Tekniker til reparation og vedligeholdelse af sømpistoler, bindemaskiner mv.

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Sunds

Tekniker til reparation og vedligeholdelse af sømpistoler, bindemaskiner mv.

Baggrund som mekaniker, elektromekaniker, servicetekniker eller lign.


Har du hænderne skruet godt på? Og lyder det interessant at arbejde med reparation og vedligeholdelse af forskellige befæstelsesværktøjer til byggebranchen? Så er dette måske jobbet for dig...

Reparation og vedligeholdelse af TJEP befæstelsesværktøjer
Hos Kyocera Unimerco Fastening sælger vi ikke blot TJEP befæstelsesværktøjer til den professionelle håndværker i ind- og udland - vi rådgiver, reparerer og vedligeholder også løbende de købte værktøjer og dermed forlænger værktøjernes levetid i rigtig mange år.

Det sker på vores serviceværksted i Sunds, hvor 10 fagligt dygtige og humørfyldte teknikere arbejder og årligt modtager, reparerer og vedligeholder ca. 12.500 sømpistoler, bindemaskiner og øvrige befæstelsesværktøjer på el-, trykluft og gas.

Vi har høj fokus på kundetilfredshed og gør vores yderste for, at kunderne får deres værktøjer retur i nyserviceret stand så hurtigt som muligt. Ofte betyder det, at værktøjerne repareres og returneres samme dag, som vi modtager dem på værkstedet.

Jobbet
Netop nu søger vi en ny kollega til afdelingen, som efter en grundig introduktion og oplæring selvstændigt og omhyggeligt foretager reparations- og vedligeholdelsesopgaver af værktøjerne.

Du står side om side ved reparationsborde med dine erfarne kolleger og har derfor altid gode muligheder for at få sparring og spørge til råds på nye og/eller komplekse opgaver.

I jobbet får du også tæt sparring fra vores interne og eksterne salgsteknikere, som typisk har den direkte kontakt til vores kunder, ligesom du også engang imellem selv direkte er i telefonisk kontakt med kunderne og bl.a. skal rådgive håndværkerne på byggepladsen i et af vores værktøjer.

Kvalifikationer

  • Du har formentligt en faglig baggrund som mekaniker, elektromekaniker, servicetekniker eller lign. Din faglige baggrund er dog ikke afgørende, da det er vigtigere, at du har hænderne skruet godt på, har teknisk snilde og flair for fejlfinding samt er omhyggelig og kvalitetsbevidst.
  • Du har et godt og smittende humør, som bidrager til den gode stemning på værkstedet, og du sætter en ære i at give dine kunder en god service, så de benytter os igen.
  • Du er fleksibel – både ift. typer af arbejdsopgaver og tid – så du er altid klar på nye faglige udfordringer såvel som overarbejde ved behov.
  • Da vores kunder både befinder sig i ind- og udland, herunder Tyskland, Østrig mv., taler og skriver du engelsk på et fornuftigt niveau. Taler du også tysk, er det kun en fordel.

Bliv en del af et godt hold
Vi er ambitiøse og engagerede og står sammen om at skabe gode resultater – men med respekt for hinanden, det samfund vi er en del af og det gode arbejdsliv. Vi tror på, at et godt arbejdsliv er en vigtig del af en god tilværelse.

Vi serverer sunde måltider i vores medarbejderrestaurant, har overskudsdeling, fitnessrum og fysioterapeut m.v. – men ved også, at det kun er noget værd, hvis du hver dag møder dygtige, humørfyldte og forskellige kolleger og ledere, som ser dig, støtter dig og stiller krav i et motiverende samarbejde.

Efter arbejde kan du møde dine kolleger i en af vores mange klubber og dyrke din interesse for bl.a. cykling, løb, yoga, jagt, golf, multimedia og meget mere.

Om os
Du bliver en del af en international koncern, der blev grundlagt i 1964. Siden 2011 har vi været en del af det globale konglomerat Kyocera, der i dag beskæftiger mere end 76.000 medarbejdere på verdensplan på tværs af forskellige produktområder.

Kyocera Unimerco Fastening er markedsledende i Danmark indenfor befæstelsesmarkedet på vores produktområde, der bl.a. omfatter komplette programmer i søm-, klamme- og dykkerpistoler samt jernbindemaskiner med tilhørende fasteners. Programmet er sourcet hos nøgleleverandører i Europa og Asien, og vores produktorganisation og teknikere arbejder tæt sammen med leverandørernes udviklingsafdelinger.

Vi beskæftiger 65 medarbejdere i Danmark, hvoraf størstedelen arbejder ud fra vores hovedkontor i Sunds ved Herning.

Vil du vide mere?
Ønsker du at vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Technical Service Manager Ole Bertelsen eller HR Manager Lotte Nyegaard Wedel på tlf. 97 14 14 11.

Vær opmærksom på, at vi ikke har ansøgningsfrist på stillingen. Vi behandler de indkomne ansøgninger og indkalder til samtaler løbende.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Sunds.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Sunds

Lignende jobs

  • Øvrige i Holstebro

    Øvrige søges til organisation/virksomhed i 7500 Holstebro
    • Øvrige
    • Holstebro
    Få mere info
  • Øvrige i Engesvang

    Sætter du en ære i at have styr på detaljerne, og har du en naturlig forståelse for, hvordan det du udfører, påvirker resten af organisationen? Kan du håndtere og forstå teknisk information, og k..
    • Øvrige
    • Engesvang
    Få mere info
  • Øvrige i Engesvang

    Motiveres du af en spændende stilling, hvor du får en vigtig rolle i at sikre korrekt og effektiv toldbehandling, og hvor der også er et naturligt fokus på at optimere på vores internationale forse..
    • Øvrige
    • Engesvang
    Få mere info
  • Øvrige i Vestjylland

    Vi søger engagerede weekend og ferieafløsere til vores Kompleksaflastningsenhed på Bøgelund i Tarm. Vi vægter faglighed højt og vil gerne have du har en sundhedsfaglig uddannelse eller er i gan..
    • Øvrige
    • Vestjylland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Sunds

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Sunds over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
1. maj 2024 1
30. april 2024 1
29. april 2024 1
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1
11. april 2024 1
10. april 2024 1
9. april 2024 1
8. april 2024 1
7. april 2024 1