Vedligeholdelsestekniker

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Søborg

Vil du være en del af Technical Support and Utility i en virksomhed med en unik indflydelse på global sundhedspleje? Grib denne mulighed for at komme om bord på en hurtigt voksende virksomhed, klar til at investere i dig. Her får du ikke kun indflydelse på produktionen og udviklingen af vores produkter; du vil også have alle muligheder for at udvikle og styrke dine egne færdigheder.

Hvert tredje sekund hjælper Ferrosan Medical Devices' produkter kirurger og sygeplejersker med at kontrollere blødninger og undgå komplikationer i kirurgiske indgreb. Hvert sekund er vigtigt i kirurgiske behandlinger! Og vi har brug for dig på vores hold!

Vedligehold og fejlsøgning på produktions- og procesudstyr

Vi søger en ansvarsfuld vedligeholdelsestekniker i afdelingen, Technical Support & Utility. Du bliver en del af et engageret og fagligt dygtigt team på 20 medarbejdere. Vores hverdag bærer præg af god humor og højt humør - dette i en god og respektfuld tone. Du får en spændende og varieret hverdag med mangeartede opgaver, som består af planlagt vedligehold, projektopgaver samt fejlfinding på produktions- og procesudstyr. Vores udstyrspakke består af større og mindre procesanlæg og ligeledes udstyr til efterbearbejdning og behandling af vores produkter; skæring, tørring, sterilisering, pakkelinjer etc.
Vi arbejder tæt sammen med operatørerne, som betjener det udstyret. Ligeledes arbejder vi tæt sammen med processpecialister og procesejere, som sikrer, at krav for både GMP, ISO 13485 og andre standarder overholdes. Du skal derfor være god til at kommunikere og samarbejde med mange forskellige interessenter.

Din rolle

Din hovedopgave er at sikre, at proces- og produktionsudstyr altid effektivt kan producere produkter af høj kvalitet. Dette ved grundige forebyggende vedligehold og systematisk tilgang til fejlfinding ifm. driftsforstyrrelser. Du har mod på at udfordre og videreudvikle på de eksisterende vedligeholdelsesprocedurer, for at gøre disse systemer endnu mere robuste.

  • Vedligeholde og optimere proces- og produktionsudstyr

  • Videreudvikling af systematiske vedligehold

  • Fejlfinding og reparation af proces- og produktionsudstyr

  • Bidrage og støtte projekter, når nye udstyr og anlæg skal implementeres

  • Vedligeholde dokumentation for proces- og produktionsudstyr


Om dig

Din personlighed bærer præg af, at du er selvstændig, serviceminded og har en samvittighedsfuld tilgang til arbejdet. Samtidigt forventes det at du kan arbejde struktureret og besidder en udpræget kvalitetsbevidsthed samt ordenssans, hvilket også matcher resten af teamet.

Du har en systematisk tilgang til dine arbejdsopgaver og de udfordringer, som du møder i dit arbejde. Du forstår både at trække på din egen viden og dine kollegaer i udfordrende situationer. Du er en person, som brænder for faglige udfordringer, og samtidig søger at lære nye områder at kende, således at du med dine faglige kompetencer, kan gøre en forskel. Du er god “all round” teknisk anlagt, dvs. du trives med - og har erfaring med - både mekanisk, elektrisk og automationsteknisk arbejde.

  • Relevant teknisk uddannelse, eksempelvis automatiktekniker, automatikmekaniker, maskinarbejder, industritekniker eller lignende. Hvis du ikke ser dig som "all round" teknisk anlagt, så er det vigtigt at du er nysgerrig og har lyst til at lære nye emner - eventuelt efteruddanne dig inden for disse områder.

  • Bred teknisk viden og gerne erfaring med vedligehold fra en produktionsvirksomhed

  • Erfaring med vedligehold/service/justeringer. Eksempler: lejeskift, teknisk rengøring, smøring, justeringer ifm. omstillinger, justering/skift af elektriske komponenter (følere, relæer, kommunikationskort).

  • Forståelse for efterlevelse af GMP og ISO-regler

  • Erfaring med adfærd i renrumsområder er en fordel

  • Kan kommunikere på dansk og engelsk

  • Kan læse og forstå dansk og engelsk


Vi tilbyder en formålsdrevet arbejdsplads, hvor du kan have stor indflydelse

Vi tilbyder en formålsdrevet arbejdsplads med stærke rødder i vores værdier. Vi er drevet af at forbedre patientresultater og vi tager vores værdier med på arbejde hver dag – vi passer på hinanden, vores miljø og vores kunder og vi vinder for patienter med innovative højkvalitets løsninger. Vi tilbyder en inkluderende arbejdsplads med gode udviklingsmuligheder i et tempo som passer til dig. Du vil møde et firma med danske rødder med et voksende antal internationale kollegaer – sammen sætter vi en ære i at have det sjovt!

Fakta og et lille stykke historie

Ferrosan Medical Devices udvikler og producerer en portefølje af medicinsk udstyr, der bruges i kirurgisk behandling. Vores portefølje består af forskellige hæmostatiske produkter til at minimere blødningsudfordringer i kirurgi og elektromekanisk medicinsk udstyr til at udføre brystbiopsier. Vi er en international virksomhed med produkter registreret i mere end 100 lande. Vores produkter markedsføres i samarbejde med globale medtech-partnere. Nye ideer udvikles og modnes fra første tanke til færdig implementering i produktionen. Og vi styrer forretningen med et kompromisløst fokus på kvalitet baseret på gældende GMP-krav.

Vil du være en del af holdet?

Send din ansøgning og CV senest d. 26.06.2023 Vi vil løbende gennemgå ansøgningerne.

Hvis du har spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte Senior Manager, Jacob Harre, +45 5213 2910.

Vi ser frem til at høre fra dig.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Søborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.6.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Søborg

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Karnov Group Danmark har til huse i lækre faciliteter i hjertet af København. Har du evnerne, har vi mulighederne og arbejdspladsen. I Karnov Group modtager vi meget gerne uopfordrede ansøgninger til fuldtids - såvel som deltidsstillinger.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København K

    Fri kontakt
    Associate til IT Risk Assurance. Vi vækster i Grant Thorntons IT Risk Assurance & Advisory Services, og søger derfor en nyuddannet kollega. I afdelingen beskæftiger vi os med IT-revision, afgivelse af IT-erklæringer (ISAE 3402, ISAE 3000 mv.
    • Øvrige
    • København K
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Vil du arbejde med grøn omstilling af transporten og analyser af mobilitet? Vil du lære mere om politisk interessevaretagelse? Så har du mulighed for at blive en del af et stærkt team i Danmarks største erhvervsorganisation for transport.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Søborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Søborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
12. maj 2024 72
11. maj 2024 72
10. maj 2024 70
9. maj 2024 73
8. maj 2024 71
7. maj 2024 68
6. maj 2024 70
5. maj 2024 70
4. maj 2024 72
3. maj 2024 75
2. maj 2024 68
1. maj 2024 77
30. april 2024 82
29. april 2024 81
28. april 2024 79
27. april 2024 78
26. april 2024 80
25. april 2024 78
24. april 2024 78
23. april 2024 82
22. april 2024 84
21. april 2024 85
20. april 2024 87
19. april 2024 86
18. april 2024 81
17. april 2024 80
16. april 2024 80
15. april 2024 84
14. april 2024 82
13. april 2024 80
12. april 2024 80