Uddannet Pædagog 37 timer med erfaring inden for misbrug/forbrug af euforiserende stoffer

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Tølløse

Det er vores erfaring at mange unge bliver introduceret til euforiserende stoffer i teenagerårene og for nogle udvikler det sig til et forbrug af euforiserende som selvmedicinering. Derfor tillægger Soranahus stor værdi i at kunne hjælpe de unge til at vælge rusmidler fra, ved blandt andet at have uddannet personale ansat med erfaring inden for dette felt og søger pt. en udvidelse af staben med disse kompetencer.

Soranahus – hvem er vi?

Soranahus er et privat opholdssted til unge med betydelige udfordringer etableret i 2014
og er beliggende i Undløse, syd for Holbæk, på Sjælland. Afdelingen har plads til ni unge.
Soranahus leverer desuden forældresupervision internt/eksternt og er godkendt til §66, §76 og §107.

Målgruppen er drenge og piger med normal begavelse, som mangler visse psykiske og sociale kompetencer og derfor har en begrænset evne til at navigere i og forholde sig til samfundets normer og krav. Alderen er mellem 12-18 år med forlængelse frem til 25 år.

Det kan være unge, som gennem opvæksten har været udsat for traumatiske oplevelser som følge af omsorgssvigt, pludselige tab eller fysiske/psykiske overgreb. Typisk har de savnet rollemodeller og oplevelsen af faste, trygge rammer, manglende tillid til egne evner og omverdenen som helhed.

Soranahus har et højt fagligt ambitionsniveau, hvor den faglige kvalitet og dét at kunne gøre en forskel for den enkelte unge er et helt afgørende fokus. Soranahus har igangsat en udviklingsproces frem mod et sammenhængende, systematisk behandlingskoncept.

Stillingen og jobbet:

Ansøger er ansvarlig for at fastholde og videreudvikle en pædagogisk indsats af høj kvalitet, samtidigt med at afdelingen og Soranahus som helhed udgør, et meningsfuldt praksisfelt for alle medarbejdere.

Soranahus er et opholdssted, der understøtter en robust personlig udvikling hos vores unge – frem mod mere selvstændighed og evne til i maksimal grad at klare sig selv i samfundet og i de nære sociale relationer.

Ansøger skal gennem sin indsats og hele sin væremåde understøtte denne praksis, og bidrage til de kvalitativt professionelle og bæredygtige relationer mellem medarbejdere og de unge – og mellem de unge indbyrdes.

Vores pædagogiske hjørnesten og værdier er baseret på struktur, low arousal med en anerkendende og mentaliserende tilgang samt kognitiv adfærdsterapi. Hvor neuropsykologi og neuropædagogik er selve forståelsesrammen, er anerkendende pædagogik, mentalisering, low arousal samt kognitiv adfærdsterapi metoder/tilgange, hvorved vi skaber resultater.

På Soranahus er tydelig, en forudsigelig hverdagsstruktur, krav og omsorg naturlige elementer i behandlingen.

Ansøgerens profil:

Ansøger forventes at være afklaret i sine private forhold, og har en længere erfaring i at arbejde fagligt professionelt med meget udfordrede mennesker. Ansøger skal være psykisk robust og kunne praktisere behandling gennem handling – dvs. at kunne samarbejde pædagogisk via synlige voksenhandlinger.

Kvalifikationer:

Uddannelse som pædagog/socialpædagog/Cand. Pæd. Pæd. Psyk. med dokumenteret efteruddannelse, der er relevant for arbejdet med stærkt udfordrede unge.

Erfaring og kompetence:

  • Minimum 3 års erfaring inden misbrug/forbrug af euforiserende stoffer.
  • Være tydelig i kravs sætning, forventninger til de unge og kan sige fra med en respektiv og anerkendende tilgang.
  • At du er god til at etablere og opretholde en positiv relation til de unge og forstår betydningen af denne relation i det pædagogiske arbejde.
  • Kan formidle både skriftligt såvel som mundtligt faglige budskaber.
  • Kan bevare overblikket i svære situationer, er handlekraftig og kan træffe selvstændige beslutninger.
  • At kunne afstemme kontakten til den enkelte unge ud fra en vurdering af dennes behov.
  • Arbejde mentaliserende i tilgangen til de unge
  • Du, mestre at kunne have en differentieret tilgang til den enkelte ung, inden for de givne behandlingsrammer.
  • Du anerkender de unges forskelligheder og i den pædagogiske praksis er du åben og nysgerrig omkring den unges og egne konkrete udfordringer og reaktioner.
  • Gennem din professionelle praksis har du udviklet evnen til at etablere professionelle – og pædagogisk effektive – relationer til unge mennesker.
  • Kompetence til at bruge egen person i behandlingsarbejdet professionelt samt indgå i den systematiske brug af supervision og intern uddannelse herunder sagssupervision.
  • At du er en teamplayer og ønsker et tæt samarbejde med dine kolleger hvor du formår at reflektere og egen og andres praksis.

