Pædagoguddannelsen i Aarhus søger pædagogisk leder ([xxxxx])

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus C

Engageret, erfaren og ambitiøs leder til at indgå i den samlede ledelse af pædagoguddannelsen Aarhus og Grenaa søges pr. 1. maj.

Vi tilbyder
En lederstilling i et ledelsesteam med fokus på en integrationsorienteret, innovativ og professionel ledelsesstil. Som ny leder får du mulighed for at sætte dit aftryk på ledelsen af pædagoguddannelsen og udviklingen af en stærk professionsidentitet hos de kommende pædagoger.

Ledelsesopgaven retter sig både mod drift og udvikling af pædagoguddannelsen i Aarhus og Grenaa og pædagoguddannelsen i VIA. De primære ledelsesopgaver er knyttet til pædagoguddannelsen Aarhus, der samlet set rummer 75 undervisere og 1.700 danske og internationale pædagogstuderende.

Opgaverne som pædagogisk leder er alsidige og spænder bredt.

I overskrifter vil du bl.a. få ansvar for:

  • Personaleledelse – med 17-22 undervisere i direkte reference
  • Uddannelsesledelse med fokus på didaktisk og faglig udvikling, teamudvikling, arbejdstilrettelæggelse, ressourceallokering, kompetenceudvikling og arbejdsmiljø
  • Udviklingsledelse i forhold til igangværende indsatser og projekter, fastholdelse af progression i projekterne og projektledelse, fx i forhold til implementering af nationale opgaver, tværgående strategiske indsatser, Playful Learning m.fl.
  • Tværgående ledelse af både interne kolleger, medarbejdere og eksterne interessenter og samarbejdspartnere

Vi søger en pædagogisk leder, som

  • Har erfaring med og viden om ledelse af uddannelse og underviserteams; herunder stærke kompetencer i forhold til personaleledelse og teamledelse
  • Har gode kommunikations- og samarbejdskompetencer samt evner at skabe engagement og tillid gennem rammesættende, tæt ledelse af både den enkelte og teamet
  • Har erfaring med planlægning og administration, herunder økonomisk styring og juridiske rammer

Det vil yderligere være en fordel, hvis du

  • Har professionskendskab og ledelseserfaring fra organisationer med stor kompleksitet og hurtig omstilling
  • Har viden om og erfaring med ledelse af forskning og udvikling inden for uddannelses- og professionsdidaktik
  • Har ledelsesmæssige erfaringer med kvalitetsarbejde - herunder inddragelse af studerende og andre vigtige interessenter

Som ny pædagogisk leder forventer vi desuden, at du

  • Evner at skabe tillid og vise ordentlighed igennem en tæt og klar dialog både horisontalt og vertikalt i ledelsesarbejdet
  • Har lyst, mod og evner til at gå tidligt og tydeligt ind i ledelsesopgaven, også når det gælder håndtering af de lidt mere vanskelige sager, som fx samarbejdsudfordringer, konflikter eller udvikling af den enkelte eller teamet
  • Værdsætter variation og tempo i den daglige opgaveløsning og kan holde hovedet koldt, og prioritere og strukturere din tid selvstændigt, så du vedholdent og resultatorienteret skaber fremdrift i ledelsesopgaverne
  • Tager ansvar og deltager aktivt i et ambitiøst og udviklingsorienteret ledelsesteam, og deler både det som er sjovt og vanskeligt
  • Bidrager til konstruktivt samarbejde i de formelle samarbejdsfora med tillidsrepræsentanter, arbejdsmiljørepræsentanter, studerende og aftagere

Om ledelsen og uddannelsen

Ledelsen af pædagoguddannelsen i Aarhus består af en uddannelsesleder og fire pædagogisk administrative ledere. Pædagoguddannelsen Aarhus er en del af pædagoguddannelsen i VIA under ledelse af uddannelsesdekan Susanne Tellerup.

Pædagoguddannelsen i Aarhus er præget af et stort fagligt engagement hos medarbejderne, hvad enten det drejer sig om udvikling af uddannelsen, forskning, de internationale opgaver eller efter- og videreuddannelsesopgaver. Det gør pædagoguddannelsen til en dynamisk og spændende arbejdsplads med mange forskellige ledelsesmæssige opgaver. Lige nu har vi fokus på at lede udviklingen af uddannelsen både nationalt, i hele pædagoguddannelsen VIA og lokalt i pædagoguddannelsen Aarhus – og samtidig sikre en god og stabil drift af og kvalitet i uddannelsen. Vi har også fokus på fælles lederudvikling, som du forventes at deltage i.

