Politisk interesseret generalist søges til Ledelsessekretariat

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Valby

Har du lyst til at arbejde i spændingsfeltet mellem politik og jura? Og trives du med at have mange bolde i luften og en stor kontaktflade? Så er du måske vores nye kollega til Ledelsessekretariatet i Styrelsen for International Rekruttering og Integration (SIRI).

Din nye hverdag

Du vil blive en del af Ledelsessekretariatet i SIRI, hvor du får 9 meget engagerede kollegaer med forskellige erfaringer, uddannelser og opgaver. Du vil blive en del af team Politik, Organisation og Koordinering, som bl.a. er ansvarlig for at kvalificere bestillinger fra departementet og andre myndigheder samt tværgående projekter inden for strategi- og organisationsudvikling. Du vil sammen med dine kolleger få den koordinerende rolle i en lang række generelle opgaver, bestillinger og projekter på tværs af SIRI’s organisation, f. eks. koordinere høringssvar på store lovforslag, udarbejde materiale til direktionens møder, bistå ved organisationsændringer m.m.

Ledelsessekretariatet er placeret tæt på direktionen, og det vil du også kunne mærke i dit arbejde. Du vil både kunne mærke de politiske påvirkninger, samtidig med at du vil få et unikt indblik i driften og udviklingen af en organisation, herunder i økonomiske, ledelsesmæssige og personalemæssige udfordringer.

Du refererer til chefen for Ledelsessekretariatet, men kommer naturligt til at have en løbende og tæt dialog med direktionen samt husets ledere vedrørende de opgaver, som du får det koordinerende ansvar for.

I Ledelsessekretariatet håndterer vi endvidere pressehenvendelser, ledelses-, strategi- og organisationsudvikling, tilrettelæggelse af onboarding af nye medarbejdere, facility management og meget mere.

Hvad kan vi tilbyde

Du vil blive en del af et kontor og en styrelse, hvor der er stor fokus på din trivsel samt din personlige og faglige udvikling med en tilstedeværende og tilgængelig ledelse.

SIRI er kendetegnet ved at være et stort fællesskab, hvor faglighed, effektivitet og vores brugere er i fokus, og hvor der ikke er langt fra studenten til direktøren. Vi er gode til at samarbejde på tværs og formår at balancere arbejdet med privatlivet.

Vi tilbyder desuden en fleksibel arbejdstid med betalt frokostpause, og mulighed for at arbejde hjemme, når det giver mening i forhold til dine opgaver.

Vores forventninger til dig

Du har en relevant samfundsvidenskabelig uddannelsesbaggrund fx cand.scient.pol., cand.jur. eller lignende. Du har gerne et par års erfaring fra en større organisation. Det er en fordel, men ikke et krav, hvis du har kendskab til det politiske system og de politiske processer.

Derudover ser vi gerne, at du:

  • er selvstændig og proaktiv i din opgavevaretagelse og kan håndtere en varieret portefølje, der stiller forskellige krav til dine kompetencer
  • er udadvendt og fleksibel, da dit job i udpræget grad kræver et tæt samarbejde med et bredt udsnit af dine kolleger, der arbejder med vidt forskellige opgaver
  • har stærke skriftlige og mundtlige kompetencer

Løn- og ansættelsesvilkår

Du ansættes efter overenskomst for akademikere i staten og vil blive indplaceret som fuldmægtig eller konsulent på baggrund af dine kvalifikationer og erfaring. Der er mulighed for at forhandle tillæg, der matcher dine kvalifikationer.

Ansættelsesområdet er Udlændinge- og Integrationsministeriet med tilhørende institutioner, og arbejdsstedet er Styrelsen for International Rekruttering og Integration, Carl Jacobsens Vej 39, 2500 Valby.

Stillingen er en fast stilling på fuldtid med gennemsnitligt 37 timer om ugen.

Du skal være sikkerhedsgodkendt til HEMMELIGT for at arbejde i denne stilling, og kunne opretholde denne under hele din ansættelse. Du kan læse om, hvordan vi behandler dine persondata her. [linket: https://uim.dk/behandling-af-dine-personoplysninger/}

Yderligere information

SIRI er en styrelse under Udlændinge- og Integrationsministeriet. Vi behandler ansøgninger om opholds- og arbejdstilladelse til udlændinge fra hele verden, som vil arbejde eller studere i Danmark. Vi sikrer EU-borgere nem og hurtig adgang til Danmark. Vi vejleder kommunerne om integration og forebyggelse, og vi udarbejder prøver i dansk og viden om Danmark.

Læs mere om SIRI og Ledelsessekretariatet her.

Kontakt os

Har du spørgsmål i øvrigt, er du velkommen til at kontakte konstitueret enhedschef Maria Cecilie Krastrup på telefonnummer 72 14 28 49 eller på e-mail [email protected].

Søg stillingen

Klik på knappen i højre side og upload din ansøgning, eksamensbevis mv. senest mandag den 18. september 2023, kl. 12.00.

Vi forventer at holde samtaler i uge 38.

Ligestilling i alle dens aspekter er vigtig. Derfor opfordres alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn, alder og lign. til at søge stillingen. Udlændinge- og Integrationsministeriet er medlem af Foreningen Lige Adgang.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Valby.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.9.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Valby
  • Mandag den 18. september 2023

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København K

    Fri kontakt
    Associate til IT Risk Assurance. Vi vækster i Grant Thorntons IT Risk Assurance & Advisory Services, og søger derfor en nyuddannet kollega. I afdelingen beskæftiger vi os med IT-revision, afgivelse af IT-erklæringer (ISAE 3402, ISAE 3000 mv.
    • Øvrige
    • København K
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 12. juni 2024 København On-site. Er du ambitiøs og målrettet og god til at håndtere alverdens spørgsmål, så tror vi på, at du er vores nye Shiftleader på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar, har overblik og handler hurtigt, når det gælder.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København V

    Fri kontakt
    Nu har du chancen for at ”låne” dette spændende job i omkring 8 måneder, når vores kollega skal på barsel. Brænder du for at arbejde med politikformulering og interessevaretagelse vedrørende regler og administrative forhold for internationale medarbejdere, så er det lige noget for dig. Om jobbet.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Valby

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Valby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
22. maj 2024 15
21. maj 2024 16
20. maj 2024 16
19. maj 2024 15
18. maj 2024 15
17. maj 2024 14
16. maj 2024 16
15. maj 2024 18
14. maj 2024 18
13. maj 2024 18
12. maj 2024 21
11. maj 2024 21
10. maj 2024 20
9. maj 2024 20
8. maj 2024 19
7. maj 2024 19
6. maj 2024 18
5. maj 2024 20
4. maj 2024 20
3. maj 2024 19
2. maj 2024 19
1. maj 2024 21
30. april 2024 20
29. april 2024 19
28. april 2024 18
27. april 2024 19
26. april 2024 19
25. april 2024 19
24. april 2024 18
23. april 2024 18
22. april 2024 18