Rekrutteringsfirma

Fagchef til nyoprettet emballagesektion i Elretur

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Storkøbenhavn

Er du interesseret i udvikling og bæredygtighed? Har du affaldsteknisk indsigt i emballage og ved du noget om emballagedesign og -brug? Så bliv en del af Danmarks førende kollektive ordning for elektrisk- og elektroniskprodukter samt batterier og emballage, og brug din faglige ekspertise i kampen for den grønne omstilling.

Til det nyoprettede forretningsområde; emballage søger vi en fagchef, der kan tage det overordnede faglige ansvar for emballage hos Elretur. Du vil få det faglige ansvar for en separat og nyoprettet funktion, der skal varetage den faglige del af producentansvaret for emballage for såvel vores nuværende som kommende medlemmer.

Elretur søger dig, der har erfaring, og som er faglig stærk. Du besidder stor indsigt i den affaldstekniske del af emballageområdet. Dig, som forstår de affaldstekniske mekanismer og processer. Dig, som brænder for at omsætte regler til konkrete løsninger og forslag til gavn for erhvervslivet, klimaet og miljøet.

Som fagchef vil du i dagligdagen blive understøttet af fællessekretariatet, der, foruden sekretariatsbetjening, bistår med at skabe og formidle indsigtsforståelse omkring emballageaffald til vores medlemmer og omverden.

Du vil blive en del af et dynamisk team i en organisation i vækst med tæt daglig kontakt til erhvervsvirksomheder, myndigheder og samarbejdspartnere og får således en bred intern og ekstern berøringsflade.

Om Elretur
Vi er et effektivt og erfarent sekretariat i vækst. Vi brænder for at servicere vores medlemmer og for at være med til at sikre et godt, bæredygtigt miljø.

Vores mere end 950 medlemsvirksomheder (producenter og importører af elektrisk udstyr), og inden længe også emballagebrugere, er centrale i Elreturs virke. På deres vegne sørger vi for indsamling og genanvendelse af ca. 80% af elektronikaffaldet og udtjente batterier fra danske husholdninger.

Vi har en meget bred samarbejdsflade, der, udover vores medlemsvirksomheder bl.a. tæller kommuner, myndigheder, brancheforeninger, europæiske netværk og affaldsoperatører.

Om jobbet
Med base på vores kontor i Taastrup, og med reference til vores direktør, skal du arbejde selvstændigt med at lede de faglige aktiviteter på emballageområdet.

Som fagchef vil du bl.a. varetage opgaver som:
  • forretningsudvikling indenfor producentansvaret for emballage
  • projektleder for implementeringen af producentansvaret og senere fagansvarlig
  • omsætte regler og lovgivning til løsninger, herunder forslag og anbefalinger til tekniske eller IT-mæssige systemer og analyser.
  • bidrage med kommercielle anbefalinger og rådgivning, herunder prissætning og forhandling internt såvel som eksternt.
  • sikre medlemstilgang og fastholdelse af disse
  • fagansvarlig for tekniske aspekter, processer, rådgivning, aftaler og performance i forbindelse udførelsen af producentansvaret.
  • indfrielse af rammevilkår i forbindelse med bl.a. indsamling, registrering, genanvendelse af emballage affald
  • i samarbejde med direktøren indgår du i teamet om udbud af indsamlingen og oparbejdningen af emballageaffaldet
  • deltage i forskellige mødefora om emballage og producentansvaret

Du vil få et nøgleansvar både internt og eksternt, og det forventes, at du sætter dig ind i den nye viden, der løbende opstår i en branche under stor udvikling, samt at du tilsikrer en struktureret videreformidling både internt samt eksternt til vores medlemmer.

Der vil være store muligheder for selv at påvirke, forme og udvikle rollen i en branche præget af stor offentlig bevågenhed og samfundsrelevans.

Om dig
Overordnet interesserer du dig for klimadagsordnen og følger med i den løbende udvikling af relevant praksis og lovgivning. Det er væsentligt, at du er fagligt stærkt funderet, men også at du er analytisk, struktureret og nysgerrig. Vi forestiller os, at du har en faglig relevant baggrund kombineret med praktisk erfaring indenfor emballageområdet, og at du er vant til at arbejde med bæredygtighed i den sammenhæng.

