Faglig leder søges til Børn og Familie i [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vordingborg

Vil du gøre en markant forskel for udsatte familier, har du ambitioner med din socialfaglighed, og vil du dyrke dine lederkompetencer? Kan du samtidig se styrken i at arbejde med personaleledelse og faglig ledelse på en arbejdsplads, hvor både myndighed og udfører er samlet i samme organisation, så har du ingen undskyldning for ikke at læse videre.

Vi søger nemlig en knivskarp og superdygtig faglig leder, som vil være med til at skabe endnu bedre kvalitet i børnesagsbehandlingen i et udviklingsorienteret og fagligt sparringsmiljø. Mangeårig ledererfaring er ikke et krav, men du har beskæftiget dig med og har lyst til ledelse, både personaleledelsen og den faglige ledelse.

I Vordingborg Kommune arbejder vi målrettet med tværfaglig og tidlig indsats på det specialiserede børneområde. Vi bevæger os støt hen imod en endnu mere forebyggende praksis – et fokusområde, der er solidt rammesat, da vi er en kommune med mange, udsatte familier. Potentialet for at gøre en forskel er stort, og vores politikere følger vores resultater med positiv interesse.

Vi er også godt på vej med blandt andet flere netværksløsninger samt meget mere hverdagsperspektiv i sagsbehandlingen og de forebyggende indsatser. Børn og Familie er derfor også klædt godt på, når vi skal implementere ”Barnets lov”, hvor der netop lægges vægt på disse perspektiver.

Som faglig leder i Børn og Familie bliver du en del af et helhedsorienteret og progressivt socialfagligt miljø, hvor vi dyrker et tæt fagligt samspil mellem sagsbehandlere og udfører. Vi afprøver innovative løsningsmodeller, og vi taler åbent om fejl og tvivl. Allervigtigst møder vi familierne med empati og ordentlighed. For os er det ikke kun vigtigt, hvad vi gør, men også måden vi gør det på.

Lederopgaven omfatter sagsbehandlere, skole- og dagtilbudsrådgivere og anbringelseskonsulenter. Ud over den daglige personaleledelse bliver din opgave først og fremmest at bistå afdelingens medarbejdere i særligt komplekse og akutte sager. Du bidrager også til at sikre, at sagsbehandlingen opfylder både de juridiske rammer samt de strategiske pejlemærker om mere forebyggelse og tidlig indsats. Derudover skal du facilitere sagssparring i afdelingen og lave sagsgennemgange med den enkelte sagsbehandler.

Sammen med lederen af Børn og Familie og de øvrige faglige ledere deltager du i den centrale visitation, og du bliver afdelingens ambassadør i samarbejdsfora med blandt andet skolerne, Sundhedsplejen, Ungecentret og PPR. Du afholder MUS og GRUS med medarbejderne, og du planlægger teammøder, undervisningsdage mv. Du vil samtidig også selv få rig mulighed for at tilegne dig relevante kompetencer og ny viden. Du kommer til at indgå i en stærk ledergruppe, hvor du desuden kan hente masser af sparring, søge inspiration mv. Du refererer til lederen af Børn og Familie.

Din profil:
  • Du er uddannet socialrådgiver eller socialformidler; gerne med relevant efter- eller videreuddannelse
  • Du har erfaring med personaleledelse samt gerne med ledelse af teams
  • Du har en anerkendende, tillidsbaseret og autentisk ledelsesstil
  • Du har en skarp evne til at se spotte dine medarbejderes kompetencer samt motivation og ikke mindst bringe dette i spil i løsningen af kerneopgaven
  • Du har en lederuddannelse eller er interesseret i at påbegynde én
  • Du har indgående kendskab til myndighedsarbejdet og arbejdet med udsatte børn og unge (og gerne DUBU)
  • Du har erfaring med tidlig opsporing og tidlige indsatser
  • Du er stærk i samarbejdet på tværs, bl.a. med almenområdet, rusmiddelindsats, jobcenter m.v.
  • Du er god til at supervisere og forstår at arbejde gennem andre
  • Du er løsningsfokuseret, konstruktiv, pragmatisk og evner at bevare roen i pressede situationer
  • Du har et godt humør, og er god til at skabe relationer

… og så brænder du for forebyggelse og tidlig indsats og kan gå forrest i dette arbejde med masser af ansvar, gode ideer og en høj kvalitetsbarre.

