Vi søger en fagligt dygtig og engageret pædagogisk leder til [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Galten

Galten Børnehave og Vuggestue vil og skal være lokalområdets foretrukne daginstitution. Galten-Skovby vokser, og mange børnefamilier flytter til byen. For mange af de familier er enten børnehaven eller vuggestuen en naturlig del af hverdagen. Det er et ansvar, der forpligter. Den nye pædagogiske leder skal derfor tage ansvaret på sig, gå forrest og fortsat efterleve Galten Børnehave og Vuggestues' vision om at være en institution "for hele familien".

Som privat, selvejende institution er Galten Børnehave og Vuggestue en helt særlig størrelse. Placeret i Galten, men med børn fra hele lokalområdet, er Galten Børnehave og Vuggestue en institution med stor spændvidde i børnegruppen, forældregruppen og i medarbejderflokken. Vi leder nu efter en ny pædagogisk leder, der matcher denne kontekst, motiveres af den og har en faglighed, personlighed og lederstil, der kan bygge videre på vores stærke fundament.

Som ny pædagogisk leder i Galten Børnehave og Vuggestue refererer du til forældrebestyrelsen, som er den øverste ansvarlige enhed i institutionen. Du kommer til at arbejde tæt sammen med souschefen og vores administrative medarbejder, og du bliver leder for 25 medarbejdere fordelt på 5 stuer med ca. 100 børn i alderen 0-6 år. Øvrige faktuelle forhold kan læses på vores hjemmeside. Det, du ikke kan læse på hjemmesiden, er, at økonomien er sund, og at institutionen har en meget engageret og faglig kompetent personalegruppe med et stærkt kollegaskab og vigtigst: et ufravigeligt blik for børnenes udvikling og trivsel.

Vi forventer, at du i tæt samarbejde og dialog med både forældrebestyrelsen og medarbejderne kan udvikle og strukturere en levende hverdag, hvor der er styr på driften, højt til loftet og kort til grin. Samtidig forventer vi, at du kan udvikle Galten Børnehave og Vuggestues vision om at være en institution for hele familien, hvor alle børn, søskende og forældre føler sig velkomne, trygge og værdifulde, så vi fortsat er det attraktive valg, når forældre skal vælge daginstitution i Galten-Skovby-området. Vi forventer dog, at du som ny leder altid arbejder med respekt for den kultur og de traditioner, som institutionen står på.

Ledelsesopgaven er kompleks, interessant, givende og krævende. For den rette vil der være mulighed for at udvikle sit allerede afprøvede lederskab i takt med udviklingen af institutionen. Det er ikke sikkert, at alt bliver nemt, men interessant, udviklende og sjovt bliver det oftere end andet, og den rette vil opleve en enorm opbakning blandt medarbejdere og forældre; vi glæder os til at få en retningssættende og tydelig leder.

Selvom Galten Børnehave og Vuggestue er en helt særlig daginstitution, skal du alligevel have et rigt mål af de klassiske lederkompetencer med dig: relationel og kommunikativ styrke, empati, lydhørhed og beslutnings- og handlekraft er ord, du kan genkende om dig selv. Du hviler i dig selv; i lederrollen, i dit børnesyn og i dine sunde værdier.

Du har sikkert tjent en del år i daginstitutioner og har erfaring med ledelse. Som person er du fuld af energi og evner at begejstre og motivere andre. Dine relationskompetencer og din evne til at lytte og inkludere skaber tillid og følgeskab. Du ser stillingen hos os som en spændende og langsigtet udfordring, hvor du har en drivkraft, lyst og tålmodighed til at engagere dig fuldt og helt.

Vi har brug for en leder:
  • med en pædagogisk uddannelse og med flere års ledererfaring
  • med økonomisk tæft og hang til administrativ struktur
  • der er energisk og motiverende
  • der er tillidsskabende, loyal og samarbejdsvillig
  • der har gode samarbejds- og kommunikationsevner
  • der ønsker at tage ansvar for den pædagogiske praksis
  • der ønsker at være fysik til stede "på gulvet" og involvere sig aktivt med børnene.


Ansættelsesvilkår
Der er tale om en fast fuldtidsstilling med forventet tiltrædelse 1. august 2023. Løn- og ansættelsesvilkår fastsættes efter gældende overenskomst. Stillingen kræver desuden fleksibilitet med hensyn til arbejdstider: aften- og weekendarbejde kan og vil forekomme.

Vi indhenter børne- og offentlig straffeattest.

Galten Børnehave og Vuggestue er medlem af Landsorganisationen Danske Daginstitutioner – LDD der assisterer os med ansættelsen af vores nye leder.

Yderligere information
Du kan finde yderligere information om Galten Børnehave og Vuggestue på hjemmesiden: https://www.galtenbornehave.dk/

Vil du vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte en af de følgende:
Formand for forældrebestyrelsen, Kristina Hundahl Rossen, på tlf. 2217 7738, mail: [email protected]
Bestyrelsesmedlem, Anders Chr. Larsen, på tlf. 2011 3258, mail: [email protected]
Bestyrelsesmedlem, Marie Lass, på tlf. 5099 6717, mail: [email protected]

Ansøgningsfristen udløber onsdag 31. maj 2023 kl. 23.59.
Samtaler planlægges afholdt hhv. torsdag d. 8. juni og torsdag 15. juni. Der vil være testforløb mellem de to samtaler.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=9bd8a1d7)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Galten.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Galten
  • Torsdag den 01. juni 2023

Lignende jobs

  • Pædagog i Århus

    Join TC Electronic, the sonic journey's maestro since 1976. Here, passion intertwines with sound, forming the heartbeat of musical innovation. As the Transformational TC Electronic Voice Product Po..
    • Pædagog
    • Århus
    Få mere info
  • Pædagog i Århus

    Er du nyuddannet pædagog eller søger du nye udfordringer?Vi søger en pædagog til vores skønne børnehavebørn i et barselsvikariat med evt. mulighed for forlængelse. Stillingen er på 37 timer.Vil du .
    • Pædagog
    • Århus
    Få mere info
  • Pædagog i Århus

    Om jobbet:Du skal sammen med stuens anden pædagog og en studerende stå for tilrettelæggelse og udførelses af den daglige pædagogiske praksis, hvor vi har fokus på alle børns læring, udvikling, tr..
    • Pædagog
    • Århus
    Få mere info
  • Pædagog i Århus

    Om jobbet:Du skal sammen med stuens anden pædagog og pædagogmedhjælper stå for tilrettelæggelse og udførelses af den daglige pædagogiske praksis, hvor vi har fokus på alle børns læring, udvikling..
    • Pædagog
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Galten

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Galten over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
28. april 2024 4
27. april 2024 4
26. april 2024 5
25. april 2024 3
24. april 2024 3
23. april 2024 3
22. april 2024 2
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 2
12. april 2024 2
11. april 2024 2
10. april 2024 2
9. april 2024 2
8. april 2024 2
7. april 2024 2
6. april 2024 3
5. april 2024 3
4. april 2024 3
3. april 2024 2
2. april 2024 2
1. april 2024 2
31. marts 2024 2
30. marts 2024 2
29. marts 2024 2