Salgstekniker til Maskinfabrikken Esko i Støvring

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Støvring

Vi søger en stærk salgstekniker med solid kommerciel og teknisk forståelse til Maskinfabrikken Esko.

Brænder du for opsøgende salg, og formår du at skabe relationer og stå for den samlede salgsproces fra den 1. kundekontakt til tilbudsberegning - til endelig ordreindgåelse? - Har du lyst til at være en del af en dynamisk organisation, hvor der er kort vej fra idé til handling?

Maskinfabrikken Esko leverer kundespecifikke bearbejdede emner til kunder i hele landet. De har, med deres ca. 30 medarbejdere, et stort knowhow og en stærk position som underleverandør inden for bearbejdning i metal.

Virksomheden har en klar vækststrategi, og med en historie der går tilbage til 1978 har de vist, at de har styrken til at eksekvere. Du får således de optimale forhold, når du skal ud og opsøge nye kunder og udvikle samarbejdet med de eksisterende kunder.

Jobbet


Din primære opgave bliver at fastholde og øge Esko's salgsaktiviteter med en kompetent og kvalitativ rådgivning, hvor kunderne præsenteres for de helt rigtige løsninger til den ønskede tid. Du vil skulle behandle, afklare og beregne konkrete forespørgsler fra kunderne - med sparring fra kompetente kolleger både på kontoret og i produktionen.

Du får reference til virksomhedens salgschef.

Arbejdet udføres både på kontoret i Støvring og hos kunder i hele landet. Rejseaktivitet i Danmark vil være en del af jobbet.

Din profil


Du har en teknisk baggrund, hvor du har fundet løsninger og har opnået gode resultater. Har du en baggrund som maskinarbejder eller industritekniker vil det være en fordel, men ikke et krav. Du er udpræget salgs- og kundeorienteret, men har samtidig en praktisk og nysgerrig tilgang til kunderne, deres emner og de produkter emnerne indgår i. Du arbejder struktureret, og med en høj grad af frihed tilrettelægger du selv din hverdag - med fuld fokus på deadlines, tilbud, opfølgning osv.

Du kan desuden nikke genkendende til flg.:

  • Initiativrig og typen der "viser vejen frem"
  • Vedholdende - opfølgning på tilbud er helt naturligt
  • Fuld fortrolig med IT
  • Energisk og relationsskabende
  • Ansvarsfuld og udviklingsorienteret
  • Holdspiller

Du tilbydes


En nøglestilling i en spændende vækstvirksomhed, hvor barren sættes højt og med et konstant fokus på udvikling. Du har stor indflydelse og frihed til at præge din egen hverdag. Samtidig indgår du i en virksomhed med engagerede og kompetente kollegaer, der brænder for at yde en god service.

Herudover; en attraktiv, god fast løn med pension og sundhedsordning.

Lyder det interessant?


[email protected].

Stillingen besættes snarest, men vi venter gerne på den rette.

Maskinfabrikken Esko A/S mission er at forsyne danske og internationale virksomheder med maskinbearbejdede komponenter såvel som at løse serviceopgaver på en sådan måde, at det altid skaber fuld værdi og tryghed for kunderne samt langvarige relationer.

Det er afgørende altid at leve op til kundernes og leverandørernes positive forventninger og fremtræde som deres naturlige valg. Ordentlighed i processerne og konstruktiv dialog med både kunder, leverandører - og ikke mindst internt imellem kolleger - er afgørende for succesen. For at tiltrække de rigtige medarbejdere gør de meget ud af at være en spændende og udfordrende arbejdsplads, hvor der er styr på hverdagen, og hvor man respekterer og nyttiggør menneskelig forskellighed og tager vare på hinanden.

Se mere på: www.esko.dk



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Støvring.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Støvring

Lignende jobs

  • Øvrige i Aalborg Øst

    Erfaren medarbejder til myndighed, miljøvurdering og miljøkonsekvensvurderingOm stillingenArtelia A/S søger en erfaren ingeniør/landinspektør el. lign. der ser sig selv som en specialist, d..
    • Øvrige
    • Aalborg Øst
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i Aalborg

    Studiemedhjælper til HK Nordjylland Vi kan garantere et sjovt – og til tider anderledes – studiejob, hvor du som en del af teamet er med til at sætte dit præg på, hvad der skal ske på de forskell..
    • Øvrige
    • Aalborg
    Få mere info
  • Øvrige i Aalborg

    Øvrige søges til organisation/virksomhed i 9000 Aalborg
    • Øvrige
    • Aalborg
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i Aalborg Øst

    Er du en ambitiøs studerende med flair for økonomistyring og en interesse for IT? Vil du gerne udvikle dine kompetencer inden for Business Controlling/Finance Partnering og være en del af et dynami..
    • Øvrige
    • Aalborg Øst
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Støvring

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Støvring over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1
4. juni 2024 1
3. juni 2024 1
2. juni 2024 1
1. juni 2024 1
31. maj 2024 1
30. maj 2024 1
29. maj 2024 1
28. maj 2024 1
27. maj 2024 1
26. maj 2024 1
25. maj 2024 1
24. maj 2024 1
23. maj 2024 2
22. maj 2024 2
21. maj 2024 1
20. maj 2024 2
19. maj 2024 2
18. maj 2024 2
17. maj 2024 1
16. maj 2024 1
15. maj 2024 1
14. maj 2024 1