Passer det på dig, kan vi tilbyde dig en spændende arbejdsdag med højt til loftet, masser af indflydelse, en uformel omgangstone og godt kollegaskab.

Løn- og ansættelsesvilkår
Der er tale om en fuldtidsstilling, og aflønningen følger gældende overenskomst og principperne i Ny Løn. Stillingen ønskes besat 1.7.23 eller senest 1.8.23.

Yderligere oplysninger – og et tilbud
Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, kan du rette henvendelse til leder af Børn og Familie, Lars Petersen, på telefon 2928 1564.

Du er også velkommen til at komme forbi og se, hvad Børn og Familie er for en arbejdsplads, inden du sender en ansøgning. Vi giver en kop kaffe, hvis du ringer og laver en aftale med Lars.

Ansøgningsfristen er den 23. maj 2023. 1. samtale er fredag den 26. maj 2023. 2. samtale er tirsdag den 30. maj 2023.

Børn og Familie
Børn og Familie består samlet af ca. 90 medarbejdere med socialfaglige, socialpædagogiske og administrative baggrunde. Din daglige base vil være administrationshuset i Præstø med udsigt til fjord og grønne områder, men din arbejdsplads er hele kommunen. I Præstø har også dagplejen, PPR samt Sekretariat for børns trivsel og læring til huse.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Vordingborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Vordingborg
  • Tirsdag den 23. maj 2023

Lignende jobs

  • Øvrige i Sandved

    Koncernen Syntegon, tidligere Bosch Packaging Technology, er en international teknologivirksomhed med hovedsæde i Tyskland og med 6.100 ansatte world-wide. Syntegon er den førende leverandør af pa..
    • Øvrige
    • Sandved
    Få mere info
  • Øvrige i Vordingborg

    Brænder du for kvalitet, miljø, sundhed og sikkerhed og vil du være med til at gøre en forskel i en global markedsledende virksomhed? Så har du lige nu har du en unik mulighed for at blive en d..
    • Øvrige
    • Vordingborg
    Få mere info
  • Øvrige i Næstved

    Vi søger en specialkonsulent til behandling af data hos Præhospitalt Center. Den rette kandidat bliver ansvarlig for at måle, analysere og afrapportere store datamængder fra vores SQL-servere, prim..
    • Øvrige
    • Næstved
    Få mere info
  • Øvrige i Rødvig Stevns

    Kofoedsmindes afdelinger på Rødvig Stevns søger medarbejder med håndværksmæssig baggrund Kofoedsminde er en landsdækkende sikret døgninstitution for voksne udviklingshæmmede, som er domsanbra..
    • Øvrige
    • Rødvig Stevns
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Vordingborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Vordingborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
6. maj 2024 2
5. maj 2024 2
4. maj 2024 2
3. maj 2024 2
2. maj 2024 2
1. maj 2024 2
30. april 2024 2
29. april 2024 2
28. april 2024 2
27. april 2024 2
26. april 2024 2
25. april 2024 2
24. april 2024 2
23. april 2024 3
22. april 2024 3
21. april 2024 3
20. april 2024 3
19. april 2024 3
18. april 2024 3
17. april 2024 3
16. april 2024 4
15. april 2024 5
14. april 2024 5
13. april 2024 5
12. april 2024 5
11. april 2024 4
10. april 2024 4
9. april 2024 4
8. april 2024 5
7. april 2024 5
6. april 2024 5