Vedligeholdelsestekniker Daghold

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Søborg

Vil du være en del af Technical Support, Utility & Facility i en virksomhed med en unik indvirkning på det globale sundhedsvæsen? Grib denne mulighed for at blive en del af en hurtigt voksende virksomhed, klar til at investere i dig. Hos os vil du ikke blot få muligheden for at påvirke produktionen og udviklingen af vores produkter – du får også mulighed for at udvikle og styrke dine egne færdigheder.

Hvert 2. sekund hjælper vores produkter kirurger og sygeplejersker med at kontrollere blødninger og undgå komplikationer under operationer. Hos os og i kirurgien tæller hvert sekund – og vi har brug for dig på vores hold!

Vedligehold og fejlsøgning på produktions- og procesudstyr
Vi søger en ansvarsfuld vedligeholdelsestekniker i afdelingen, Technical Support. Du bliver en del af et engageret og fagligt dygtigt team på 12 medarbejdere. Vores hverdag bærer præg af god humor og højt humør - dette i en god og respektfuld tone. Du får en spændende og varieret hverdag med mangeartede opgaver, som består af planlagt vedligehold, projektopgaver samt fejlfinding på produktions- og procesudstyr. Vores udstyrspakke består af større og mindre procesanlæg og ligeledes udstyr til efterbearbejdning og behandling af vores produkter; skæring, tørring, sterilisering, pakkelinjer etc.

Vi arbejder tæt sammen med operatørerne, som betjener udstyret. Ligeledes arbejder vi tæt sammen med processpecialister og procesejere, som sikrer, at krav for både GMP, ISO 13485 og andre standarder overholdes. Du skal derfor være god til at kommunikere og samarbejde med mange forskellige interessenter.

Din rolle
Din hovedopgave er at sikre, at proces- og produktionsudstyr altid effektivt kan producere produkter af høj kvalitet. Dette ved grundige forebyggende vedligehold og systematisk tilgang til fejlfinding ifm. driftsforstyrrelser. Du har mod på at udfordre og videreudvikle på de eksisterende vedligeholdelsesprocedurer, for at gøre disse systemer endnu mere robuste.
• Vedligeholde og optimere proces- og produktionsudstyr
• Videreudvikling af systematiske vedligehold
• Fejlfinding og reparation af proces- og produktionsudstyr
• Bidrage og støtte projekter, når nye udstyr og anlæg skal implementeres
• Vedligeholde dokumentation for proces- og produktionsudstyr

Om dig
Din personlighed bærer præg af, at du er selvstændig, serviceminded og har en samvittighedsfuld tilgang til arbejdet. Samtidigt forventes det at du kan arbejde struktureret og besidder en udpræget kvalitetsbevidsthed samt ordenssans, hvilket også matcher resten af teamet.

Du har en systematisk tilgang til dine arbejdsopgaver og de udfordringer, som du møder i dit arbejde. Du forstår både at trække på din egen viden og dine kollegaer i udfordrende situationer. Du er en person, som brænder for faglige udfordringer, og samtidig søger at lære nye områder at kende, således at du med dine faglige kompetencer, kan gøre en forskel. Du er god “all round” teknisk anlagt, dvs. du trives med - og har erfaring med - både mekanisk, elektrisk og automationsteknisk arbejde.
• Relevant teknisk uddannelse, eksempelvis automatiktekniker, automatikmekaniker, maskinarbejder, industritekniker, flymekaniker eller lignende. Hvis du ikke ser dig som "all round" teknisk anlagt, så er det vigtigt at du er nysgerrig og har lyst til at lære nye emner - eventuelt efteruddanne dig inden for disse områder.
• Bred teknisk viden og gerne erfaring med vedligehold fra en produktionsvirksomhed
• Erfaring med vedligehold/service/justeringer. Eksempler: lejeskift, teknisk rengøring, smøring, justeringer ifm. omstillinger, justering/skift af elektriske komponenter (følere, relæer, kommunikationskort).
• Forståelse for efterlevelse af GMP og ISO-regler
• Erfaring med adfærd i renrumsområder er en fordel
• Kan kommunikere på dansk og engelsk
• Kan læse og forstå dansk og engelsk

