Pædagogmedhjælper til Solhjems skovbørnehave

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus C

Pædagogmedhjælper til Solhjems nye skovbørnehave

Pr. 13. oktober 2023 søger vi en pædagogmedhjælper på 32 timer/ugen til vores skovbørnehave

Vil du være del af et stærkt, humoristisk og dedikeret team, som har fokus på det gode børneliv, så læs videre her..

Solhjem er en Rudolf Steiner vuggestue og børnehave i Aarhus med børn i alderen 1 – 6 år. Vi har vuggestuegrupper, børnehavegrupper, en integreret gruppe samt en skovgruppe. I Solhjem er vi 146 børn og 32 fastansatte medarbejdere. Solhjem ligger ved skov og strand med Rudolf Steiner Skolen som nærmeste nabo.

Som noget nyt åbner vi d.1.sept 2023 vores nye skovbørnehave i Giberhytten ca.9 km. syd for Aarhus. Den nye afdeling vil have plads til 25 børn i alderen 3-6 år. Vi har mødested i Solhjem, Strandvejen 96, hvorfra vi bliver hentet i bus om morgenen og kører til Giberhytten. Om eftermiddagen kører vi retur til Solhjem igen og her bliver børnene hentet af deres forældre.

I vores pædagogiske praksis lægger vi vægt på begejstring og fagligt engagement, og vi sørger for at skabe et trygt og genkendeligt læringsmiljø for alle børn. Som kollegialt fællesskab er vi en del af et levende fagpersonligt udviklingsmiljø.

Vi kan tilbyde en stilling i landlige omgivelser med masser af plads og højt til loftet. Vores base er Giberhytten, en ældre spejderhytte med gode faciliteter og masser af natur, lige udenfor døren.

Vi er et mindre team på i alt fire (to pædagoger og to medhjælpere)

Vores hverdag vil primært foregå udenfor, hvor børnene vil opleve naturen på helt nært hold. Der vil være mange daglige gøremål, som vi så vidt muligt ønsker at inddrage børnene i. I vores lille afdeling sætter vi en ære i at grine og smile sammen. Som ansat i skovbørnehaven, skal du være forberedt på en dagligdag med fysisk aktivitet f.eks. hugge brænde, lave mad over bål, udflugter i skovens kuperede terræn og længere gåture med rygsæk på.

Vi forventer at du har en naturlig begejstring for udelivet, har lyst til at byde ind med ideer til hverdagen, kan arbejde selvstændigt, er stabil og har mulighed for at møde ind både i Fulden og på Strandvejen i Aarhus. Det kan godt være en fordel at have bil eller elcykel, da der ikke er offentlig transport direkte ved Giberhytten.

Ansøgningsfristen til stillingen er mandag d. 4. september 2023 kl.12.00. Vi afholder ansættelsessamtaler i uge 37. Hvis du ikke har hørt noget fra os inden udgangen af denne uge, er stillingen besat til anden side.

Send din ansøgning på mail til [email protected] eller pr. post til Solhjem,

Strandvejen 96, 8000 Århus C.

Kontakt Nanna Herluf, afdelingsleder på tlf. 61 26 21 51 for yderligere spørgsmål og se mere på vores hjemmeside www.solhjem-aarhus.dk


Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagogmedhjælper", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus C.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.8.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagogmedhjælper
  • Århus C
  • Mandag den 04. september 2023

Lignende jobs

  • Pædagogmedhjælper i Århus

    I Kongevellen bliver du en del af et nyt og stærkt fællesskab med høj faglighed, hvor du kan sætte dit præg på kulturen og skabelsen af det gode børneliv. Vi er en god blanding af unge og erfarne p..
    • Pædagogmedhjælper
    • Århus
    Få mere info
  • Pædagogmedhjælper i Århus

    Om jobbet:Vi søger en pædagogmedhjælper til en fast stilling på 23 timer/pr. uge pr. 1. juni 2024 eller hurtigst muligt derefter. Du vil blive en del af grøn gruppe, hvor der er 13-14 børn. Vi e..
    • Pædagogmedhjælper
    • Århus
    Få mere info
  • Pædagogmedhjælper (vikar) i Århus

    Er glasset halvt fyldt eller halv tomt?Ser du konsekvent det første, så er vi måske den rette arbejdsplads for dig. Om osDII Sommerfuglen er en nybygget integreret institution for 0-6-årige med pla..
    • Pædagogmedhjælper
    • Århus
    Få mere info
  • Pædagogmedhjælper i Århus

    Dagtilbuddet Christiansbjerg søger en pædagogmedhjælper til Vuggestuen Lillefod i perioden fra. 1. juli til 20. december 2024Om Jobbet:Vuggestuen Lillefod, Katrinebjergvej 140, 8200 Aarhus N søger .
    • Pædagogmedhjælper
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagogmedhjælper i Århus C

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagogmedhjælper i Århus C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagogmedhjælper.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagogmedhjælper over tid

Dato Alle jobs som pædagogmedhjælper
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1