Konsulent med passion for det almene boligområde søges

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vordingborg

Trives du i en alsidig hverdag, er nysgerrig og har erfaring med det almene boligområde, så er det måske dig, vi søger til stillingen som konsulent i Teknisk Sekretariat.

Som konsulent i Teknisk Sekretariat er du hele afdelingens "rygrad" på området for pleje- og ældreboliger. Du bliver administrativ ansvarlig på ejendomsområdet for Vordingborg Kommunes pleje- og ældreboliger og skal stå for samarbejdet med kommunens boligadministrator KAB. Du skal supportere ledelsen og kolleger, og du spiller en central rolle i udviklingen af interne processer og arbejdsgange på området. Formålet er at styrke vores evne til at efterleve kommunens ejendomsstrategi og møde de forventninger, der stilles til os fra omverdenen.

Dine opgaver vil være mangeartede og kan opstå fra din viden og naturlige nysgerrighed for området.

Du er desuden tovholder på drifts- og vedligeholdelsesplanerne og fører tilsyn på det lovgivningsmæssige. Derfor er en del af opgaven at være på forkant med gældende regler og lovkrav, så gældende lov følges.

Der er stor mulighed for indflydelse på den fremtidige varetagelse af de kommunale almene boliger, samt hvordan vi som kommune tilrettelægger opgaveløsningen på tværs af vores organisation.

I denne stilling er det særlig vigtigt, at du har et godt overblik, er selvkørende og nytænkende, er samarbejds- og løsningsorienteret og har erfaring med området, således du kan identificere udfordringer og potentialer.

Hvis du trives i en spændende og udfordrende hverdag, hvor du bl.a. drives af din egen nysgerrighed, så er dette måske jobbet for dig.

Vi lægger vægt på, at du:
  • Har erfaring med administration af pleje- og ældreboliger eller stort kendskab til området
  • Er nysgerrig, ihærdig, selvkørende og evner at tænke ud af boksen i pressede situationer
  • Er lydhør, reflekterende og evner at samarbejde på tværs af aktører internt såvel som eksternt på tværs af Vordingborg Kommune
  • Er forretningsbevidst, strategisk og skaber synergi i samarbejder
  • Er velformuleret og kommunikerer klart og præcist på skrift og i tale

Vi kan tilbyde:
  • Spændende arbejdsplads med gode, dedikerede og dygtige kollegaer
  • Teamsamarbejde på tværs af enheder og ekspertiser
  • Kultur med højt til loftet og med forbedringer af arbejdsgange i fokus
  • Fleksibelt arbejde, som giver dig mulighed for at forme din egen fremtid
  • Mange spændende udfordringer og stor indflydelse, da du vil være specialisten på området

Lidt om os
Vordingborg Kommune er storslået natur, smukke købstæder og et aktivt kultur- og handelsliv. Vi er en moderne kommune, der tilbyder gode forhold for både børn, voksne og ældre. Kommunen omfatter dele af Sydsjælland, Møn og Bogø og mere end 10 småøer, og vi har Danmarks længste kyststrækning på hele 385 km. I kommunen bor omkring 46.000 borgere.

Kommunen har cirka 4.000 medarbejdere, hvor Teknik og Miljø favner godt 350 af disse, som er organiseret i to centre, Plan, Byg og Intern Service samt Vej, Natur og Miljø. Teknisk Sekretariat, hvortil vi søger en ny kollega, består af 18 dygtige og engagerede medarbejdere, der servicerer og understøtter begge centre indenfor ejendomsadministration, flådestyring, kommunikation, økonomi, personaleadministration, telefonomstilling mv.

Ansættelsesforhold 
Stillingen er på 37 timer. Ansættelse sker på overenskomstmæssige vilkår. Lønnen forhandles med den forhandlingsberettigede organisation.  

Yderligere information 
Har du lyst til at høre mere om stillingen og om de muligheder, der ligger i jobbet, så kontakt sekretariatsleder Nick Lundfort på mail [email protected] eller på telefon 53 57 22 05.

Ansøgning og ansættelsesprocessen 
Ansøgningsfristen er mandag den 26. februar kl. 15:00 og der afholdes samtaler onsdag den 28. februar i tidsrummet 09:00 – 13:00.

Sammen med din ansøgning og CV bedes du vedhæfte relevante eksamens- og uddannelsesbevis.

Vordingborg Kommune ønsker at fremme ligestilling og mangfoldighed. Vi opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge stillingen - uanset etnisk baggrund, køn, seksuel orientering, handicap, religion eller alder.  

Arbejdssted 
Teknik og Miljø har i dag til huse på to lokationer, hvor du arbejder fra i det daglige, afhængigt af dine opgaver og kalender den pågældende dag. I starten vil du dog skulle arbejde fra kontoret i Langebæk, hvor der også er mulighed for en fast plads. Fra efteråret 2024 bliver Teknik og Miljø samlet på det nye rådhus i centrum af Vordingborg by.

Tiltrædelse
Den 1. april eller snarest muligt.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Vordingborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.2.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Vordingborg
  • Mandag den 26. februar 2024

Lignende jobs

  • Øvrige i Sandved

    Koncernen Syntegon, tidligere Bosch Packaging Technology, er en international teknologivirksomhed med hovedsæde i Tyskland og med 6.100 ansatte world-wide. Syntegon er den førende leverandør af pa..
    • Øvrige
    • Sandved
    Få mere info
  • Øvrige i Vordingborg

    Brænder du for kvalitet, miljø, sundhed og sikkerhed og vil du være med til at gøre en forskel i en global markedsledende virksomhed? Så har du lige nu har du en unik mulighed for at blive en d..
    • Øvrige
    • Vordingborg
    Få mere info
  • Øvrige i Næstved

    Vi søger en specialkonsulent til behandling af data hos Præhospitalt Center. Den rette kandidat bliver ansvarlig for at måle, analysere og afrapportere store datamængder fra vores SQL-servere, prim..
    • Øvrige
    • Næstved
    Få mere info
  • Øvrige (vikar) i Vordingborg

    Platangårdens Ungdomscenter søger, hurtigst muligt, en relationsmedarbejder med sundhedsfaglig eller pædagogisk uddannelse, til en funktion som tilkaldevikar til vores nat-team. Nat-teamet varetage..
    • Øvrige
    • Vordingborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Vordingborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Vordingborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
20. maj 2024 3
19. maj 2024 3
18. maj 2024 3
17. maj 2024 3
16. maj 2024 3
15. maj 2024 3
14. maj 2024 5
13. maj 2024 4
12. maj 2024 4
11. maj 2024 4
10. maj 2024 4
9. maj 2024 4
8. maj 2024 3
7. maj 2024 2
6. maj 2024 2
5. maj 2024 2
4. maj 2024 2
3. maj 2024 2
2. maj 2024 2
1. maj 2024 2
30. april 2024 2
29. april 2024 2
28. april 2024 2
27. april 2024 2
26. april 2024 2
25. april 2024 2
24. april 2024 2
23. april 2024 3
22. april 2024 3
21. april 2024 3
20. april 2024 3