Arbejdstid
Den normale arbejdstid er mandag til torsdag fra kl. 06.30 til 14.30 og fredag fra kl. 06.30 til 14.10, men vi tilbyder en fleksibel mødetid mellem kl. 06.00 og 07.00. Derudover skal teamet dække weekendproduktionen, hvor man er én tekniker på arbejde 12 timer lørdag og 12 timer søndag (begge dage fra kl. 07.00). I forbindelse med de 5-6 weekender du skal tage årlig, har du fri i hverdagene op til weekenden og mandagen efter. Du har medindflydelse på at planlægge dit weekendarbejde. Der vil være en oplæringstid afhængig af erfaringer, før man kan tage del i weekendarbejdet.

Vi tilbyder en spændende arbejdsplads, hvor du kan få reel indflydelse
Vi tilbyder et spændende og udfordrende job og en arbejdsplads med stærke værdier. Hvad det reelt betyder, bliver hurtigt tydeligt for vores nye medarbejdere. Vi er drevet af at skabe bedre resultater for patienterne, og vi tager vores værdier med på arbejde hver dag – vi bekymrer os om hinanden, vores miljø og vores kunder, og vi vinder for patienterne med innovative produkter af høj kvalitet. Du vil møde en dansk forankret virksomhed, der vokser i antallet af internationale kolleger og en måde at arbejde på, hvor hybrid, digital, læring og innovation er nøgleord. Og vi sætter en ære i at have det sjovt :-)

Et par facts og et lille stykke historie
Ferrosan Medical Devices udvikler og producerer hæmostatiske produkter, der anvendes til at standse blødninger under operationer, og udstyr til at foretage brystbiopsi. Vi er en international virksomhed med produkter registreret i mere end 100 lande. Vores produkter bliver markedsført i samarbejde med globale med-tech partnere. Nye ideer udvikles og modnes fra første tanke til færdigt produkt – og vi styrer virksomheden med et kompromisløst fokus på kvalitet baseret på gældende GMP-krav.

Har du lyst til en plads på holdet?
Send din ansøgning og CV senest den 27/04 2024. Vi læser ansøgningerne løbende, så tøv ikke med at sende den til os.
Spørgsmål? Kontakt Manager, Technical Support Peter Buhl Jensen på +[xxxxx]


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Søborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Søborg

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Vi har travlt, og vi søger nu nye kolleger til vores Transfer Pricing-afdeling.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København K

    Fri kontakt
    Associate til IT Risk Assurance. Vi vækster i Grant Thorntons IT Risk Assurance & Advisory Services, og søger derfor en nyuddannet kollega. I afdelingen beskæftiger vi os med IT-revision, afgivelse af IT-erklæringer (ISAE 3402, ISAE 3000 mv.
    • Øvrige
    • København K
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 5. maj 2024 København On-site. Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at hjælpe? Så tror vi på, at du er vores Bellboy på Scandic Spectrum. Vi ved, at du er skarp og handler hurtigt, når situationen kræver det.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Søborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Søborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
26. april 2024 80
25. april 2024 78
24. april 2024 78
23. april 2024 82
22. april 2024 84
21. april 2024 85
20. april 2024 87
19. april 2024 86
18. april 2024 81
17. april 2024 80
16. april 2024 80
15. april 2024 84
14. april 2024 82
13. april 2024 80
12. april 2024 80
11. april 2024 74
10. april 2024 77
9. april 2024 68
8. april 2024 69
7. april 2024 70
6. april 2024 71
5. april 2024 72
4. april 2024 74
3. april 2024 73
2. april 2024 74
1. april 2024 78
31. marts 2024 81
30. marts 2024 82
29. marts 2024 79
28. marts 2024 79
27. marts 2024 82