Teamleder til Natur & Vand i [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vordingborg

Vi søger en dygtig leder til at være en del af udviklingen i en af landets smukkeste kommuner, og være med til at beskytte og forbedre vores natur og vandmiljø. Hvis det tænder en gnist i dig at lede mange forskellige fagligheder, og hvis du har erfaring inden for miljø- og naturområdet, så er du måske lige den person, vi mangler.

Natur & Vand
1. januar trådte en ny organisationsstruktur i kraft, og i det nye Center for Vej, Natur og Miljø er der under afdelingen for Natur & Miljø etableret to nye teams, et Miljøteam og et Natur- & Vandteam. Vi søger derfor en engageret teamleder til vores Natur- & Vandteam på p.t. 20 medarbejdere med faggrupperne: Spildevand, Drikkevand, Vandløb, VVM, Natur- og Friluft.

Vi varetager opgaver inden for bl.a. Naturbeskyttelsesloven, Vandløbsloven, Kystbeskyttelsesloven, Miljøbeskyttelsesloven og Vandforsyningsloven. Vi har travlt med mange spændende opgaver, bl.a. udbygningen af kommunens erhvervshavn, implementering af spildevandsplan, vandløbsregulativrevision, vandplan- og Natura2000- handlingsplaner, kystsikring, og store EU-projekter på naturområdet. Og selvfølgelig implementeringen af den nye organisationsstruktur.

Det daglige arbejde foregår i en uformel atmosfære i en til tider hektisk hverdag med gode muligheder for faglig og personlig udvikling. Vi baserer vores samarbejde på dialog og tillid, samt et stærkt engagement i udviklingen af kommunens mange facetter med det mål at skabe synergi mellem klima-, miljø- og naturprojekter. Samtidig arbejder vi for at balancere hensynene til beskyttelsen af miljøet og naturen, og hensynene til byggeri, turisme og erhvervslivets udvikling samt borgernes udfoldelsesmuligheder.

Dine arbejdsopgaver
Opgaveporteføljen er mangfoldig, og du vil som teamleder få indflydelse på, hvordan opgaveporteføljen skal udvikles i takt med behov og resultater. Afdelingen beskæftiger sig med mange forskellige faglige områder og arbejder sammen med mange interessenter både internt og eksternt. Vi lægger derfor særlig stor vægt på tværgående og tværfagligt samarbejde.

Teamlederen refererer til fagchef for Natur & Miljø, og ledelsesopgaven retter sig særligt mod personaleledelse, faglig ledelse, procesoptimering, anlægs- og driftsøkonomi og ansvar for fordeling af opgaver med fokus på trivsel og daglig drift, samt kommunikationen til og fra det politiske niveau, presse og borgere.

Lidt om dig:
Hvis du kan se dig selv i nogle af punkterne her, så skriv gerne noget mere om det i en ansøgning til os:
  • åben, god til at lytte og skabe tillid og glædes, når det lykkes at få mennesker til at arbejde sammen
  • bakker op og støtter medarbejderne, når det er nødvendigt som både fag- og personaleleder
  • skubber til de rutineprægede arbejdsgange og -mønstre samt ”det plejer vi”- mentaliteten
  • har det bedst, når løsninger er velgennemtænkte og fungerer i den større sammenhæng
  • kan formidle politiske mål og sikre retning, og har øje for, hvordan man kan få drift og strategi til at mødes
  • kan finde ud af og trives ved at være en del af en stor, offentlig organisation med mange, og ind imellem modsatrettede, interessenter
  • har erfaring med myndighedsarbejde og synes, at det at bedrive god og saglig offentlig forvaltning i en offentlig forvaltning med fokus på god forvaltningsskik er en dyd
  • trives med højt tempo og tackler såvel mindre som større udfordringer konstruktivt og pragmatisk med en høj grad af uddelegering
  • har erfaring med ledelse, enten som personaleleder, projekt- eller porteføljeleder og brænder for at skabe gode faglige resultater og serviceoplevelser for borgere og virksomheder
  • en relevant uddannelse indenfor miljø- og naturområdet, humaniora eller samfundsvidenskab, gerne med en projektleder- og/eller diplomlederuddannelse

Om Vordingborg Kommune
Vordingborg Kommune er storbyens sundeste og smukkeste forhave – sådan lyder kommunens vision, der rækker frem mod år 2030. Storslået natur, smukke købstæder og et aktivt kultur- og handelsliv er blot dele af sandheden om Vordingborg Kommune.

