Specialpædagog til Hulegården

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brøndby

Har du stærke relationskompetencer, og motiveres af at sikre voksne mennesker med psykiske funktionsnedsættelser et godt liv - herunder mennesker med autisme uden aktivt verbalt sprog? Har du eller vil du have erfaring fra specialområdet, og har du god forståelse for dilemmaerne og koblingen mellem det socialpædagogiske arbejde og rettighedsperspektivet?

Så vil vi gerne have dig med på vores hold.

Hulegården
Grundet omorganisering og opnormering søger vi pædagoger til hhv. dag-/aften- og nattjenester samt fastansatte afløsere (30 timer ugl.). I andet stillingsopslag søger vi afdelingsleder.

Hulegården er et regionalt botilbud for 40 voksne mennesker med forskellige kognitive funktionsnedsættelser. Hulegården drives jf. Lov om social service §§ 107 og 108.

Vi tager afsæt i Den Sociale Virksomheds mål beskrevet i Rammer og Retning og har fokus på deltagelse, medborgerskab, trivsel, kommunikation, sundhed samt seksualitet og parforhold.

Vores vision:

  • Størst mulig indflydelse på eget liv

Vores mission:

  • Vi understøtter beboernes mestring af eget liv og dermed beboernes livsduelighed
  • Vi understøtter beboernes muligheder for udfoldelse
  • Vi støtter beboerne i at træffe hensigtsmæssige valg
  • Vi tror på, at beboerne kan.

Pædagog
Du bliver en del af en veluddannet personalegruppe organiseret i to grupper. Personalegruppen består af pædagoger, social- og sundhedsassistenter, pædagogiske assistenter, pædagogmedhjælpere, social- og sundhedshjælpere, studerende, pedeller, administration og ledelse.

Funktionsniveauet hos beboerne spænder fra beboere med et mindre omfattende støttebehov, fx samtalebaseret støtte - til beboere med mere omfattende støttebehov, fx intensiv støtte til personlig hygiejne.

Nogle beboere har behov for verbal guidning og praktisk støtte i forbindelse med dagens gøremål, hvorfor kendskab til og erfaring med visuel kommunikation og åben dialog er en fordel. Andre beboere har behov for tæt individuel guidning og praktisk støtte til dagens gøremål – herunder støtte til personlig hygiejne. De fleste beboere har et aktivt verbalt sprog. Enkelte fungerer på et tidligt udviklingstrin, hvorfor kendskab til visuel kommunikation og Tegn til Tale er en fordel.

Da Hulegården er et døgntilbud, har du skiftende tjenestetider dag/aften og arbejder i udgangspunktet 3 weekender på 8 uger. Vi har fast vågen natpersonale, og tjenester ligger derfor fortrinsvis i tidsrummet kl. 7 – 23. Ansættelse 37 timer.

Der er mulighed for at indgå i et fast nat-rul, hvor du fast dækker 2 x 2 nætter (kl. 23-8) hhv. mandag, tirsdag, lørdag og søndag nat i LIGE uger og har enkelte aftentjenester i modsat uge. Der ydes funktionstillæg for særlig borgerrettet indsats. Ansættelse 30, 34 eller 37 timer.

Som fastansat afløser løser du opgaver på tværs af hele Hulegården, og har på den måde et indgående kendskab til alle beboerne. Der ydes funktionstillæg for fleksibilitet. Ansættelse 30 timer (stillingen kan søges af pædagogmedhjælpere).

Hverdagen
Du indgår i et tæt samarbejde med beboere, kollegaer samt interne og eksterne samarbejdspartnere. Vi giver hinanden løbende sparring, feedback og vejledning omkring tværfaglige spørgsmål og arbejdsgange.

Du indgår i de daglige pædagogiske støtteopgaver, som planlægges og udføres efter aftalte indsatsområder, naturligvis med udgangspunkt i – og i samarbejde med - hver enkelt beboer.

Det hele dokumenteres i Nexus, hvilket vil være en fordel at kende til.

Din profil
Du er altid nysgerrig og undersøgende på beboernes adfærd, og din tilgang er baseret på low arousal. Gennem deltagelse, struktur og genkendelighed, skaber du trivsel og udvikling hos beboerne. Du har et roligt nervesystem, en veludviklet mentaliseringsevne og arbejder med visuel kommunikation.

