QC Technician

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Søborg

Laborant til Quality Control


Motiveres du af at lave kvalitetskontrol af medicinsk udstyr

Ferrosan Medical Devices A/S søger en kvalitetsbevidst og energisk laborant til vores QC-laboratorium. Leder du efter et job med varierende opgaver og synes du at kvalitetskontrol er et spændende arbejdsområde, så har du her muligheden. Hos os vil du ikke blot få muligheden for at påvirke produktionen og udviklingen af vores produkter – du får også mulighed for at udvikle dig i vores QC-team.

Hvert 2. sekund hjælper vores produkter kirurger og sygeplejersker med at kontrollere blødninger og undgå komplikationer under operationer. Hos os og i kirurgien tæller hvert sekund – og vi har brug for dig på vores hold!

Kvalitetskontrol af medicinsk udstyr


Du bliver en del af QC-teamet, som består af 9 laboranter og 4 specialister, som i hverdagen har et tæt samarbejde med resten af organisationen. Vi er et lille team, hvilket gør viften af arbejdsopgaver bred. Du vil blive involveret i hele proces-flowet, lige fra råvarerne kommer ind ad døren til vi står med et færdigt produkt, som skal frigives. I hverdagen arbejder vi efter LEAN principper. Vi optimerer hele tiden på vores systemer og processer, og udvider vores sortiment, hvilket medfører at QC får nye spændende opgaver.

Stillingen byder på spændende og alsidige opgaver indenfor mikrobiologiske og fysiske/kemiske kontrolanalyser:

  • Mikrobiologiske analyser af råvarer, mellemprodukter og færdigvarer
  • Hygiejnemonitorering af renrum
  • Fysiske/kemiske analyser af råvarer, emballager, komponenter, mellemprodukter og færdigvarer
  • Daglig drift af laboratoriet, herunder indkøb og vedligeholdelse af apparater og udstyr.
  • Databehandling, registrering og kontrol af resultater
  • Deltage i kvalificering af apparatur og validering af analysemetoder
  • Deltage i optimering og udvikling af arbejdsgange og metoder i QC

QC-laboratoriet leverer analyseresultater, som danner grundlag for frigivelse af medicinsk udstyr til salg. Det betyder at vores tempo, der følger produktionens puls, kan være hektisk. Der ligger stor selvstændighed i jobbet, så du skal trives med at tage ansvar for egne opgaver.

Erfaring med kontrol af medicinsk udstyr


Vi søger en positivt indstillet og fagligt velkvalificeret laborant, som har lyst til at arbejde med både mikrobiologiske, kemiske og fysiske laboratorieanalyser. Du trives i et miljø med et højt aktivitetsniveau og faglighed, hvor du i en travl hverdag også bidrager til at skabe arbejdsglæde.

Derudover har du følgende kvalifikationer:

  • Uddannet laborant, laboratorietekniker eller bioanalytiker, med et par års erfaring fra medico- eller medicinalindustrien. Erfaring med mikrobiologiske analyser er en fordel.
  • Trives med rutineprægede arbejdsopgaver i laboratoriet.
  • Har et godt kendskab til GMP, flair for IT og gerne kendskab til SAP og Microsoft Office.
  • Har fokus på kvalitet og er god til at samarbejde
  • Har overblik og godt humør – også i pressede situationer
  • Taler og skriver dansk på højt niveau og har gode engelskkundskaber.

Vi tilbyder en spændende arbejdsplads, hvor du kan få reel indflydelse


Vi tilbyder et spændende og udfordrende job og en arbejdsplads med stærke værdier. Hvad det reelt betyder, bliver hurtigt tydeligt for vores nye medarbejdere. Vi er drevet af at skabe bedre resultater for patienterne, og vi tager vores værdier med på arbejde hver dag – vi bekymrer os om hinanden, vores miljø og vores kunder, og vi vinder for patienterne med innovative produkter af høj kvalitet. Du vil møde en dansk forankret virksomhed, der vokser i antallet af internationale kolleger og en måde at arbejde på, hvor hybrid, digital, læring og innovation er nøgleord. Og vi sætter en ære i at have det sjovt :-)

Et par facts og et lille stykke historie


Ferrosan Medical Devices udvikler og producerer hæmostatiske produkter, der anvendes til at standse blødninger under operationer, og udstyr til at foretage brystbiopsi. Vi er en international virksomhed med produkter registreret i mere end 100 lande. Vores produkter bliver markedsført i samarbejde med globale med-tech partnere. Nye ideer udvikles og modnes fra første tanke til færdigt produkt – og vi styrer virksomheden med et kompromisløst fokus på kvalitet baseret på gældende GMP-krav.

Har du lyst til en plads på holdet?


Send din ansøgning og CV. Vi læser ansøgningerne løbende, så tøv ikke med at sende den til os.

Spørgsmål? Kontakt Senior QC Technician Hanne Krogh Riis på tlf. 52132939 eller QC Director, Susanne Lindegaard på tlf. 51887848.

Læs mere om os her


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Søborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Søborg

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København K

    Fri kontakt
    Associate til IT Risk Assurance. Vi vækster i Grant Thorntons IT Risk Assurance & Advisory Services, og søger derfor en nyuddannet kollega. I afdelingen beskæftiger vi os med IT-revision, afgivelse af IT-erklæringer (ISAE 3402, ISAE 3000 mv.
    • Øvrige
    • København K
    Få mere info
  • Øvrige i Greve

    Fri kontakt
    Er du en positiv og energisk pædagog, som har en legene tilgang til børnene og som trives i en hverdag med bevægelse, så det dig vi mangler i vores idrætsinstitution; Strandhuset.
    • Øvrige
    • Greve
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 19. juni 2024 København On-site. Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at rydde vanetænkning af bordet, så tror vi på, at du er vores nye Assisterende Restaurant Manager på Scandic Kødbyen.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Søborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Søborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
30. maj 2024 62
29. maj 2024 58
28. maj 2024 60
27. maj 2024 60
26. maj 2024 61
25. maj 2024 61
24. maj 2024 60
23. maj 2024 66
22. maj 2024 66
21. maj 2024 70
20. maj 2024 69
19. maj 2024 70
18. maj 2024 70
17. maj 2024 73
16. maj 2024 73
15. maj 2024 74
14. maj 2024 72
13. maj 2024 66
12. maj 2024 72
11. maj 2024 72
10. maj 2024 70
9. maj 2024 73
8. maj 2024 71
7. maj 2024 68
6. maj 2024 70
5. maj 2024 70
4. maj 2024 72
3. maj 2024 75
2. maj 2024 68
1. maj 2024 77
30. april 2024 82