Du tænker i processer og løsninger, og du er i stand til at formidle dine budskaber overfor producenter og importører af emballerede produkter.

Vi ser gerne, at du har:
  • viden og indsigt i emballageområdet i forhold til især den affaldstekniske del af området
  • har indsigt i samt forståelse for, de generelle affaldstekniske mekanismer - End of Life forståelse.
  • vant til dialog med myndigheder og kommercielle interessenter, hvor du nemt forstår sammenhæng, behov og muligheder.
  • indsigt i samt forståelse for kommercielle aspekter, herunder prissætning og forhandling.
  • relevant erfaring fra arbejde i industrien og/eller konsulentbranchen, hvor du har arbejdet med emballage, bæredygtighed, klima og den grønne omstilling.
  • trives i en rolle med et bredt ansvar og en stor berøringsflade

Ansøgning
I denne ansættelsesproces bliver vi assisteret af European Search Company. Hvis du har spørgsmål, kan du derfor kontakte Brian Ranvits på, +45 2048 0548 eller via [email protected]

Vi vil løbende indkalde kandidater til samtaler, og vi opfordrer derfor alle interesserede til at ansøge snarest muligt. Ansøgning, CV og eventuelle relevante bilag fremsendes elektronisk via nedenstående ansøgningsknap.

Om Elretur
Elretur er Danmarks største kollektivordning, som repræsenterer mange forskellige brancher og virksomhedstyper. Vi håndterer producentansvaret for elektrisk og elektronisk udstyr (WEEE) samt batterier på vegne af vores mere end 950 medlemmer. Og fra 1. januar 2025 håndteres Elretur også producentansvaret for emballage.

Elretur er stiftet i 2005 og er en nonprofitorganisation og sørger med andre ord for en ansvarlig og omkostningseffektiv indsamling og håndtering af ca. 80% af det elektronik- og batteriaffald, der afleveres på landets genbrugspladser. Du har sikkert set vores containere på din lokale genbrugsplads.

Du kan læse mere om Elretur på www.elretur.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Storkøbenhavn

Jobbet er oprettet på vores service den 2.11.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Storkøbenhavn

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Karnov Group Danmark har til huse i lækre faciliteter i hjertet af København. Har du evnerne, har vi mulighederne og arbejdspladsen. I Karnov Group modtager vi meget gerne uopfordrede ansøgninger til fuldtids - såvel som deltidsstillinger.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København K

    Fri kontakt
    Associate til IT Risk Assurance. Vi vækster i Grant Thorntons IT Risk Assurance & Advisory Services, og søger derfor en nyuddannet kollega. I afdelingen beskæftiger vi os med IT-revision, afgivelse af IT-erklæringer (ISAE 3402, ISAE 3000 mv.
    • Øvrige
    • København K
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Vil du arbejde med grøn omstilling af transporten og analyser af mobilitet? Vil du lære mere om politisk interessevaretagelse? Så har du mulighed for at blive en del af et stærkt team i Danmarks største erhvervsorganisation for transport.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Storkøbenhavn

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Storkøbenhavn over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige i Storkøbenhavn.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Storkøbenhavn over tid

Dato Alle jobs som øvrige
14. maj 2024 2044
13. maj 2024 1984
12. maj 2024 2038
11. maj 2024 2035
10. maj 2024 2047
9. maj 2024 2047
8. maj 2024 2022
7. maj 2024 1991
6. maj 2024 1973
5. maj 2024 1985
4. maj 2024 1990
3. maj 2024 1928
2. maj 2024 1939
1. maj 2024 1979
30. april 2024 1980
29. april 2024 1817
28. april 2024 1875
27. april 2024 1877
26. april 2024 1887
25. april 2024 1879
24. april 2024 1896
23. april 2024 1875
22. april 2024 1921
21. april 2024 1929
20. april 2024 1941
19. april 2024 1936
18. april 2024 1905
17. april 2024 1866
16. april 2024 1840
15. april 2024 1888
14. april 2024 1922