Studentermedhjælper Bæredygtighed

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - Vissenbjerg

Er du interesseret i den grønne omstilling og er du nysgerrig på, hvordan data driver udviklingen inden for affaldsbranchen, er det dig vi leder efter. Hvis du sætter pris på gode kollegaer, som er helt nede på jorden, med en vis mængde affaldsnørderi og engagement, frihed og gode karrieremuligheder, er det måske os, du leder efter.
Stena Recycling er Nordens største genvindingsvirksomhed. Vi har mere end 80 års erfaring i en konstant foranderlig genanvendelsesbranche og har viden og ekspertise til at gå forrest i udviklingen af bæredygtige løsninger inden for genanvendelse.
En strategisk vigtig opgave
Vi har et konkret mål om at løfte mere affald op i affaldshirakiet. Det vil vi bl.a. gøre ved at synliggøre potentialer for vores kunder gennem analyser af affaldsdata, samt råd og vejledning. Det er en vigtig og spændende opgave, som vil have stor synlighed hos Stena og hos vores kunder.
Yderligere har vi en vigtig opgave med forbedring af indberetning til Affaldsdatasystemet, som også vil være en del af jobbeskrivelsen.
Din opgave vil være

At supportere vores dataspecialist og sælgere med at analyse og visualisere vores kunders affaldsdata.
At foretage forbedringer af indberetninger til affaldsdatasystemet
At bistå med øvrige administrative opgaver

Dine kompetencer
Vi forestiller os at du er i gang med overbygningen på et kandidatstudie. Hvad det er for et studie er knapt så vigtigt. Det vigtigste er at du er struktureret, er god til Excel og gerne Power BI. Derudover er det vigtigt at du er i stand til og har en interesse i formidling.
Det vil være en fordel hvis du er har noget kendskab til affaldsområdet og/eller bæredygtighed. Derudover ser vi gerne at du er udadvendt og vant til at arbejde selvstændigt.
I Stena Recycling arbejder vi ud fra et mind set - ”It starts with me”. Din rejse hos Stena Recycling begynder hos dig med dine evner, ambitioner og udvikling. Som arbejdsplads bestræber vi os på at skabe de bedste rammer med plads til faglig og personlig udvikling. At vokse med jobbet gør dig og Stena Recycling stærkere. Derfor begynder det hele med medarbejderen i centrum. Du skal turde gå forrest, være nysgerrig og opmærksom.
Du bliver en del af et godt team
Stillingen er placeret i vores Bæredygtighedsafdeling, men der vil være en tæt kontakt til vores produktområder og til vores internationale kollegaer i resten af Stena Recycling gruppen.
Hos Stena Recycling bliver du en del af en branche, som bevæger sig konstant. Omgangstonen er uformel, fællesskabet vægtes højt og samarbejde endnu højere. Der er desuden stor frihed og fleksibilitet i stillingen.
Du bliver en del af en afdeling på tre medarbejdere med høj faglighed, tillid, engagement og holdånd. Vi har fokus på, i fællesskab, at sætte klare realistiske mål, som vi løbende følger op på. Det er vigtigt for os at arbejdsmængde og ansvar står mål med arbejdstid og kompetencer. Vi er gode til at fejre både når det lykkes og når det ikke gør. For der skal være plads til at prøve noget af. Vi evaluerer løbende samarbejdet i teamet og er gode til at hjælpe hinanden med stort og småt.
Stillingen er som udgangspunkt placeret i Vissenbjerg, tæt på Odense. Der vil være mulighed for at arbejde hjemme nogle dage.
Ansøgningsfrist
Ansøgningsfristen er 13. november 2023, men vi holder løbende samtaler, og er klar til at sige “velkommen til”, når vi møder den rigtige kandidat – så vent ikke med at søge jobbet via vores hjemmeside, hvis du mener, vi er et match. Tiltrædelse senest 1. januar 2024.
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Teamleder for Bæredygtighed Rebecca Asha Skjødt på [email protected] eller tlf.: 31911104
Vi glæder os til at høre fra dig.

Det starter med dig!
Når du træder ind i Stena Recycling, har du en sjælden mulighed for både at udvikle din karriere og være med til at skabe en bedre fremtid for os alle. De fleste steder kan begreber som bæredygtighed og klima godt blive lidt abstrakte. Hos os er det superkonkret og lige netop det, vi har arbejdet med i rigtig mange år.
I Stena gør vi ikke tingene unødigt komplekse. Har du en god idé, og kan vi se, at den skaber værdi hos os eller hos kunderne, så er banen din. We care er vores måske vigtigste værdi, som alle ca. 3.500 kolleger i 9 lande kan spejle sig i. Det gælder fra sikkerhed – som altid er prioritet nummer 1 – til daglig interesse og omsorg for ens kolleger. I Danmark er vi ca. 430 medarbejdere fordelt på 17 filialer. Skal du være den næste så bare husk, at hos Stena starter alting med dig. Læs mere på stenarecycling.dk/karriere


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Vissenbjerg.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Vissenbjerg
  • Mandag den 13. november 2023

Lignende jobs

  • Øvrige i Odense SØ

    ApplyDo you want to manage digital advertising campaigns across various social media platforms? Then you have the opportunity to drive impactful marketing initiatives and contribute to our miss..
    • Øvrige
    • Odense SØ
    Få mere info
  • Øvrige på Fyn

    Produkt- og Reguleringsansvarlig / PSRA-officer, til en førende international koncern indenfor byggematerialer.Er du klar til at påtage dig en vigtig rolle i udvikling og implementering af en pro..
    • Øvrige
    • Fyn
    Få mere info
  • Øvrige i Odense SØ

    ApplyDo you want to play a key role in the development of installation of playgrounds and outdoor sports and fitness solutions? If you thrive on optimizing processes, developing guidelines, and..
    • Øvrige
    • Odense SØ
    Få mere info
  • Øvrige i Odense

    Har du flair for at yde ekstraordinær kundeservice, og kunne du tænke dig at blive del af en eksklusiv BMW og MINI forhandlerkæde, hvor kvalitet og solidt samarbejde er i højsædet? Så er du muligvi..
    • Øvrige
    • Odense
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Vissenbjerg

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Vissenbjerg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
1. juni 2024 0
31. maj 2024 0
30. maj 2024 0
29. maj 2024 0
28. maj 2024 0
27. maj 2024 0
26. maj 2024 0
25. maj 2024 0
24. maj 2024 0
23. maj 2024 0
22. maj 2024 0
21. maj 2024 0
20. maj 2024 0
19. maj 2024 0
18. maj 2024 0
17. maj 2024 0
16. maj 2024 0
15. maj 2024 0
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0