Studentermedhjælper HSE – understøt sikkerhed og godt arbejdsmiljø

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - Skovlunde

Studentermedhjælper HSE – understøt sikkerhed og godt arbejdsmiljø


Tag dit næste karriereskridt hos ABB sammen med et globalt team, der giver energi til transformationen af vores samfund og industri for at opnå en mere produktiv, bæredygtig fremtid. I ABB har vi et klart mål om at udbrede diversitet og inklusion både når det gælder: køn, LGBTQ+, handikap, etnicitet og alder. Sammen er vi startet på en rejse, hvor vi allesammen både individuelt og sammen hylder og hilser individuelle forskelle velkommen.



Kunne du tænke dig et studiejob, der både giver dig relevant erfaring og tilfredsstillelsen ved, at din indsats har stor betydning? Gør det heller ikke noget, at dit arbejde i sidste ende er med til at fremme den grønne omstilling? Hvis ja, så er dette måske det helt rigtige studiejob for dig. I ABB står vi bag en masse af de løsninger, der holder hjulene i gang bag facaden. Det kan være ladestandere til biler, energibesparende kontrolsystemer til forsynings- og produktionsvirksomheder, avancerede wifi-løsninger med indbygget cyber security – og en hel masse andet under fællesbetegnelsen elektrificering, som bl.a. kan gøre sort produktion grøn. Desuden kan vi tilbyde dig en arbejdsplads, hvor der er rart at være, og hvor du vil blive en del af et godt netværk med andre studentermedhjælperne og passionerede kollegaer. En del af vores arbejde foregår ude hos kunderne på deres komplekse anlæg. Derfor har vi 100% fokus på sikkerhed og arbejdsmiljø, og derfor er Health, Safety & Environment (HSE) og dermed dit arbejde meget vigtigt for ABB. Du skal hjælpe en af vores erfarne HSE-ansvarlige i hendes arbejde med at have fingeren på pulsen ift. data samt oplysning og vejledning af kollegerne bredt i organisationen. Din første store opgave bliver at løfte kvaliteten i en lang række HSE-instruktioner fx via brug af illustrationer, enklere sprog etc. De skal samtidig oversættes fra dansk til engelsk med brug af vores oversættelsesprogram, hvorfor din oversættelsesopgave mest handler om kvalitetssikring. Vi er en arbejdsplads med en flad uformel struktur og en åben dialog, og vi ser gerne at du byder ind hvis du har inputs og idéer. Din nye arbejdsplads er vores hovedkontor i Skovlunde – fra februar 2024 er det Ballerup, da vi flytter. Du skal kunne arbejde cirka 15 timer om ugen. Vi tager selvfølgelig hensyn til dit skema, eksamensperioder og andre spidsbelastninger. Vi forventer, at du kan bruge en til to dage om ugen på kontoret, så du kan få den bedst mulige oplæring, men vi vægter fleksibilitet højt og med tiden vil det være muligt at arbejde hjemmefra nogle af dine arbejdsdage. Vi stiller selvfølgelig fuldt udstyret PC til rådighed. Med en 20 minutters togtur fra Københavns Hovedbanegård kan du være på Skovlunde station, som ligger i gåafstand til kontoret. Vi kompenserer din transporttid med en ekstra times løn, hver gang du er på kontoret.

Dine ansvarsområder


  • Oversætte samt sprogligt og visuelt forbedre HSE-instrukser/sikkerhedsvejledninger
  • Trække data ud af vores systemer og samle dem i fx overskuelige Excelark og PowerPoints
  • Hjælpe med at analysere på data og fx finde mønstre, der giver anledning til handling
  • Udarbejde nye sikkerhedsvejledninger – vi lytter meget gerne til dine ideer til, hvordan vi kan gøre det spændende
  • Udarbejde kommunikationsmaterialer, der kan understøtte safety moments – små sessioner fx i starten af et møde, hvor der lige bliver sat hurtig spot på et sikkerhedsemne
  • Diverse ad hoc-opgaver, der godt kan kræve her-og-nu action

Din baggrund


  • Du skal minimum være i gang med din bachelor
  • Du skal have en vis interesse i HSE-området – du behøver slet ikke være dybt inde i stoffet, men du skal finde det motiverende at fremme sikkerhed & arbejdsmiljø
  • Du skal være god til engelsk, ikke mindst skriftligt engelsk
  • Du skal være god til kommunikation og kunne bruge billeder og illustrationer til at gøre dine præsentationer levende og vedkommende
  • Du skal have overblik, kunne få noget fra hånden og overholde deadlines
  • Du skal have modet til at prøve dig frem og hurtigt kunne skifte fokus uden at blive frustreret

Mere om os


Søg venligst jobbet via vores internationale karrierehjemmeside. Brug evt. ”Denmark” som søgekriterie, så får du listen over alle vores danske job. Ansøgningsfristen er den 14. januar, 2024. Har du spørgsmål, så kontakt meget gerne HSE konsulent Maria Vestergaard på +4524944854. Vi glæder os til at høre fra dig. Vi ser frem til at modtage din ansøgning (Vi foretrækker at modtage dine dokumenter på engelsk). Hvis du er blevet nysgerrig på ABB er du velkommen til at kigge på vores hjemmeside www.ABB.com.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Skovlunde.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.12.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Skovlunde

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København K

    Fri kontakt
    Associate til IT Risk Assurance. Vi vækster i Grant Thorntons IT Risk Assurance & Advisory Services, og søger derfor en nyuddannet kollega. I afdelingen beskæftiger vi os med IT-revision, afgivelse af IT-erklæringer (ISAE 3402, ISAE 3000 mv.
    • Øvrige
    • København K
    Få mere info
  • Øvrige i Greve

    Fri kontakt
    Er du en positiv og energisk pædagog, som har en legene tilgang til børnene og som trives i en hverdag med bevægelse, så det dig vi mangler i vores idrætsinstitution; Strandhuset.
    • Øvrige
    • Greve
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 19. juni 2024 København On-site. Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at rydde vanetænkning af bordet, så tror vi på, at du er vores nye Assisterende Restaurant Manager på Scandic Kødbyen.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Skovlunde

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Skovlunde over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
31. maj 2024 15
30. maj 2024 15
29. maj 2024 15
28. maj 2024 15
27. maj 2024 15
26. maj 2024 15
25. maj 2024 15
24. maj 2024 15
23. maj 2024 15
22. maj 2024 15
21. maj 2024 15
20. maj 2024 14
19. maj 2024 14
18. maj 2024 14
17. maj 2024 14
16. maj 2024 14
15. maj 2024 13
14. maj 2024 13
13. maj 2024 12
12. maj 2024 10
11. maj 2024 10
10. maj 2024 10
9. maj 2024 9
8. maj 2024 9
7. maj 2024 10
6. maj 2024 10
5. maj 2024 10
4. maj 2024 10
3. maj 2024 10
2. maj 2024 9
1. maj 2024 9