Vi tilbyder:

  • En arbejdsplads, hvor vi vægter kvalitet og udvikling højt.
  • Et solidt fagligt funderet team.
  • En reflekterende kultur, hvor vidensdeling er en naturlig del af hverdagen, og hvor vi ser forskellighed som en styrke.
  • Nærværende og anerkendende ledelse.
  • Faste supervisionsdage og internuddannelse i Neupsykologi, Neupædagogik, Mentalisering og Low arousal samt kurser inden for fagområdet.
  • Ungekonference hver 14.dag og personalemøde hver 4.uge.
  • God og grundig introduktion til Soranahus og de unge.
  • Daglig sparring fra dine engagerede kolleger.
  • En mødeplan, der giver plads til andre interesser og fokus i din hverdag.

Vilkår:

Løn efter kvalifikationer. Soranahus arbejder sammen med SL omkring at præsentere de ansatte for en overenskomst-lignede ansættelseskontrakt og der tilbydes bl.a. løn under sygdom, pension, sundhedssikring mv.

Brug af egen bil i begrænset omfang og efter statens kørselstariffer. Det er vigtigt at du forholder dig til arbejdstiden som vil være en blanding af aften, døgn og weekend. Der vil være 12-15 vagter pr. md. inkl. hver 2.weekend.

Ansættelsesproces

Ansættelse snarest mulig hvorfor ansøgninger vil blive gennemgået løbende.
Ansøgning sendes via e-mail til [email protected]

Kvalificerede ansøgere indkaldes løbende til et første besøg på Soranahus og en samtale om jobbet. På baggrund af besøget tager ansøgeren stilling til om ansøgning opretholdes, Soranahus tager tilsvarende stilling til, om der tilbydes et videre forløb.

Der indhentes referencer inden der afgives et tilbud om ansættelse. Såfremt referencer er tilfredsstillende, forhandles vilkår og ansættelse aftales.

Yderligere information fås hos Heidi Holst Seeger, Leder,
tlf. 57 80 67 80, mobil 51 815 816 eller @: [email protected]


Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Tølløse.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Tølløse
  • Tirsdag den 28. februar 2023

Lignende jobs

  • Pædagog i Slagelse

    ”Den enkelte har aldrig med et andet menneske at gøre, uden at han holder noget af dets liv i sin hånd” Sådan skrev K. E. Løgstrup i 1956, og det gælder stadig den dag i dag. At arbejde i retspsyk..
    • Pædagog
    • Slagelse
    Få mere info
  • Pædagog i Kalundborg

    Om jobbet Skolen søger pr. 1. august en pædagog, der kan deltage i behandlingsmiljøet og i undervisningen i fagene i indskolingen. Som pædagog er du en del af et team sammen med en lærer i klasse..
    • Pædagog
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Pædagog på Midt-og Vestsjælland

    Er du socialpædagog og vil være en del af mit trivselsteam i mit bofællesskab? ”Solvang er det bedste sted jeg har boet” Det fortæller Carsten til Netavisen og Carsten har prøvet lidt af hv..
    • Pædagog
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info
  • Pædagog på Midt-og Vestsjælland

    De sociale tilbud til borgere med udviklingshandicap i [xxxxx] søger en pædagogisk medarbejder som i en periode vil være med til at give én borger et dagligt tilbud med aktiviteter. Har..
    • Pædagog
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Tølløse

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Tølløse over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 2
13. april 2024 2
12. april 2024 2
11. april 2024 2
10. april 2024 2
9. april 2024 2
8. april 2024 2
7. april 2024 2
6. april 2024 2
5. april 2024 2
4. april 2024 2
3. april 2024 2
2. april 2024 2
1. april 2024 2
31. marts 2024 2
30. marts 2024 2
29. marts 2024 2
28. marts 2024 2
27. marts 2024 2