Chefkonsulent til ledelses- og udvalgsbetjening i Det Nære Sundhedsvæsen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Sorø

Brænder du får at koordinere politisk betjening af høj kvalitet i en udviklingsorienteret og ambitiøs organisation?
Er du som person målrettet, modig og dedikeret, så er stillingen som chefkonsulent muligvis noget for dig.

Region Sjællands strategi handler bl.a. om at sikre mere sundhed tæt på borgeren. Det Nære Sundhedsvæsen, som et af Region Sjællands 8 virksomhedsområder.
Visionen er at skabe let og lige adgang til bedre sundhed og behandling for alle borgere, ved bl.a. at flytte sundhedsydelser tættere på den enkelte med udvikling af digitale løsninger og udvidet diagnostik og behandling i eget hjem.

Det Nære Sundhedsvæsen har blandt andet ansvaret for samarbejde og udviklingsaktiviteter mellem sygehuse, praksissektor, kommuner og borgere med afsæt i Sundhedsaftalen. I de kommende år skal der etableres nærhospitaler og sundhedsklynger i regionen samt styrket fokus på folkesundhed, som det Nære Sundhedsvæsen er en væsentlig aktør i. Af højt prioriterede indsatser er oprettelse og drift af en ny lægevagtsmodel pr. 1. okt. 2022, koordinering af test- og vaccinationsprogrammet og udvikling af Regionens eHospital, der med virtuel support kan understøtte behandling i eget hjem og således forebygge indlæggelser.

Politisk betjening i Det Nære Sundhedsvæsen
Til ovennævnte programmer og indsatser følger solid politisk betjening, pressedækning og intern såvel som ekstern kommunikation, som varetages af sekretariatets politiske kontor, som bemandes af syv fagligt stærke konsulenter. Deres primære opgave er at understøtte den administrative og politiske ledelse gennem udarbejdelse af mødegrundlag til diverse politiske udvalg og via forberedelse og opfølgning på møder i den regionale organisation. Desuden forestår et stort udviklingsarbejde i samarbejdet med kommunerne målrettet de nationale udspil om det nære sundhedsvæsen. Det politiske kontor koordinerer også de mange løbende bestillinger fra regionens ledelsessekretariatet (eks. høringer fra Danske Regioner, ministerbesøg, oplæg i nationale fora mv.).

Der er fokus på at styrke kvaliteten af leverancerne ved bl.a. at øge de faglige kompetencer, blive tydelig på roller og ansvar og tilgå opgaveløsning proaktivt. Til det søges en chefkonsulent, som med stor selvstændighed og faglig erfaring inden for politisk sagsbehandling, kan sikre koordinering for den del af det politiske sekretariats opgaveportefølje. Den ugentlige drift styres via procestavlemøder, som sikrer flow, koordinering, gennemsigtighed og målrettet sparring ift. opgaveløsning.

Om jobbet - Vi tilbyder dig
Et spændende job med udfordrende opgaver på et højt fagligt niveau, med stor selvstændighed, indflydelse og ansvar i opgaveløsning og med udpræget mulighed for at udvikle sekretariatets kerneleverancer såvel som egne kompetencer.

Opgaver som skal løses omhandler bl.a. at styrke og udvikle det tværsektorielle samarbejde, hvor en række nationale reformer skal implementeres. Desuden skal den strategiske dagsorden for eHospitalet understøttes, ved proaktivt at identificere sager til den politiske dagsorden og hjælpe med udarbejdelsen af disse. Således vil du få et tæt samarbejde med chefen for de kliniske funktioner i eHospitalet.

Du vil møde dedikerede kollegaer med kort vej fra idé til handling og en kultur med åbenhed for nye idéer. Du vil referere til virksomhedsområdets administrative enhedschef.

Teamsamarbejde på tværs af ekspertise og enheder vægtes højt og her drives en forbedringskultur, hvor transparens ift. uhensigtsmæssigheder skaber næring til at udvikle den organisatoriske struktur og adfærd. Arbejdsklimaet er uformelt og præget af stort fagligt engagement, hvor der løftes i flok.

Kompetencer - vi forventer, at du:

  • Har en uddannelse på kandidatniveau – gerne cand.scient.adm, cand.scient.pol eller cand.polit
  • Har erfaring fra en politisk styret organisation (eks. fra en Styrelse, Danske Regioner el.lign.) og stort kendskab til sundhedsvæsenet. Politisk og strategisk forståelse er afgørende.
  • Har omfattende erfaring med politisk betjening; herunder udarbejdelse af sagsfremstillinger, beslutningsoplæg og præsentationer som slutprodukter.
  • Er stærkt i skriftlig formidling og kan vinkle dine produkter ift. rette kontekst.
  • Kan lede processer og organisere opgaver med mange interne og eksterne interessenter – bl.a. indenfor tværsektorielt samarbejde. Her er du struktureret, detalje- og resultatorienteret og udfordrer proces og indhold når relevant, så du på ansvarlig vis understøtter retning for organisationen.
  • Med din sans for planlægning, involvering og vedholdenhed, sikrer du leverancer til rette tid og kvalitet.
  • Kan koordinere opgaver og ressourcer, bevæge dig helt tæt på opgaveløsning og på nogle områder indgå i analyseopgaver.
  • Kan yde strategisk og administrativ rådgivning til ledelsen i forhold til sagsprocesser i en politisk kontekst.
  • Er en tydelig kommunikator, skriftligt såvel som mundtligt, som lægger vægt på at opbygge og værne om gode relationer internt og eksternt
  • Har pædagogisk erfaring ift. at lære din ekspertviden fra dig og evner at skabe rammerne for løbende forbedringer.
  • Er drivkraftig og uhøjtidelig og har en naturlig autoritet qua din faglighed. Du kan håndtere akutte, dynamiske arbejdsvilkår med en rolig og positiv attitude overfor dine samarbejdspartnere.
  • Er lydhør, reflekteret og evner at samarbejde på tværs af aktører internt såvel som eksternt indenfor det politiske sundhedsområde
  • Er fleksibel i opgaveløsning og kan trives i en omskiftelig hverdag
  • Værner om det sociale arbejdsfællesskab og prioriterer kollegial trivsel.

