Vikarstilling: Person med pædagogisk baggrund til vikariat i Sdr. Nærå Friskoles SFO

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vikar - Årslev

Fra d. 1/6 2023 til d. 30/9 2023 søger vi en person med pædagogisk baggrund til vores SFO. Måske er du uddannet pædagog eller pædagogisk assistent – måske er du en erfaren pædagogmedhjælper?

I Sdr. Nærå Friskoles SFO vil du få en hverdag sammen med ca. 75 herlige fritterbørn og 4 dygtige kolleger.

Vi søger en erfaren, empatisk og engageret kollega, som har lyst til at være en del af vores pædagogiske team i friskolens SFO.

Vi er en del af det Grundtvig-Koldske Friskolefællesskab på Sdr. Nærå Fri – og efterskole samt Børnehus, og driver vores SFO ud fra samme værdigrundlag.

Vi er en aktiv Fritter med mange forskelligartede aktiviteter både ude og inde, og vi har adgang til egen hal og bus. Vi er beliggende i et naturskønt område tæt på skov og rekreativt område. Vi sætter relationerne og den frie leg i centrum, da vi dels mener at børn ”øver sig på livet” gennem legen, men også at Frittertiden er børnenes fritid, og dermed skal være et frirum. Vi har et tæt samarbejde med børnenes forældre samt med personalet i både Børnehus og Friskole.

Du vil blive en vigtig del af vores team, og vi forventer, at du byder ind med dine meninger og holdninger.
Du skal være villig til at tage ansvar både i forhold til den praktiske hverdag og børn, men også i forhold til at udvikle og udføre vores
pædagogik.
Du er god til at skabe struktur og overblik, men kan også være i kaos.
Du nyder samværet med børn, og vægter relationen.

Timetallet er varierende men med et gennemsnit på ca. 23 timer. Der er god mulighed for at supplere med vikartimer om formiddagen i vores børnehus, hvor vi har både vuggestue og børnehave.
Løn/ansættelsesvilkår følger overenskomsten mellem BUPL og Skoleforeningerne ved Frie Grundskoler.

Vi ligger tæt på motorvej (ca. 20 min fra Odense) og offentlig trafik med hyppige afgange for både tog og bus.

Stillingen er til besættelse d. 1/6 2023, og ansøgningsfristen er d. 1/5 kl. 8.00. Samtaler vil blive afholdt løbende. Hører du ikke fra os inden d. 17/5, har vi besat stillingen til anden side.

Send din ansøgning i en samlet PDF-fil til: leder Majbrit Hindsgavl Nielsen på [email protected]. Mærk din ansøgning ”SFO” Har du spørgsmål, eller vil du bare gerne høre mere så ring på: tlf. 61 46 97 71

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Årslev.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.4.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Årslev
  • Mandag den 01. maj 2023

Lignende jobs

  • Pædagog på Fyn

    Pædagog søges til børne-ungehuset [xxxxx]Motiveres du af at hjælpe børn og unge, som igennem opvæksten har været udsat for omsorgssvigt og traumer, samt er indstillet på at have en fast hverd..
    • Pædagog
    • Fyn
    Få mere info
  • Pædagog i Nyborg

    Brænder du for at skabe et Aktivitetstilbud der er noget ud over det sædvanlige, til borgere med udviklingshæmning? - Så er det lige dig vi har brug for som vores nye pædagog og kollega.Handicapc..
    • Pædagog
    • Nyborg
    Få mere info
  • Pædagog i Nyborg

    Velkommen til et anderledes stillingsopslag.Vi ved at der er rift om dig. Vi ved at du er selektiv og har masser af muligheder foran dig når du søger efter drømmejobbet. Vi ved at noget at det, d..
    • Pædagog
    • Nyborg
    Få mere info
  • Pædagog i Odense C

    Er du uddannet pædagog o.lign. og vil du være med til at skabe en tryg barndom for en dreng på 4 måneder med epilepsi og nedsat funktionsevne, så har vi jobbet til dig! Børnehusene Stjernen afdelin..
    • Pædagog
    • Odense C
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Årslev

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Årslev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
10. april 2024 1
9. april 2024 1
8. april 2024 3
7. april 2024 3
6. april 2024 3
5. april 2024 2
4. april 2024 3
3. april 2024 2
2. april 2024 3
1. april 2024 3
31. marts 2024 2
30. marts 2024 2
29. marts 2024 2
28. marts 2024 2
27. marts 2024 2