Vikarstilling: ROTATIONSVIKAR SØGES TIL BØRNEHUSET TUSINDFRYD, GL. ÅBY DAGTILBUD

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vikar - Brabrand

For at søge dette job skal du være berettiget til at blive ansat som jobrotationsvikar. Hvis du er i tvivl, skal du kontakte dit jobcenter. Hvis dit jobcenter har henvist dig til en Anden Aktør, er det dem, du skal kontakte.

Har du lyst til at være del af en inspirerende, udfordrende og sjov hverdag for børn og voksne? Så spring til og søg jobbet som pædagogmedhjælper i et rotationsvikariat i Vuggestuen Tusindfryd i Brabrand.

Om jobbet

OBS!! For at kunne søge stillingen skal du være berettiget til at blive ansat som rotationsvikar- Du skal være på dagpenge eller kontanthjælp og have været ledig i minimum 26 uger. Ansættelsen har desuden en varighed på maksimum 26 uger - Hvis du er i tvivl, skal du kontakte dit jobcenter. Hvis dit jobcenter har henvist dig til en anden aktør, er det dem, du skal kontakte.

Børnehuset Tusindfryd i Brabrand søger en stabil og engageret pædagogmedhjælper til jobbet som rotationsvikar d. 1/9-23 eller snarest derefter og 26 uger frem.

Antal timer/ugen: 25-30 timer
Adresse: Gudrunsvej 66B, 8220 Brabrand
Kontaktperson: Pædagogisk leder Janne Klode Damgaard
Tlf. nr: 4185 9681
Mailadresse: [email protected]

Om Tusindfryd
I Børnehuset Tusindfryd har vi 36 vuggestuebørn fordelt på tre stuer og så er vi i gang med at starte en helt ny børnehavegruppe op. Vi ser os som et helt hus hvor vi hjælper hinanden på tværs og tager ansvar for hele huset. Vi er fleksible og flytbare og tilpasser personalegruppen på stuerne ud fra det som den aktuelle børnegruppe kalder på.

Vores hverdag er præget af tydelige strukturer - men med mulighed for at være impulsive og spontant følge børnenes spor. Vi bruger i høj grad hverdagens rutiner til at arbejde pædagogisk. I personalegruppen er vi enige om, at kerneopgave er at skabe trivsel, udvikling og læring hos alle børn. Vi arbejder ud fra en bevidst opmærksomhed på at udvikle læringsmiljøer både indendørs og udendørs, hvor børnene møder voksne som er nærværende og i øjenhøjde. Vores tilgang til børnene og pædagogikken tager altid udgangspunkt i børneperspektivet – idet vi bestræber os på, at lytte, forstå og handle i overensstemmelse med det, som barnet giver udtryk for.

Din profil

Vi søger en pædagogmedhjælper, der sammen med os vil skabe de bedste rammer for trivsel og et godt børne- og arbejdsmiljø.

Vi forventer, at du:

  • Er positiv, spontan og griber børnenes ideer samtidig med, at du kan arbejde struktureret med hverdagens rutiner.
  • Kan lide at være ude i alt slags vejr
  • Er fysisk aktiv sammen med børnene- leger, tumler mm.
  • Er imødekommende, engageret og mødestabil.
  • Er nysgerrig på barnets trivsel og udvikling og stiller spørgsmål.
  • Bidrager i dagligdagen- på eget initiativ og på opfordring. Kan se hvad næste skridt er, frem for at vente på at blive sat i gang
  • Er åben over for vejledning og nysgerrig på praksis.
  • Kan bevare roen i pressede situationer og har overblik.
  • Deltager i forældresamarbejdet ved at fortælle historier og oplevelser fra børnenes dag.
  • Er anerkendende, respektfuld og rummelig i samspillet med børnene, samt i kommunikationen med forældre og kolleger.

Derfor skal du vælge os:

I Børnehuset Tusindfryd vil du møde en engageret flok ansatte, der møder glade op på arbejde, kommer med nye ideer og initiativer med udgangspunkt i høj faglighed. Vi arbejder efter at finde de nærværende stunder med børnene i større eller mindre grupperinger. Vi har særlig opmærksomhed på at øve børnene i at blive selvhjulpne. Vi arbejder systematisk og datainformeret med det formål at udvikle og forbedre vores pædagogiske praksis og har høje ambitioner for at skabe et udviklende læringsmiljø for alle børn.

Hvis du vil vide mere

Du er velkommen til at læse mere om Vuggestuen Tusindfryd på vores hjemmeside: https://glaabydagtilbud.aarhus.dk/vores-afdelinger/vuggestuen-tusindfryd/

Ansøgning

Ansøgningsfrist onsdag d. 25. august 2023. Vi indkalder kandidater løbende og jobopslaget tages ned når stillingen er besat. Ansøgning skal ske via Aarhus Kommunes hjemmeside Ledige stillinger (aarhus.dk)
I søgefeltet skariver du "rotation" eller "20646"

Løn og ansættelsesvilkår

Løn og ansættelsesvilkår vil være i henhold til gældende overenskomst. Endelig lønfastsættelse sker efter forhandling med den forhandlingsberettigede faglige organisation på baggrund af kvalifikationer.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagogmedhjælper", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Brabrand.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.8.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagogmedhjælper
  • Brabrand
  • Fredag den 25. august 2023

Lignende jobs

  • Pædagogmedhjælper i Århus

    I Kongevellen bliver du en del af et nyt og stærkt fællesskab med høj faglighed, hvor du kan sætte dit præg på kulturen og skabelsen af det gode børneliv. Vi er en god blanding af unge og erfarne p..
    • Pædagogmedhjælper
    • Århus
    Få mere info
  • Pædagogmedhjælper i Århus

    Om jobbet:Vi søger en pædagogmedhjælper til en fast stilling på 23 timer/pr. uge pr. 1. juni 2024 eller hurtigst muligt derefter. Du vil blive en del af grøn gruppe, hvor der er 13-14 børn. Vi e..
    • Pædagogmedhjælper
    • Århus
    Få mere info
  • Pædagogmedhjælper (vikar) i Århus

    Er glasset halvt fyldt eller halv tomt?Ser du konsekvent det første, så er vi måske den rette arbejdsplads for dig. Om osDII Sommerfuglen er en nybygget integreret institution for 0-6-årige med pla..
    • Pædagogmedhjælper
    • Århus
    Få mere info
  • Pædagogmedhjælper i Århus

    Dagtilbuddet Christiansbjerg søger en pædagogmedhjælper til Vuggestuen Lillefod i perioden fra. 1. juli til 20. december 2024Om Jobbet:Vuggestuen Lillefod, Katrinebjergvej 140, 8200 Aarhus N søger .
    • Pædagogmedhjælper
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagogmedhjælper i Brabrand

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagogmedhjælper i Brabrand over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagogmedhjælper.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagogmedhjælper over tid

Dato Alle jobs som pædagogmedhjælper
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1