Medarbejdere til juridisk sagsbehandling i Arbejdsmarkedets Erhvervssikring

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vordingborg

Kan du træffe den rette afgørelse?
I Arbejdsmarkedets Erhvervssikring (AES) sikrer vi, at borgerne i Danmark kan regne med en uafhængig og kvalificeret afgørelse, hvis de kommer til skade i forbindelse med deres job.

Vi tager os af mere end 50.000 sager om året og bidrager på den måde til et moderne og trygt arbejdsmarked.

I øjeblikket er vi på udkig efter kolleger, der vil arbejde med juridisk sagsbehandling af arbejdsskadesager.

Vi søger dig, der:

  • har lyst til at arbejde med juridisk sagsbehandling
  • kan træffe uafhængige afgørelser med rette kvalitet
  • drives af de gode kundeoplevelser - at vores kunder får en afklaring af deres arbejdsskadesag effektivt og med rette kvalitet
  • vil være en del af en arbejdsplads, som er kendetegnet ved mening, ambition og balance - hvor dit arbejde har stor betydning for samfundet, og hvor barren er sat højt, både når det gælder faglighed, karriereveje, godt kollegaskab, trivsel og sundhed.

Vi løser opgaver på et højt specialiseret niveau, der stiller store krav til både faglighed og menneskelighed, og du vil blive mødt af en forventning om at kunne tage ansvar og træffe svære beslutninger. Du er dog ikke alene om det – tæt sparring med læger og dygtige kolleger sikrer, at dine afgørelser bliver truffet på det bedst mulige grundlag hver gang.

Kommunikerer du klart og tydeligt?
Det er centralt, at du har relevant erfaring med administration, men overordnet kan der være flere veje til arbejdet som juridisk sagsbehandler. Måske har du:

  • en akademisk baggrund, der har styrket dine kompetencer, når det handler om skabe overblik og finde nøgleoplysninger i store mængder af data
  • en professionsbachelor i offentlig administration
  • erfaring fra sundhedssektoren
  • relevant sagsbehandlererfaring fra en lignende stilling.

Som person er du i stand til at overskue de mange forskelligartede oplysninger, der indgår i behandlingen af arbejdsskadesager. Du formår at skære oplysningerne til, foretage konkrete vurderinger og kommunikere klart og tydeligt til vores kunder.

Vil du løse en vigtig samfundsopgave og have et arbejdsliv i balance?
Vi ser frem til at byde dig velkommen i flotte kontorfaciliteter ved havnen i Haderslev og i Vordingborg. Hvis du er nysgerrig, kan du møde en af dine kommende kolleger, Morten, her: https://film.ATP.dk/arbejdsskadesagsbehandler-i-aes

Du vil blive en del af et ambitiøst arbejdsfællesskab, hvor vi lykkes sammen, og hvor nærværende ledelse og godt kollegaskab går hånd i hånd med de høje faglige ambitioner. Du kommer ind i en stor organisation med mulighed for at bidrage til mange forskellige arbejdsopgaver og med plads til at udvikle dig og udforske nye karrieremuligheder undervejs – i AES og i hele ATP Koncernen.

AES er en del af ATP, som er Danmarks største pensions- og sikringsselskab. Vi er sat i verden for at sikre økonomisk grundtryghed for alle danskere – hele livet. I AES sikrer vi, at alle der kommer til skade på arbejdet, får den erstatning, de har ret til efter loven. Hvert år behandler vi mere end 50.000 sager, og vi ved, at hver eneste afgørelse har stor betydning for det menneske, som er kommet til skade.

Vi ser fleksibilitet som en gensidig interesse, hvor vi sammen har fokus på opgaveløsning, kundernes behov og trivsel. I ATP har vi en fleksibilitetsordning, der danner rammerne for, at vi løser vores kerneopgave effektivt og er en attraktiv arbejdsplads. De konkrete muligheder aftales i samspil med din leder.

=dig? Så send os en ansøgning
Send os en ansøgning og dit CV senest mandag den 16. oktober.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionschef i Vordingborg Rikke Brink på mail: [email protected] eller tlf.: 4012 4725 eller sektionschef i Haderslev Vibeke Röhling på mail: [email protected] eller på tlf.:: 2279 7866.

Til annoncører, search- og rekrutteringsbureauer: ATP frabeder sig venligst uopfordrede henvendelser vedrørende annoncering af stillingsopslag og kandidater fra headhuntere og rekrutteringsbureauer. Vi ønsker heller ikke at modtage uopfordrede henvendelser vedrørende salg af tjenesteydelser og produkter i forbindelse med jobopslag. Vi beder om, at dette ønske respekteres, og at rekrutterende leder og andre medarbejdere ikke kontaktes i denne henseende.
#LI-hybrid


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Vordingborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.9.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Vordingborg
  • Mandag den 16. oktober 2023

Lignende jobs

  • Øvrige i Vordingborg

    Brænder du for kvalitet, miljø, sundhed og sikkerhed og vil du være med til at gøre en forskel i en global markedsledende virksomhed? Så har du lige nu har du en unik mulighed for at blive en d..
    • Øvrige
    • Vordingborg
    Få mere info
  • Øvrige i Næstved

    Vi søger en specialkonsulent til behandling af data hos Præhospitalt Center. Den rette kandidat bliver ansvarlig for at måle, analysere og afrapportere store datamængder fra vores SQL-servere, prim..
    • Øvrige
    • Næstved
    Få mere info
  • Øvrige (vikar) i Vordingborg

    Platangårdens Ungdomscenter søger, hurtigst muligt, en relationsmedarbejder med sundhedsfaglig eller pædagogisk uddannelse, til en funktion som tilkaldevikar til vores nat-team. Nat-teamet varetage..
    • Øvrige
    • Vordingborg
    Få mere info
  • Øvrige på Sydsjælland

    Omdeling og afpostning i bil - Deltid (Næstved)Bliv en del af vores teamNu kan du blive en del af vores professionelle team, hvor du omdeler og afposter breve og pakker i bil.Hub Næstved..
    • Øvrige
    • Sydsjælland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Vordingborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Vordingborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
28. maj 2024 5
27. maj 2024 3
26. maj 2024 3
25. maj 2024 3
24. maj 2024 3
23. maj 2024 3
22. maj 2024 3
21. maj 2024 3
20. maj 2024 3
19. maj 2024 3
18. maj 2024 3
17. maj 2024 3
16. maj 2024 3
15. maj 2024 3
14. maj 2024 5
13. maj 2024 4
12. maj 2024 4
11. maj 2024 4
10. maj 2024 4
9. maj 2024 4
8. maj 2024 3
7. maj 2024 2
6. maj 2024 2
5. maj 2024 2
4. maj 2024 2
3. maj 2024 2
2. maj 2024 2
1. maj 2024 2
30. april 2024 2
29. april 2024 2
28. april 2024 2