Pædagogisk personale til Kofoedsminde, Rødbyhavn

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Rødby

Vil du arbejde med relationer og rogivende pædagogik, og brænder du for at udvikle og hjælpe mennesker, der er særligt udfordret? Så se her…

Kofoedsminde er midt i en stor forandringsproces, hvor vi sammenlægger afdelinger og tilfører ressourcer til alle afdelinger. Derfor har vi et antal ledige stillinger. Vi har brug for dig, som har lyst til at indgå i det vigtige pædagogiske arbejde omkring vores beboere på Kofoedsminde.

Kofoedsminde er en landsdækkende sikret døgninstitution for voksne udviklingshæmmede, som er domsanbragt. Kofoedsminde har 16 sikrede afdelinger, 1 åben afdeling samt et beskæftigelses- og aktivitetstilbud beliggende i Rødbyhavn. Derudover har Kofoedsminde 2 sikrede afdelinger samt et beskæftigelses- og aktivitetstilbud beliggende på Rødvig Stevns.

Vi er i gang med at implementere ”Fælles Praksis” og værdierne ”Det står vi for”, som er Kofoedsmindes grundlag for det individuelle arbejde, vi gør for vores beboere og sammen med vores beboere.

Som medarbejder på Kofoedsminde skal du være i stand til at handle professionelt og forsøge, gennem en low arousal tilgang, at deeskalere potentielt farlige eller uhensigtsmæssige situationer. Det kræver stor rummelighed og fagligt fokus ikke at lade sig påvirke personligt, når en beboer bliver ked af det, frustreret eller udadreagerende.

På Kofoedsminde arbejder vi med at skabe et værdifuldt liv for vores beboere og dette gøres ved at arbejde med individbaseret fokus på livskvalitet. Det er derfor væsentligt, at du kan se potentialer og muligheder hos vores beboere uanset hvor mange udfordringer de har. På den måde kan vi øge livskvaliteten samt forsøge at hjælpe vores beboere med at ændre et eventuelt negativt selvbillede til et mere positivt og værdifuldt selvbillede.

Læs mere:

  • om Kofoedsminde og Kofoedsmindes Jobkampagne
  • om dagligdagen på Kofoedsmindes afdelinger
  • i funktionsbeskrivelserne som dag- og aftenvagt

Stillingerne er faste stillinger på gennemsnitlig 37 timer pr. uge for dag- og aftenvagter. Løn- ansættelsesvilkår sker efter gældende overenskomst. Da Kofoedsminde er en sikret institution, gives der sikringstillæg jf. overenskomsten.

Vi har særlig interesse i ansøgere, der er socialfagligt uddannet, fx pædagog, social- og sundhedsassistent, pædagogisk assistent eller socialrådgiver med pædagogisk erfaring. Samtidig hører vi også gerne fra ansøgere uden relevant uddannelse, men som har interesse eller erfaring inden for det socialpædagogiske felt.

Alle typer stillinger er tilknyttet vores døgnafdelinger med arbejdstider fordelt i kombineret dag- og aftenvagter efter faste vagtplaner, der indebærer arbejde hver anden weekend.

Vi ser frem til at høre fra dig, hvis du har lyst til at være en del af vores spændende arbejdsplads. Send din ansøgning ved at trykke på søg jobbet nedenfor, hvor du beskriver, hvordan du forestiller dig, du kan bruge din viden og erfaring på Kofoedsminde, og vi vil glæde os til at modtage den.

Der afholdes ansættelsessamtaler i uge 15 og 16.
Af hensyn til planlægningen, må du meget gerne oplyse i din ansøgning, hvis der er en dag hvor du vil være forhindret i at deltage i en samtale.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Rødby.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Rødby
  • Søndag den 26. marts 2023

Lignende jobs

  • Pædagog (elev) i Rødby

    Kofoedsminde er stedet, hvor du kan gøre en forskel – så er du ansvarlig, vild med mangfoldighed og klar på mange udfordringer, er det lige dig vi søger til en af stillingerne som pædagogisk assist..
    • Pædagog
    • Rødby
    Få mere info
  • Pædagog (elev) i Maribo

    Vil du arbejde med børn, unge eller voksne i et pædagogisk miljø? Så skal du søge om at blive en af vores kommende elever til Grundforløb 2, rettet mod den Pædagogiske Assistent uddannelse. Hvis du..
    • Pædagog
    • Maribo
    Få mere info
  • Pædagog (elev) i Maribo

    Vil du arbejde med børn, unge eller voksne i et pædagogisk miljø? Så skal du søge om at blive en af vores 8 nye pædagogiske assistentelever til det kommende august 2024 hold!Pædagogisk arbejde..
    • Pædagog
    • Maribo
    Få mere info
  • Pædagog (elev) på Lolland og Falster

    [xxxxx] søger GF2 PA-elever (grundforløb 2 elever mod PA-uddannelsen) med hovedforløb til Pædagogisk AssistentVil du arbejde med børn, unge eller voksne i et pædagogisk miljø? Så ska..
    • Pædagog
    • Lolland og Falster
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Rødby

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Rødby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1
11. april 2024 1
10. april 2024 1
9. april 2024 1
8. april 2024 1
7. april 2024 1
6. april 2024 1
5. april 2024 1
4. april 2024 1
3. april 2024 1
2. april 2024 1
1. april 2024 1
31. marts 2024 1
30. marts 2024 1
29. marts 2024 1