Yderligere information
For yderligere information om stillingen kan du kontakte uddannelsesdekan Susanne Tellerup: Telefon 87 55 35 50 / mail [email protected], eller pædagogisk leder Nanna Skaarup: Telefon 87 55 34 32.

Ansøg stillingen senest den 6. marts 2023.

Ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesforhold fastsættes i henhold til aftale om Ansættelse af chefer ved institutioner inden for undervisning, uddannelse og forskning på Uddannelses- og Forskningsministeriets område.
Stillingen er uden højeste arbejdstid.
Hovedarbejdssted er Campus Aarhus C, Ceresbyen 24, 8000 Aarhus C, men der må forventes aktiviteter i hele Region Midtjylland, hvorfor det vil være en fordel med adgang til egen bil.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt hhv. den 14. marts og 21. marts 2023. Mellem de to samtaler vil der være et testforløb for de kandidater, der går videre fra første samtale.

Om VIA University College
VIA er en professionshøjskole og en af Danmarks største uddannelsesinstitutioner. Vi uddanner bl.a. lærere, sygeplejersker, ingeniører og designere – i samarbejde med arbejdslivet og med afsæt i forskning og et globalt udsyn. Det gør vi, så de studerende med mod, passion og nysgerrighed sætter aftryk på verden.
Vi tager ansvar for samfundet og for at skabe en bæredygtig fremtid sammen med vores omverden. Vi står solidt på vores faglige fundament og flytter grænserne for, hvordan vi udvikler, deler og anvender viden. Og vi fejler, lærer og lykkes sammen. For det er i ambitiøse lærende fællesskaber, vi sætter det stærkeste aftryk. Derfor arbejder vi i VIA mod en enkel, fælles vision: Tag ansvar. Flyt grænser. Lær sammen.
VIA i runde tal: 18.800 studerende på flere end 40 professionsbacheloruddannelser. 30.000 studerende og kursister om året på diplomuddannelser og andre efter- og videreuddannelsesforløb. 2.040 medarbejdere fordelt på otte campusser i Region Midt. I 2020 blev VIA udpeget til UNESCO Verdensmålsskole for vores arbejde med at integrere FN’s verdensmål i undervisningen.

Læs information om anvendelse af personoplysninger i forbindelse med rekruttering på dette link: https://via.career.emply.com/persondatapolitik
VIA opfordrer alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Læs mere om VIA University College på http://www.via.dk/.



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus C.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Århus C

Lignende jobs

  • Pædagog i Århus

    Join TC Electronic, the sonic journey's maestro since 1976. Here, passion intertwines with sound, forming the heartbeat of musical innovation. As the Transformational TC Electronic Voice Product Po..
    • Pædagog
    • Århus
    Få mere info
  • Pædagog i Århus

    Er du nyuddannet pædagog eller søger du nye udfordringer?Vi søger en pædagog til vores skønne børnehavebørn i et barselsvikariat med evt. mulighed for forlængelse. Stillingen er på 37 timer.Vil du .
    • Pædagog
    • Århus
    Få mere info
  • Pædagog i Århus

    Om jobbet:Du skal sammen med stuens anden pædagog og en studerende stå for tilrettelæggelse og udførelses af den daglige pædagogiske praksis, hvor vi har fokus på alle børns læring, udvikling, tr..
    • Pædagog
    • Århus
    Få mere info
  • Pædagog i Århus

    Om jobbet:Du skal sammen med stuens anden pædagog og pædagogmedhjælper stå for tilrettelæggelse og udførelses af den daglige pædagogiske praksis, hvor vi har fokus på alle børns læring, udvikling..
    • Pædagog
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Århus C

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Århus C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
28. april 2024 5
27. april 2024 5
26. april 2024 5
25. april 2024 5
24. april 2024 5
23. april 2024 5
22. april 2024 5
21. april 2024 5
20. april 2024 5
19. april 2024 5
18. april 2024 4
17. april 2024 3
16. april 2024 3
15. april 2024 3
14. april 2024 3
13. april 2024 3
12. april 2024 3
11. april 2024 3
10. april 2024 2
9. april 2024 2
8. april 2024 1
7. april 2024 1
6. april 2024 1
5. april 2024 2
4. april 2024 2
3. april 2024 2
2. april 2024 4
1. april 2024 5
31. marts 2024 5
30. marts 2024 5
29. marts 2024 5