Vordingborg Kommune er en moderne kommune, der tilbyder gode forhold for både børn, voksne og ældre. Kommunen omfatter Sydsjælland, Møn og Bogø og mere end 10 småøer, og vi har Danmarks længste kyststrækning på hele 385 km. Her bor godt 46.000 borgere. Kommunen har cirka 4.000 medarbejdere.

Natur & Vand har til huse i Langebæk sammen med en del af de andre teams på det tekniske område, herunder Plan, Byg og Intern Service.

I sensommeren/efteråret 2023 flytter alt det administrative personale til det kommende nye rådhus i Vordingborg.

Ansættelsesforhold
Ansættelse sker på overenskomstmæssige vilkår. Lønnen forhandles med den forhandlingsberettigede organisation. Referencen er til afdelingsleder for Natur og Miljø, Diddi Thiemann.

Yderligere information
For yderlige information er du er velkommen til at kontakte afdelingsleder for Natur og Miljø, Diddi Thiemann på tlf. 51 37 36 45 eller mail: [email protected], eller teamleder for Miljø, Palle Olsen på tlf. nr. 21 13 56 01 [email protected] .

Ansøgning og ansættelsesprocessen
Ansøgning og CV uploades senest søndag den 11. september 2022.
Første samtalerunde forventer vi vil foregå den 19. september og evt. anden samtale den 23. september 2022 på Rådhuset i Vordingborg. Stillingen er til besættelse fra den 1. november 2022 eller snarest derefter.

Vordingborg Kommune ønsker at fremme ligestilling og mangfoldighed. Vi opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge stillingen - uanset etnisk baggrund, køn, seksuel orientering, handicap, religion eller alder.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Vordingborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.8.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Vordingborg
  • Søndag den 11. september 2022

Lignende jobs

  • Øvrige i Sandved

    Koncernen Syntegon, tidligere Bosch Packaging Technology, er en international teknologivirksomhed med hovedsæde i Tyskland og med 6.100 ansatte world-wide. Syntegon er den førende leverandør af pa..
    • Øvrige
    • Sandved
    Få mere info
  • Øvrige i Vordingborg

    Brænder du for kvalitet, miljø, sundhed og sikkerhed og vil du være med til at gøre en forskel i en global markedsledende virksomhed? Så har du lige nu har du en unik mulighed for at blive en d..
    • Øvrige
    • Vordingborg
    Få mere info
  • Øvrige i Næstved

    Vi søger en specialkonsulent til behandling af data hos Præhospitalt Center. Den rette kandidat bliver ansvarlig for at måle, analysere og afrapportere store datamængder fra vores SQL-servere, prim..
    • Øvrige
    • Næstved
    Få mere info
  • Øvrige (vikar) i Vordingborg

    Platangårdens Ungdomscenter søger, hurtigst muligt, en relationsmedarbejder med sundhedsfaglig eller pædagogisk uddannelse, til en funktion som tilkaldevikar til vores nat-team. Nat-teamet varetage..
    • Øvrige
    • Vordingborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Vordingborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Vordingborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
18. maj 2024 3
17. maj 2024 3
16. maj 2024 3
15. maj 2024 3
14. maj 2024 5
13. maj 2024 4
12. maj 2024 4
11. maj 2024 4
10. maj 2024 4
9. maj 2024 4
8. maj 2024 3
7. maj 2024 2
6. maj 2024 2
5. maj 2024 2
4. maj 2024 2
3. maj 2024 2
2. maj 2024 2
1. maj 2024 2
30. april 2024 2
29. april 2024 2
28. april 2024 2
27. april 2024 2
26. april 2024 2
25. april 2024 2
24. april 2024 2
23. april 2024 3
22. april 2024 3
21. april 2024 3
20. april 2024 3
19. april 2024 3
18. april 2024 3