Bliv salgstrainee og få et 2-årigt uddannelsesforløb

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Elev - Viby J

  • Har du salgsambitioner, og vil du have muligheden for at vokse i en solid dansk energivirksomhed?
  • Vil du være en del af et traineeprogram med det ene formål at få mulighed for at blive en del af OK’s fremtidige salgsorganisation, hvor vi sætter rammerne, men hvor kun du sætter barren for, hvor meget du udvikler dig?
  • Vil du have en akademiuddannelse med i din teoretiske værktøjskasse?
  • Og har du lyst til at kickstarte din karriere?

Vi er et energiselskab, der leverer energi til Danmark - nu og i fremtiden, og vi oplever en stigende efterspørgsel på vores produkter. Derfor søger vi en håndfuld ambitiøse og dygtige salgstrainees, der har lyst til at komme med på rejsen.

Jeg valgte en stilling som salgstrainee i OK, fordi jeg synes, at det kunne være rigtigt interessant at udvide min horisont inden for salg generelt, salgsteknikker og kommunikation” fortæller 24-årige salgstrainee Christian.

To år som salgstrainee med rotation efter et år

Som en del af vores salgstraineeprogram starter du i vores Salgs- og Kundecenter for private kunder, som lige nu tæller knap 100 medarbejdere - heraf ca. 40 studerende. Her har vi udelukkende kontakten til vores kunder på telefonen. Du vil enten komme til at sidde med opsøgende salg til kunder, som har givet tilsagn om, at vi må ringe eller med kundeservice og krydssalg på vores indgående kald. Fælles for begge områder er, at du bliver trænet i salg og udvikler mange nye kompetencer og salgsværktøjer, som du kan anvende i dialogen med kunden.

Efter et år i vores Salgs- og Kundecenter har vi indlagt en jobrotation. Her har du mulighed for at prøve kræfter i andre dele af organisationen med blik for dit interesseområde og kompetencer.

Har du lyst til at se og læse mere om hvordan det er at være salgstrainee i OK, så har vi samlet lidt til dig her.

Spændende dage på Erhvervsakadamiet

Som en del af jobbet tager du en 2-årig akademiuddannelse sammen med dine salgstraineekollegaer på Erhvervsakadamiet i Aarhus. Ud over salgstræning indeholder uddannelsen bl.a. undervisning i salgspsykologi, kommunikation, præsentationsteknik og markedsanalyser. Du afslutter forløbet med et afsluttende afgangsprojekt og får en hel akademiuddannelse med i rygsækken.

Gennem forløbet får du tilbud om at få tilknyttet en mentor, som er en ældre og mere erfaren kollega i OK. Mentoren er med til at understøtte din løbende udvikling, så du hele tiden udvikler dig og samtidig bliver godt klædt på til hverdagens udfordringer.

Vi søger dig, uanset baggrund, med talent og personlighed

Der er mange veje ind:

  • Måske har du lige afsluttet en uddannelse fra gymnasiet, teknisk skole eller en anden ungdomsuddannelse
  • Måske har du et par års erhvervserfaring med butik, mødebooking eller salg
  • Måske er du håndværkeruddannet
  • Eller måske noget helt fjerde.

Vi kan sige det kort - din baggrund er ikke afgørende. Det er dog vigtigt, at du opfylder adgangskravene til en Akademiuddannelse, og du ikke har en i forvejen. Vi vægter din motivation for at lære og udvikle dig samt din personlighed højest.

Vi forventer, at du:

  • Har lyst til at udfordre og udvikle dig
  • Tager ansvar for egen læring og er proaktiv ift. at omsætte den viden du får i dit arbejde
  • Er ambitiøs og fuld af god energi

Danmarks måske bedste medarbejderklub
Som medarbejder i OK kan du glæde dig til at blive en del af OK Ung, hvor du har mulighed for at møde mere end 100 unge kolleger, der arrangerer faglige såvel som sociale arrangementer.

”Det er ikke bare et arbejde. Det er et liv. Jeg har fået meget mere selvtillid og en masse nye kollegaer med interesse for salg og drømme for fremtiden, og du bliver taget godt imod fra første dag.” – Sofie Salgskonsulent i OK

Skal du være en del af holdet?

Så send os en ansøgning og dit CV ved at klikke på “Søg stillingen”.

Traineeholdet starter den 1. september 2023.

Har du spørgsmål til stillingen? Tag endelig fat i Programansvarlig Katrine Striboll-Bjærge på telefonnummer 2844 5704.

Ansøgningsfrist:

Vi kalder løbende til samtale og lukker stillingsopslaget, når vi har de rette kandidater. Så søg hellere i dag end i morgen.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Viby J.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.6.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Viby J

Lignende jobs

  • Pædagog i Århus

    Join TC Electronic, the sonic journey's maestro since 1976. Here, passion intertwines with sound, forming the heartbeat of musical innovation. As the Transformational TC Electronic Voice Product Po..
    • Pædagog
    • Århus
    Få mere info
  • Pædagog i Århus

    Er du nyuddannet pædagog eller søger du nye udfordringer?Vi søger en pædagog til vores skønne børnehavebørn i et barselsvikariat med evt. mulighed for forlængelse. Stillingen er på 37 timer.Vil du .
    • Pædagog
    • Århus
    Få mere info
  • Pædagog i Århus

    Om jobbet:Du skal sammen med stuens anden pædagog og en studerende stå for tilrettelæggelse og udførelses af den daglige pædagogiske praksis, hvor vi har fokus på alle børns læring, udvikling, tr..
    • Pædagog
    • Århus
    Få mere info
  • Pædagog i Århus

    Om jobbet:Du skal sammen med stuens anden pædagog og pædagogmedhjælper stå for tilrettelæggelse og udførelses af den daglige pædagogiske praksis, hvor vi har fokus på alle børns læring, udvikling..
    • Pædagog
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Viby J

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Viby J over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1
11. april 2024 1
10. april 2024 1
9. april 2024 1
8. april 2024 1
7. april 2024 1
6. april 2024 1
5. april 2024 1
4. april 2024 1
3. april 2024 1
2. april 2024 1
1. april 2024 1
31. marts 2024 1
30. marts 2024 1
29. marts 2024 1