Om Det Nære Sundhedsvæsen
Det Nære Sundhedsvæsen er et virksomhedsområde i Region Sjælland, der er etableret for at realisere strategien ”Sundhed tæt på dig”, som er overskriften for alt, hvad der arbejdes med.
Den politiske dagsorden handler om at skabe større sammenhæng for borgerne i Region Sjælland i et sundhedsvæsen, hvor ydelserne rykker tættere på borgerens hverdagsliv og i stigende grad ud i eget hjem.
DNS har aktiviteter på flere matrikler, blandt andet i Regionshuset Sorø, i Næstved og i Test- og vaccinationscentrene rundt i regionen. I alt er der en medarbejderstab på mere end 2000 medarbejdere.
I Det Nære Sundhedsvæsen arbejdes målrettet med at udvikle en forbedringskultur. Dataunderstøttelse af indsatser, systematisk opfølgning og ugentlige tavlemøder er blandt de værktøjer, der anvendes for at sikre innovation, koordination, overblik, videndeling, læring og et godt arbejdsmiljø.
Udviklingsarbejdet sker i løbende dialog med borgerne i Region Sjælland, så indsatser er afstemt med forventninger og behov.

Løn og ansættelsesforhold
Stillingen er på 37 timer om ugen.
Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst.

Stillingen ønskes besat pr. 1. oktober 2022.
Ansættelsen finder sted i Det Nære Sundhedsvæsen, og det primære arbejdssted er Alleen 15, 4180 Sorø.

Yderlige oplysninger
Har du lyst til at høre mere om stillingen om de muligheder, der ligger i jobbet, så kontakt Funktionschef Tina Haar på [email protected]. Hvis du ønsker telefonisk kontakt, bedes du skrive dette i mailen, så vil vi ringe dig op.

Du kan læse mere om strategien ”Sundhed tæt på dig” og ”Sundhedsaftalen”, som danner grundlaget for vores vision.

Du kan også se vores organisationsdiagram.

Se præsentationsvideo af Det Nære Sundhedsvæsen her.

Ansøgning
Ansøgningsfristen er søndag den 21. august 2022.

Samtaler forventes afviklet torsdag den 25. august 2022.

Evt. 2. samtaler forventes afviklet fredag den 26. august 2022.

Sammen med din ansøgning og CV bedes du vedhæftet relevante eksamens- og uddannelsesbeviser.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Sorø.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.8.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Sorø
  • Søndag den 21. august 2022

Lignende jobs

  • Øvrige i Kalundborg

    Er du stærk inden for automatisering? Vil du være en del af en førsteklasses produktionsenhed og deltage fra starten af pakningen af [xxxxx]s nyeste produkter i et højt profileret projekt? S..
    • Øvrige
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Øvrige i Kalundborg

    Do you want to be a part of a dedicated team that takes pride in our work within QA (Quality Assurance) of API? Do you thrive in a role where you have a broad contact with our production? Then you .
    • Øvrige
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Øvrige i Kalundborg

    Are you interested in joining a committed team that values its role in Quality Assurance (QA) of Active Pharmaceutical Ingredients (API)? Do you thrive in a role where you have a broad contact with..
    • Øvrige
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Øvrige i Køge

    IntroduktionVil du spille en afgørende rolle for Europas største og hurtigst voksende detailkæde? Har du ledelsesevner og mod på at rykke dine butikker, dit team og dig selv fremad hver dag? Og..
    • Øvrige
    • Køge
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Sorø

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Sorø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
10. maj 2024 8
9. maj 2024 8
8. maj 2024 8
7. maj 2024 6
6. maj 2024 6
5. maj 2024 6
4. maj 2024 6
3. maj 2024 6
2. maj 2024 6
1. maj 2024 8
30. april 2024 8
29. april 2024 7
28. april 2024 7
27. april 2024 7
26. april 2024 7
25. april 2024 7
24. april 2024 8
23. april 2024 9
22. april 2024 9
21. april 2024 9
20. april 2024 9
19. april 2024 9
18. april 2024 10
17. april 2024 9
16. april 2024 9
15. april 2024 8
14. april 2024 8
13. april 2024 8
12. april 2024 9
11. april 2024 7
10. april 2024 7