Afsnitsleder Næstved

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Sorø

Daglig leder søges til test- og vaccinationscenter Næstved

Vil du bidrage med at stå i spidsen for den store og vigtige podnings- og vaccine opgave, vi står med i covid-19 test/vaccinecentrene i en fremtidig organisering?

Har du indgående kendskab til Covid-19 arbejdet og er du en vellidt og kompetent leder?

Vi søger nemlig en dedikeret daglig leder til test- og vaccinationscenter Næstved, som kan udvikle og drifte centret, så tilpasninger ift. kerneopgaverne hele tiden svarer overens med de nationale -og politiske beslutninger. Vi går ikke på kompromis med service og kvalitet; borgeren skal føle sig velkommen og opleve faglig kvalitet i mødet med os.

Covid-19 organisationen i Region Sjælland er for nuværende i gang med en sammenlægning af test – og vaccinationscentrene fordelt i regionen. Fra disse centre betjenes også test og vaccination på andre matrikler. Derudover hører der en stor mobil enhed til hvert center, som gør, at vi kommer helt ud til de allermest sårbare borgere i Region Sjælland. Vi betjener et bredt udsnit af regionens borgere i alle aldre ift. vores kerneopgaven, som for nuværende er test og vaccine, men du skal forvente hele tiden at omstille centret til nye kerneopgaver og kapaciteter, som besluttes nationalt.

Vi hjælper hinanden hvis et center er belastet, dette for at borgerne altid kan forvente den bedst mulige service og kvalitet. Derfor skal du være god til at samarbejde på tværs af organisationen med de andre centre i regionen.

Hvem er du?

  • Du er en erfaren leder, gerne fra en offentlig organisation
  • Du har en stor ansvarlighed og beslutsomhed
  • Du har vilje og evne til at udvikle vaccinationscentret i takt med de nationale og politiske beslutninger meldes ud, og altid med borgeren for øje
  • Du er en god personaleleder, som forstår balancegangen mellem arbejdsliv og privatliv
  • Du tændes af et godt formål, og ”bider” dig fast i opgaven
  • Du tænker høj faglig standard, i alle arbejdsgange og udviklingsopgaver
  • Du er struktureret, systematisk og har sans for kompliceret koordinering
  • Du er konstruktiv og løsningsorienteret selv i kaos
  • Du har en evne til at få det bedste ud af alting
  • Du handler selvstændig men samtidig har erfaring med at skabe samarbejde internt i en ny organisation

Dit arbejdsområde

Du bliver ansvarlig for den faglige og personalemæssige drift og ledelse i test- og vaccinationscentret.

Du skal sikre en stabil drift både i vaccinecentret, men også i de udekørende funktioner.

Du skal sikre et godt og stabilt samarbejde med kontaktpersoner i kommuner ift aftaler og planlægning af initiativer til at bekæmpe covid-19.

Du skal sikre et godt arbejdsmiljø i centret

Du skal sikre overholdes af den økonomiske ramme, der er lagt for centret i samarbejde med din leder

Vi kan tilbyde dig

Et spændende job med udfordrende opgaver på et højt fagligt niveau i samarbejde med en dynamisk chef. En stilling, hvor du i høj grad selv er med til at præge og udvikle arbejdsområdet, og hvor du selv, inden for den givne ramme, udvikler funktionen.

En arbejdsplads, hvor arbejdet er baseret på et energisk, tværfagligt miljø sammen med dedikerede og dygtige afsnitsledere og kollegaer. Vores arbejdsklima er uformelt og præget af stort fagligt engagement og at der løftes i flok.

Løn og ansættelsesforhold

Der er tale om en fast fuldtidsstilling på 37 timer. Løn- og ansættelsesvilkår fastsættes i henhold til gældende relevant overenskomst. Stillingen ønskes besat hurtigst muligt. Ansættelsessamtalerne afholdes 1. eller 2. november 2021.

Har du spørgsmål til stillingen kan du kontakte funktionschef Hanne Schjøning på mail: [email protected] eller på mobil 93 56 90 70

Det Nære Sundhedsvæsen i Region Sjælland

Det Nære Sundhedsvæsen er en selvstændig virksomhed i Region Sjælland, der er etableret for at realisere strategien ”Sundhed tæt på dig”. Denne handler om at skabe let og lige adgang til bedre sundhed og behandling for alle borgere, ved bl.a. at flytte sundhedsydelser tættere på den enkelte. Organisationen har ansvaret for en række drifts- og udviklingsaktiviteter i samarbejde med sygehuse, praksissektor, kommuner og borgere med afsæt i Sundhedsaftalen. Desuden har Covid-19 Organisationen aktiviteter på flere matrikler, bl.a. i Regionshuset Sorø, i Næstved og i test/vaccinationscentre rundt i regionen.

Det Nære Sundhedsvæsen arbejder målrettet med udvikling af en forbedringskultur. Dataunderstøttelse af indsatser, systematiske metoder til optimering, ugentlige tavlemøder m.v. er nogle af de værktøjer der anvendes til at sikre overblik, koordinering, videndeling og læring.

Vi ser os selv som ambitiøse og modige, og vi har viljen til at blive endnu bedre – hver dag. Derfor går vi målrettet efter fagligt kompetente og udviklingsorienterede medarbejdere, som i et fællesskab bidrager med nytænkning og forbedringer til gavn for vores borgere.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Sorø.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Sorø
  • Lørdag den 30. oktober 2021

Lignende jobs

  • Øvrige (elev) i Kalundborg

    Om jobbet Og ønsker du at blive lærer på en skole i udvikling og med mulighed for to voksne i undervisningen? Så har du chancen nu! Vi har en lærerstilling til fastansættelse fra 1.august 202..
    • Øvrige
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Øvrige (vikar) på Midt-og Vestsjælland

    Brænder du for samarbejdet med frivillige, borgere og foreninger. Evner du at skabe forbindelse, begejstring og ejerskab med afsæt i de frivilliges og målgruppernes ønsker og behov? Kan du unders..
    • Øvrige
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info
  • Øvrige i Kalundborg

    Øvrige søges til organisation/virksomhed i 4400 Kalundborg
    • Øvrige
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Øvrige på Midt-og Vestsjælland

    Hjemmeplejen Ammershøj søger social- og sundhedshjælper i aftenvagt Skal du med på holdet som social- og sundhedshjælper i aftenvagt i Hjemmeplejen Ammershøj? Er du uddannet social- og sund..
    • Øvrige
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Sorø

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Sorø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
1. juni 2024 10
31. maj 2024 10
30. maj 2024 11
29. maj 2024 11
28. maj 2024 11
27. maj 2024 11
26. maj 2024 11
25. maj 2024 11
24. maj 2024 11
23. maj 2024 11
22. maj 2024 11
21. maj 2024 11
20. maj 2024 10
19. maj 2024 10
18. maj 2024 10
17. maj 2024 9
16. maj 2024 10
15. maj 2024 10
14. maj 2024 8
13. maj 2024 8
12. maj 2024 8
11. maj 2024 8
10. maj 2024 8
9. maj 2024 8
8. maj 2024 8
7. maj 2024 6
6. maj 2024 6
5. maj 2024 6
4. maj 2024 6
3. maj 2024 6
2. maj 2024 6