Pædagog søges til Billinglands børnehave

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vejen

Da en af vores medarbejdere har søgt nye udfordringer, søger vi 1 pædagog på 37 timer til Børnehaven Fuglehuset i Billingland gerne start 1.5.24 eller når det er muligt.

Fuglehuset, som er en del af Billinglands vuggestue og børnehave, er normeret til 40 børn fordelt på to grupper.

Billingland er en del af område 3, som består af de fem institutioner i Vejen by: Kildevænget, Bakkegården, Troldehuset, Vorupparken og Billingland.

Vi ønsker at skabe fleksible og motiverende læringsmiljøer og på at give børnene medbestemmelse og indflydelse på deres egen hverdag. Vi er interesseret i børnenes forståelse af verden og i at bruge dette perspektiv ind i udviklingen af vores praksis.

Vi er for kort siden blevet DGI certificeret. Vi har gennem de seneste 1,5 år været igennem et DGI forløb om idræt, leg og bevægelse. Samtidig har vi været i gang med et forløb "Bevægelse er vejen", hvor vi bl.a. har samarbejdet med foreningslivet i Vejen. Fokus på glæden gennem idræt og bevægelse skal nu forankres i institutionen og være en fast del af vores hverdag.

Du er som person nysgerrig på, hvad børnene viser og fortæller dig. Gennem en nærværende tilgang sikrer du dig, at børnene mærker du vil dem. Du er en nysgerrig, empatisk og legende voksen med lyst til og en forståelse af vigtigheden i at skabe og opretholde et tæt samarbejde med forældre omkring deres børn. Du viser initiativ i praksis og vi forventer du går forrest i samarbejdet med børn, forældre og vores tværfaglige samarbejdspartner samt at du er en aktiv medspiller i at skabe et godt arbejdsmiljø sammen med dine kolleger.

Kunne du tænke dig et job hvor vi sammen skaber det bedste dagtilbud for børns trivsel og læring. Hvor vi har høje ambitioner og hvor vi med et godt kollegaskab reflekterer sammen og tør stille hinanden faglige spørgsmål på en anerkendende måde. Så er det jobbet hos os du skal søge.

Løn i forhold til gældende overenskomst.

Har du brug for yderligere oplysninger om stillingen eller ønsker at besøge Billingland kan du henvende dig til Områdeleder Louise Palmer, mobil 22 36 30 30

Ansøgningsfrist: 24. april 2024 kl. 12.00

Der vil være løbende samtaler

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=bf0eff27)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Vejen.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.3.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Vejen
  • Onsdag den 24. april 2024

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Vejen

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Vejen over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
12. april 2024 1
11. april 2024 1
5. april 2024 1
4. april 2024 1