tid til at sikre, at lageret fungerer optimalt samt at værksted og hus fremstår pænt og præsentabelt.

Jobbet er for dig, der trives i en stilling, hvor du indgår som en vigtig del i en mindre virksomhed, der består af dygtige og engagerede kollegaer, som hver dag arbejder for, at vores kunder modtager deres varer i rette tid.

Dine opgaver
Dine opgaver spænder vidt fra lagerlogistik og varemodtagelse til pakning og forsendelse af kundeordrer.

Herunder også:

  • Melde varer ind i systemet – og evt. udvikle på og konfigurere et nyt lagersystem
  • Hjælpe med at pakke ordrer, når der er travlt samt klargøre emballage
  • Køre ærinder i firmabil, som fx at køre på genbrugsstationen med ledning-skrot m.m.
  • Affaldssortere samt have ansvaret for at udearealer er præsentable, som fx at rydde sne/salte om vinteren m.v.
  • Forefaldende arbejde såsom at indrette arbejdsstationer til nye kollegaer, tjekke at alarmerne virker, skifte elpærer, feje gulve osv.


Hvem er du?
For at få succes i stillingen, er det vigtigt, at du har flair for og lyst til at gå til hånde med mange typer opgaver samt har et talent for lager-systematik og -logistik. Vi ser derfor gerne, at du har erfaring med lagerlogistik og lagersystematik samt at du er et ordensmenneske, der mestrer at bevare overblikket i en travl hverdag.

Herudover er det vigtigt for teamet, at du kan nikke genkendende til følgende:

  • Du er omhyggelig, ansvarsbevidst og socialt anlagt
  • Det forventes at du er medvirkende til at hele team Spica får en god arbejdsdag. Derfor er du som person omgængelig, og du bidrager naturligt til den gode stemning med din sjove og positive energi og humør
  • Du beskrives af andre som ”den gode kollega”, der aldrig går af vejen for at give en hånd med, hvor der er behov for det
  • Personligt ansvar og engagement er nøgleord for dig
  • Du er i fornuftig fysisk form således at normale løft og håndteringsopgaver kan varetages uden problemer

Endeligt forventer vi, at du er pligtopfyldende og mødestabil. Vi ser også gerne, at du har flair for IT, lagersystemer og at det ikke lægger fjernt for dig fx at booke og håndtere fragt. Vi foretrækker, at du bor indenfor en radius af ca. 30 km af arbejdspladsen.

Har vi glemt at fortælle noget?
Synes du, vi har glemt at fortælle noget vigtigt? Eller er du bare interesseret i at høre mere om stillingen? Så er du velkommentil at ringe til CEO, Benny Thomsen på tlf.: 22 95 14 40 eller CTO, Anders B. Jensen på tlf.: 22 90 14 40.

Spica som arbejdsplads
Hos Spica har vi et godt sammenhold, og vi er vant til at hjælpe hinanden – også på tværs af afdelinger. Vi er fagligt stolte af vores arbejde, og vi sætter en ære i at levere kvalitet til vores kunder og samarbejdspartnere – hver gang. Hos os er arbejdsklimaet præget af en uformel omgangstone, humor og en høj arbejdsmoral. Idet vi er en mindre arbejdsplads, er vi afhængige af, at hver eneste kollega bidrager til den gode stemning, og at vi løfter i flok, når der opleves problemer eller der er ekstraordinær travlhed.

Vi tilbyder

  • En stilling på fuldtid med ordnede ansættelsesforhold, fordelagtig pensionsordning, tand- og sundhedsforsikring samt gruppelivsforsikring
  • En spændende og fleksibel funktion i en lille virksomhed i stor vækst, hvor du bliver en del af et stærkt fællesskab
  • Fredagsrundstykker og andre sociale arrangementer

Vi vil glæde os til at byde dig velkommen hos team Spica.

Ansøgning og tiltrædelse
Din ansøgning behandles fortroligt. Vær opmærksom på, at vi ikke arbejder med en ansøgningsfrist, men afvikler samtaler løbende.

Søg stillingen via linket ned. Bemærk at ansøgninger sendt via mail vil blive slettet grundet GDPR.

På vej mod en bedre fremtid
Spica Technology ApS er en international udviklings- og produktionsvirksomhed, der er 100 % dedikeret til vindmølleindustrien. Siden 1997 har Spica Technology udviklet, produceret og installeret innovativ software, elektronik og elektriske komponenter i nye og eksisterende vindmøller både onshore og offshore. I dag beskæftiger virksomheden 23 medarbejdere fra hovedkontoret i Silkeborg. Spica Technology er på et solidt fundament af erfaring, knowhow og egne specialiserede produktionskapaciteter og højteknologiske testfaciliteter foretrukket samarbejdspartner indenfor design og udvikling af el-tekniske systemer til vindmølleindustrien. Læs mere om os her: https://www.Spicatech.dk/


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Silkeborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Silkeborg

Lignende jobs

  • Øvrige i Herning

    Fri kontakt
    Er du specialist eller vil du være specialist indenfor højspænding og relæer, og vil du gerne bidrage med din viden i et førende entreprenørselskab? For vores kunde Vestjyske Net Service A/S søger vi en specialist som kan arbejde indenfor området relæer.
    • Øvrige
    • Herning
    Få mere info
  • Øvrige i Herning

    Elsker du succes og glade kunder?Så er det netop dig, vi mangler på holdet i vores flotte butik i Herning. Har du styr på salgsteknikkerne, og kan du give den bedste kundeservice? Så tilbyder vi .
    • Øvrige
    • Herning
    Få mere info
  • Øvrige i Silkeborg

    Øvrige søges til organisation/virksomhed i 8600 Silkeborg
    • Øvrige
    • Silkeborg
    Få mere info
  • Øvrige i Herning

    Vi søger en ambitiøs, dygtig revisor, som har et ønske om at være med til at udvikle vores afdeling i Herning fra dag ét, og som kommer fra en lignende partner stilling. For den rette kandidat vil .
    • Øvrige
    • Herning
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Silkeborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Silkeborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
6. maj 2024 37
5. maj 2024 34
4. maj 2024 34
3. maj 2024 35
2. maj 2024 39
1. maj 2024 41
30. april 2024 42
29. april 2024 42
28. april 2024 44
27. april 2024 43
26. april 2024 42
25. april 2024 43
24. april 2024 42
23. april 2024 44
22. april 2024 41
21. april 2024 41
20. april 2024 41
19. april 2024 42
18. april 2024 40
17. april 2024 40
16. april 2024 39
15. april 2024 38
14. april 2024 38
13. april 2024 38
12. april 2024 35
11. april 2024 35
10. april 2024 37
9. april 2024 38
8. april 2024 40
7. april 2024 41
6. april 2024 43