Pædagogisk konsulent med ledelsesbeføjelser for grundskoleområdet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Udlandet

Pædagogisk konsulent med ledelsesbeføjelser for grundskoleområdet

Brænder du for grundskoleområdet, og giver det dig god energi, når andre lykkes?

Skolekontoret søger netop nu en pædagogisk konsulent med ledelsesbeføjelse til at

understøtte vores grundskoler.

Skoleområdet i Skoleforeningen er i god udvikling, hvor vi bestræber os på at skabe de bedst mulige rammer for børn og unge. For at understøtte dette arbejde har vi brug for en kompetent pædagogisk konsulent for grundskoleområdet, som i samspil med skoleforvaltningens øvrige konsulenter vil være hovedansvarligt for at understøtte skolerne.

På Skolekontoret vil du stå for alt omkring grundskolerne, og du vil sammen med de andre pædagogiske konsulenter med ledelsesbeføjelser og skolechefen danne ledelsesteamet for hele skoleområdet.

Du vil yderligere have et tæt samarbejde med de andre afdelinger i forvaltningen og indgå i forskellige tværprofessionelle teams i hele foreningen. Du vil også komme til at have et samarbejde uden for foreningen, som fx med myndigheder, andre forvaltninger, foreninger og organisationer.

Som pædagogisk konsulent på grundskoleområdet vil dine arbejds- og ansvarsområder bl.a. være at

  • agere som sparringspartner for skolelederne og skolernes netværk
  • implementere og drifte udviklingstiltag
  • sagsbehandle henvendelser og klager
  • løse forskellige forvaltningsopgaver
  • foretage undersøgelser og analyser
  • løse ad-hoc opgaver

Som ansøger til denne stilling forventer vi, at du har et solidt kendskab til grundskoleområdet, fx i form af en tidligere stilling som underviser eller leder. Yderligere, at du har en gennemført relevant videregående uddannelse, gerne suppleret med diplom i ledelse eller pædagogik.

Desuden forventer vi at du kan begå dig solidt på tysk og dansk i skrift og tale, at du kan håndtere almindelige IT-værktøjer, som fx office-pakken og at du kan navigere i tysk skolejura.

Det vil være vigtigt, at du kan agere som holdspiller, både på kontoret og i samspil med de mange andre samarbejdsaktører. Derudover, at du er opsøgende og kan tage initiativ.

Det er yderligere vigtigt at du trives godt med omskiftelige hverdage og at du kan bevare overblikket, samtidig med at du kan planlægge og strukturere din egen tid og de opgaver du er ansvarlig for.

I Skoleforeningen betragter vi barnet helhedsorienteret, og derfor er det af betydning for os, at du vil være med til skabe sammenhæng i hele barnets tid i vores institutioner. Kendskab til Dagtilbudsområdet vil derfor være en yderligere fordel, samt kendskab til øvrige pædagogiske afdelinger som bl.a. PPR og CfU.

Vi, som skolekontor, går meget op i at skabe et godt arbejdsmiljø sammen. Derfor vægter vi humor og empati. I hverdagen bestræber vi os på at være en nærværende og effektiv skoleforvaltning, hvor vi har fokus på at yde en god service. Samtidig arbejder vi med vores egen udvikling, og hvordan vi kan gøre tingene nemmere og smartere. Heriblandt har vi eksempelvis stort fokus på digitalisering. Derudover er vi inde i en spændende udvikling mht. netværksledelse, hvor vi sammen med alle skoleledere indgår i et netværk omkring ledelse, drift og udvikling på skoleområdet.

Stillingen er på fuld tid med 37 ugentlige timer. Arbejde i aftentimerne og weekender kan forekomme. Løn ift. gældende overenskomst. Ved yderligere spørgsmål kan du kontakte skolechefen Søren Neess Priisholm på telefon +49 (0)461 5047 113 eller på mail [email protected].

Ansættelsessamtaler forventes at blive afholdt i november. Ansættelsestidspunktet vil være d. 08.01.2024 eller efter aftale. Besøg gerne vores hjemmeside (www.skoleforeningen.org) for flere spændende informationer om vores skolevæsen og om Skoleforeningen. Ansøgningsfristen er tirsdag d. 31.10.2023.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Udlandet

Jobbet er oprettet på vores service den 11.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Udlandet
  • Tirsdag den 31. oktober 2023

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Udlandet

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Udlandet over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger i Udlandet.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i Udlandet over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
17. maj 2024 2
16. maj 2024 2
15. maj 2024 2
14. maj 2024 2
13. maj 2024 2
12. maj 2024 2
11. maj 2024 2
10. maj 2024 2
9. maj 2024 2
8. maj 2024 2
7. maj 2024 3
6. maj 2024 3
5. maj 2024 3
4. maj 2024 3
3. maj 2024 3
2. maj 2024 1
1. maj 2024 1
30. april 2024 1
29. april 2024 1
28. april 2024 1