Pædagog til Børnehave med udeprofil

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Dragør

Pædagog til Eventyrhaven – afdeling af ”Den private daginstitution EVENTYRHUSET” i Dragør.

Er du en faglig stærk pædagog, som drømmer om nye udfordringer med masser af muligheder for ansvar, indflydelse og udvikling? Så er det dig, vi søger!

Vi søger nemlig en pædagog til at indgå i vores fantastiske team i vores udebørnehave.

EventyrhusetEventyrhuset er en privat integreret daginstitution med 3 afdelinger; vuggestuen (ca. 44 børn), børnehaven (ca. 63 børn) og en udebørnehave (ca. 60 børn).
Institutionens ledelse udgøres af et pædagogisk ledelsesteam på to ledere, der har ansvar for hver deres afdelinger, samt en administrativ leder.
I alt er vi ca. 45 medarbejdere, der tæller alle fra pædagogisk personale til administration, køkken og gårdmand mv.
Eventyrhuset har som privat institution en institutionsbestyrelse med det øverste ansvar for driften, økonomien og personalet, og en engageret forældrebestyrelse som sikrer forældrenes stemme i beslutningsprocesserne og står for de sociale aktiviteter som sommerfest, julefest mm.

Eventyrhuset er medlem af paraplyorganisationen Børneringen.

Eventyrhaven - UdebørnehaveEventyrhaven er vores 6 år gamle børnehaveafdeling, hvor vi har fokus på natur og udeliv; året rundt. Vi flyttede i efteråret 2022 ind på en ny lokation på Høgevænget i Dragør, og fik hermed gode indendørs faciliteter samt en fantastisk og kæmpestor legeplads med utallige muligheder for pædagogiske aktiviteter.
Eventyrhaven har egen leder, som også har tid med børnene, og derfor indgår i de pædagogiske aktiviteter flere dage om ugen.

PædagogstillingenSom pædagog i Eventyrskoven er er man tilknyttet en fast gruppe, hvor man sammen med en anden uddannet pædagog og en medhjælper har ansvaret for ca. 20 børn. Samarbejdet med kollegaerne i de 2 øvrige grupper er tæt, og vi hjælper hinanden på kryds og tværs.
Da vi mener, at alle børn har brug for nærværende voksne, er din arbejdstid er opdelt, så du har ”tid til andet arbejde”, hvor man kan forberede de pædagogiske aktiviteter og praktiske ting, som børnene ikke kan være en del af.

Hvad kendetegner Eventyrhuset?
Høj pædagogisk faglighed og engagement blandt personalet, hvor børn og forældre er i centrum. Vi løfter i flok, ser forskellighed som en styrke, og prioriterer uddannelse af al vores personale i ICDP – noget vi naturligvis også inkluderer vores nye kollega i.
Eventyrhuset har en ressourcestærk og engageret forældregruppe, som nyder godt af, at vi er den eneste private integrerede institution i Dragør, da vi har valgt at gøre nogle ting anderledes end de kommunale institutioner. F.eks. har vi ingen lukkedage i forbindelse med sommerferie mv. Børnehaven ligger naturskønt i Dragør, tæt ved de fredede strandenge og en kort gåtur til stranden. Vi udnytter de gode turmuligheder i området og vil gerne arbejde endnu mere dette.

Hvad forventer vi af dig?

  • Du har en pædagogisk grunduddannelse.
  • Du er professionel og i stand til at tage selvstændige initiativer.
  • Du drager naturlig omsorg for andre og elsker arbejdet med relationer og nærvær.
  • Du har gode samarbejdsevner.
  • Det er en fordel, at du har kendskab til IT på almindeligt brugerniveau.

Ansættelsesvilkår
Stillingen er på 30-37 timer om ugen; timeantallet kan tilpasses, så det passer til dit privatliv. Tiltrædelse snarest muligt.
Løn- og ansættelsesvilkår følger overenskomsten mellem BUPL og Børneringen.
I forbindelse med ansættelsen indhenter vi naturligvis børne- og straffeattest og vil som en del af ansættelsesprocessen indhente referencer.

For yderligere information om Eventyrhuset og stillingen
Du kan læse mere om Eventyrhuset på vores hjemmeside: www.eventyrhuset.info.
Hvis du har lyst til at besøge os inden du sender din ansøgning, eller du vil vide mere om stillingen, kan du kontakte Caroline Falk Lauritsen på tlf. 28760260 eller [email protected]

Ansøgningsfrist
Ansøgning og CV, gerne med foto, bedes sendt på [email protected]. Vi holder samtaler løbende, og lukker annoncen, når vi har fundet den rette kollega.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Dragør.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Dragør
  • Mandag den 03. april 2023

Lignende jobs

  • Pædagog (elev) i Dragør

    Har du lyst til at arbejde med børn i daginstitution og på SFO? Er du ansvarlig, pligtopfyldende og initiativrig? Så er du måske en af vores to nye pædagogiske assistenteleverVi søger to nye pæ..
    • Pædagog
    • Dragør
    Få mere info
  • Pædagog i København

    Brænder du for Data og Analytics og vil du med på en spændende teknologisk rejse der kun lige er startet. Vil du en del at et fagligt stærkt team hvor vi hele tiden bliver flere. Har du lyst til at..
    • Pædagog
    • København
    Få mere info
  • Pædagog i København Ø

    Bliv en del af vores Pre-Graduate Program: Kickstart din karriere som studentermedhjælper indenfor Kundetilfredshed i itm8s Transformation Team. I itm8 er vi på udkig efter unge talenter i..
    • Pædagog
    • København Ø
    Få mere info
  • Pædagog i København Ø

    Bliv en del af vores Pre-Graduate Program: Kickstart din BI-karriere som studentermedhjælper i itm8s Transformation Team I itm8 er vi på udkig efter unge talenter inden for Business Intell..
    • Pædagog
    • København Ø
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Dragør

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Dragør over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
28. april 2024 2
27. april 2024 2
26. april 2024 2
25. april 2024 2
24. april 2024 2
23. april 2024 2
22. april 2024 2
21. april 2024 2
20. april 2024 2
19. april 2024 2
18. april 2024 2
17. april 2024 2
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1
11. april 2024 1
10. april 2024 1
9. april 2024 1
8. april 2024 1
7. april 2024 1
6. april 2024 1
5. april 2024 1
4. april 2024 1
3. april 2024 1
2. april 2024 1
1. april 2024 1
31. marts 2024 1
30. marts 2024 1
29. marts 2024 1