Din tilgang til beboere og kollegaer bæres af ligeværd, respekt og tillid. Du har en god indlevelsesevne, kan arbejde selvstændigt, trives i teamet, og ser dig selv som en del af en større organisation på ca. 70 kolleger.

Du vægter samarbejdet med dine kolleger højt, hvilket betyder fælles refleksioner og interesse i, at sætte egen praksis på spil. Du er ordentlig, faglig dygtig, reflekterende, stabil og fleksibel.

Hvad tilbyder vi?
Du skal være pædagog hos os, hvis du ønsker en hverdag, hvor du har en høj grad af indflydelse på tilrettelæggelsen af dit arbejde, rig mulighed for at udfolde dine kompetencer og ideer og sætter pris på en spændende og udfordrende arbejdsdag i et tæt kollegialt samarbejde, hvor ikke to dage er ens. Du får helt sikkert mulighed for at prøve dig selv af i mange situationer.

Du ansættes til to ting: Faglighed og samarbejde. Vi værner om vores sociale kapital og har fokus på konstruktiv feedback, medledelse samt kompetenceudvikling. Vi prioriterer faglig udvikling gennem daglige kollegiale refleksioner, efter-/videreuddannelse, kurser, temadage samt supervision. Vores arbejdsmiljø og kultur er noget vi skaber sammen.

Vi er stolte af at være en dynamisk, innovativ og mangfoldig arbejdsplads med højt til loftet, hvor en engageret og faglig dygtig personalegruppe samt en nærværende og lydhør ledelse alle tager ansvar for beboernes trivsel, høj faglighed og et godt arbejdsmiljø.

Som ny kollega tilknyttes du i den første tid en mentor, med henblik på at sikre en god opstart og grundig introduktion.

Vil du vide mere?
Du kan læse mere om os på www.hulegården.dk, Facebook eller Instagram.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte Line, pædagog og tillidsrepræsentant på tlf. 21 15 17 47 eller adm. på tlf. 38 66 82 00. Du kan også skrive til [email protected].

Du bliver ansat på SL´s overenskomst. Vi forbeholder os muligheden for at holde samtaler løbende, så send allerede nu din ansøgning, CV og dokumentation for uddannelsen eller senest d. 20. juni 2023.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Brøndby.

Jobbet er oprettet på vores service den 16.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Brøndby
  • Tirsdag den 20. juni 2023

Lignende jobs

  • Pædagog i Greve

    Fri kontakt
    I Greve Kommune har vi 25 dagtilbud for børn i alderen 0 – 6 år, som løbende søger pædagogisk personale i både faste og midlertidige stillinger – deltid eller fuldtid. Vores pædagogiske personale har vidt forskellige kompetencer, men fælles for alle er interessen i skabe en tryg og nærværende hverdag for alle børn.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog (vikar) i Greve

    Fri kontakt
    Vil du være en del af en moderne digital landsbyskole med høj faglighed og fællesskab, og hvor dine faglige ambitioner og drømme bliver til virkelighed? Du får de mest fantastiske kolleger og børn.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog i Greve

    Fri kontakt
    Livsglad og faglig pædagog søges til Lundebo, et dagtilbud hvor børn og voksne gør deres bedste. Dagtilbud Lundebo er et integreret dagtilbud beliggende i Tune. Hos os er vi 120 skønne børn i alderen 1-6 år og 28 ansatte.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog i Greve

    Fri kontakt
    Uddannet personale til den integrerede daginstitution Troldebo i Greve kommune. I Troldebo søger vi en kollega til den ene af vores tre grupper i vuggestuen og en kollega til den ene af vores tre gruppe i børnehave. Hvem er vi: Troldebo er en integreret 0-6 års daginstitution beliggende på en stor grund med to separate huse.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Brøndby

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Brøndby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
26. april 2024 9
25. april 2024 9
24. april 2024 8
23. april 2024 8
22. april 2024 7
21. april 2024 4
20. april 2024 4
19. april 2024 4
18. april 2024 5
17. april 2024 4
16. april 2024 4
15. april 2024 3
14. april 2024 4
13. april 2024 4
12. april 2024 5
11. april 2024 5
10. april 2024 7
9. april 2024 7
8. april 2024 7
7. april 2024 9
6. april 2024 10
5. april 2024 10
4. april 2024 10
3. april 2024 10
2. april 2024 10
1. april 2024 10
31. marts 2024 10
30. marts 2024 11
29. marts 2024 11
28. marts 2024 11
27. marts 2024 11