[xxxxx] søger pædagogmedhjælper

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus C

Laursens Realskolesskolefritidsordning søger pr. 1. august 2023 en pædagogmedhjælper til en stilling på ca. 21 timer pr. uge.Stillingen er en tidsbegrænset stilling frem til sommerferien 2024.
Der vil eventuelt være mulighed for flere timer i forbindelse med en diabetesopgave. Arbejdstiderne i SFO’en vil primært være mellem kl. 12.45-16.30.

Vi er en lille SFO med ca. 85 dejlige børn fra 5-10 år og 5 faste medarbejdere.

Vi søger en glad, stabil, initiativrig og selvstændig person, som har lyst til at give børnene en god hverdag med spændende og indholdsrige aktiviteter. Du vil indgå i SFO’ens faste aktiviteter sammen med det øvrige SFO personale og deltage i personalemøderne.
Vi søger en pædagogmedhjælper, som kan se sig selv i sammenspillet med børn på forskellige alderstrin, og som har lyst til bevægelse, udeliv og andre kreative aktiviteter sammen med børnene.

SFO’en indgår i de samme trygge og omsorgsfulde rammer som resten af skolen. SFO’en lægger vægt på at skabe plads til børnenes egne lege og venskaber. Vi laver mange forskellige kreative aktiviteter både indendørs og udendørs, og vi benytter dagligt Børnenes Jord.
Vi prioriterer fysiske aktiviteter og udelivet højt, og hver mandag i sommerhalvåret er indskolingen samt SFO´en i skoven en hel dag.

Laursens Realskole er en privatskole med 475 børn fra børnehaveklasse til 10. klasse og med 45 ansatte, hvoraf 34 er lærere. Skolen ligger centralt i byen i gamle hyggelige bygninger med små lokaler.Få flere oplysninger på vores hjemmeside: www.laureal.dk. Stillingen vil være omfattet af overenskomst mellem FGF og FOA.

Hvis stillingen her har din interesse, glæder vi os til at høre fra dig

Ansøgningen sendes pr. mail til: [email protected] mærket ”pædagogmedhjælperansøgning”.
Mailen skal indeholde alle bilag samlet i én pdf-fil.

Ansøgningen skal være skolen i hænde senest onsdag d. 31. maj kl. 12.00

Samtalerne vil blive afholdt mandag d. 12. juni. 2023

Kontakt SFO leder Anita Gruhn for nærmere oplysninger tlf.: 86 18 62 10.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagogmedhjælper", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus C.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagogmedhjælper
  • Århus C
  • Onsdag den 31. maj 2023

Lignende jobs

  • Pædagogmedhjælper i Århus

    Om jobbet:Vi søger en pædagogmedhjælper, der er motiveret for at lære at arbejde med børn og turde stille sig nysgerrigt overfor børnenes univers. Her skal du kunne mærke, hvornår du skal følge e..
    • Pædagogmedhjælper
    • Århus
    Få mere info
  • Pædagogmedhjælper i Århus

    Om jobbet:Du skal indgå i et samarbejde med pædagogerne på en af vores vuggestuegrupper.Din profil:Som medhjælper forventer vi, at du:Vil være med til at skabe nærvær og trygge rammer for all..
    • Pædagogmedhjælper
    • Århus
    Få mere info
  • Pædagogmedhjælper i Århus

    I Kongevellen bliver du en del af et nyt og stærkt fællesskab med høj faglighed, hvor du kan sætte dit præg på kulturen og skabelsen af det gode børneliv. Vi er en god blanding af unge og erfarne p..
    • Pædagogmedhjælper
    • Århus
    Få mere info
  • Pædagogmedhjælper i Århus

    Om jobbet:Vi søger en pædagogmedhjælper til en fast stilling på 23 timer/pr. uge pr. 1. juni 2024 eller hurtigst muligt derefter. Du vil blive en del af grøn gruppe, hvor der er 13-14 børn. Vi e..
    • Pædagogmedhjælper
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagogmedhjælper i Århus C

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagogmedhjælper i Århus C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagogmedhjælper.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagogmedhjælper over tid

Dato Alle jobs som pædagogmedhjælper
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1
11. april 2024 1